>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

20 $E no deposit

Status
Zamknięty.
goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie co tak sobie pomyslałem ze jak nigdzie nie pisze ze nie jest ten bonus dla Polaków to moim zdaniem nalezy przyjac ze jest dla nas i nie pytac sie o to na czatach czy w supportach bo jak beda widzieli ze Polacy duzo ugrali to będa kombinowali i juz to robia żeby blokowac bezkarnie konta hmm to moje zdanie na ten temat
ps. więc najlepiej nie pytac się cały czas o to samo bo jak w regulaminie nie ma nic na ten temat to jest oczywiste ze jest dla nas &quot;to co nie jest zabronione to jest dozwolone&quot;;)

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieje ze kolega cinek zeedytuje swoj post i napisze ze nie oszukałem go na złotówke i pochopne pisanie posta to nie jest dobry pomysł.

Jeżeli kogoś jeszcze nie zablokowali to niech pisze na gadu 7449788,pomoge-oczywiście nie chce zadnych dostepow do konta itp. po prostu znalazłem u nich luke,dzieki ktorej da sie kase wyplacic mimo ze promocja nie dla nas,ale jesli rozpoczna sie multikonta to ch** z tego bedzie takze opanujcie sie ludzie

o ile sie nie myle to nie na złotówkę tylko 159E ???? i jak nie chciałeś dostępu do konta?? miał dostęp do mojego konta (wiem że to głupie ale tu nie miałem akurat nic do stracenia) BAN dla gościa ;)

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podał by ktoś linka do chatu? bo zablokowane mam konto a chcę coś wyjaśnić.

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No gościu narazie czeka na wypłate i podobno ma mi przelać kase. Poczekamy zobaczymy, jak przeleje to odrazu dam znać że uczciwy to moze i wam pomoże! ????

L 0

lincoln

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No gościu narazie czeka na wypłate i podobno ma mi przelać kase. Poczekamy zobaczymy, jak przeleje to odrazu dam znać że uczciwy to moze i wam pomoże! ????

Jak dla mnie ???? ale zobaczymy czy świnia niebo ujrzy..

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chipdumping nie popłaca ???? kombinując to można mieć tą kasę na koncie w ciągu kilku minut ale po co ryzykować i psuć i tak już kiepską naszą opinię na świecie.

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to może lepiej nie brać tej kasy od Niego? mogę mieć z tego powodu jakieś konsekwencje ze wezme ta kase?

C 3

cinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie ???? ale zobaczymy czy świnia niebo ujrzy..

nie obrażaj mnie kolego, skoro Ty wiedziałeś że chipduping jest zabroniony to nie znaczy ze każdy musi sie tym interesować i wiedzieć że to zakazane

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Panowie nie rozmawiać z tym gościem Promo jest dla Polaków!!!!!
kto wam powiedział że nie jest wczoraj zleciłem wypłatę dzis rozmawiałem na live czacie pytałem czy zostaną mi środki wypłacone napisano mi a dlaczego nie mają być to im napisałem ze promocja nie dla Polski a oni tacy zaskoczeni i mi piszą że narazie do promocji nie mają dostepu Turcja Rosja i Brazylia.
Edit niektórzy maja konta po blokowane a wiecie dla czego??
ponieważ przekroczyliscie limit z tej sieci kasyna

P 0

peter2903

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podstawa to się tym nie chwal,bo raz że nie ma czym a 2. po co to komu do wiadomości?????

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Zapewne LiveChat,ale czy nie lepiej naruletce grac i przelewac tak jak pozostali? ;)

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Panowie cofneli mi wypłatę boję się że zaraz zostanę zablokowany pokeromaniak dobrze kombinujesz tylko co jak ja nikogo nie znam w tym kasynie bo to można tak zrobić i to raczej przejdzie zagram z kimś kto gra na co dzień w tym kasynie na pokerze niby przegram swoją kasę z nim on potem wypłaci kasę tą co wygrał ze mną

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
i Zablokują Wam obydwu konta : )

ale z jakiej paki to co ja wygrałem 100E i poszedłem na Pokera przegrałem przy stole z kimś a ten ktoś nie wiedział że ja mam tą kase z bonusu i co jak bedzie chciał wypłacic to mu konto zablokują??

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie takie wałki próbowało się robić w czasach gry w pokera,i zaufaj ze 90% takich wałków przy takich sumach nie przejdzie,prześwietlą dokładnie czy miałeś jakiś motyw zeby celowo przegrac,czy osoba jest z tego samego kraju,czy rozdania były podejrzane

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale z jakiej paki to co ja wygrałem 100E i poszedłem na Pokera przegrałem przy stole z kimś a ten ktoś nie wiedział że ja mam tą kase z bonusu i co jak bedzie chciał wypłacic to mu konto zablokują??

tu nawet nie chodzi o to ze ta kasa jest z bonusu, tylko to co ty chcesz zrobić to się nazywa chip dumping i taka praktyka jest niedozwolona, w konsekwencji będzie skutkowała blokadą konta.

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Nie takie wałki próbowało się robić w czasach gry w pokera,i zaufaj ze 90% takich wałków przy takich sumach nie przejdzie,prześwietlą dokładnie czy miałeś jakiś motyw zeby celowo przegrac,czy osoba jest z tego samego kraju,czy rozdania były podejrzane

hmmm nawet na kwote nie wiem 30$ mogą się skapczyc??

własnie ciekawe ile jest minimum wypłaty przez MB?

Status
Zamknięty.