>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

2 runda: Indiana Pacers - Washington Wizards

Status
Zamknięty.
F 263

fidelio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Trudno typować bo trudno zajrzeć do głów szanownych panów grajków. Wynik meczu będzie głównie zależał od głowy Walla, bo niestety ale w kilku meczach młodziak nie wytrzymał mentalnie (to samo z Bealem). Potencjał Wizzards mają na to żeby znokautować Pacers, pytanie czy mental pozwoli. Generalnie kierowałbym się w stronę Wizards bo ostatnio się chyba przełamali, ale nie po takich kursach jakie dają buki, chyba najlepiej złapać coś live.

evero 19

evero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nene Powyżej 13.5 PKT / 2.07 / Betsson

Brazylijczyk ma pełno &quot;open looks&quot;, ale piłka nie chce wpaść do kosza. Trener Wittman to typ kolesia który uwielbia rozmawiać z zawodnikami którzy zawodzą, a są mega ważni dla gry całej drużyny. Tak stało się właśnie z Wallem i Gortatem. Dziś mam nadzieje, że będzie tak z Nene. Jego 13 MLN$ za sezon jest nieadekwatne do tego co obecnie prezentuje i może chociaż dziś da zarobić tym którzy zagrają jego over pkt.
Taki kurs = trzeba zaryzykować

Zgadza się że ma sporo czystych sytuacji z półdystansu i dwa razy do rzutu czy wejścia pod kosz go nie trzeba namawiać z tym że głównym problemem Nene są faule - łapie je szybko, bo równie szybko łatwo go wyprowadzić z równowagi a przy wybuchowym Weście o faul prościej.

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Omijalem ta pare szerokim lukiem, az do dzisiaj. Kursy ktos powie, ze wystawione prawidlowo, ale dla mnie kazdy mecz tych druzyn jest 55-45 na korzysc graczy z Indianapollis. Co mozna powiedziec, o dotychczasowych 5 grach? Chyba tylko tyle, ze raz ogladamy kompletne dno by za chwile zobaczyc jak Ci sami zawodnicy wspinaja sie na wyzyny swoich umiejetnosci. Wedlug mnie w game 6 to goscie wezma sie w garsc, i zakoncza ten pojedynek juz dzis. Licze, na good defense IND w dzisiejszym meczu i przede wszystkim, podjecie walki na tablicach. Jak dla mnie kursy na IND to value dlatego na dzis proponuje:
wszystkie kursy i linie z paddypower
IND ML 2.6 ✅✅✅
IND -3.5 3.2 ✅✅✅
IND -8.5 6.0 ✅✅✅
GOERGE OVER 22.5 1.83
⛔⛔⛔
Powodzenia i milego ogladania
ed: Wszystko planowo, tylko George nie wykrecil overka, ale kursy piekne siadly:grin:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zabek +6 Punkty
skols13 +3 Punkty (o 69,5 Kazan +)
karmol2 +9 Punkty
bizon91 +6 Punkty (Że tak powiem...GRUBO ;-))
easy +11 Punkty
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio Marcin pozamiatal i zamknal spotkanie po trzech kwartach. Dzisiaj pewnie juz nie bedzie takiej dysproporcji na tablicach jak w ostatnim spotkaniu i zwyczajnie gracze Pacers powinni zagrac lapiej. Obie druzyny fatalnie graja na wlasnych halach za to gdy przychodzi zagrac na wyjezdzie gra wyglada zupelnie inaczej. Pacers w tych PO 4-1 na wyjezdzie, Wizards 1-3 u siebie. Ogolnie na pewno Washington podbudowany tym zwyciestwem poniewaz byli juz prawie na wakacjach, ale z drugiej strony Pacersi wiedza co sie swieci i naprawde musza sie skupic niesamowicie na dzisiejszym spotkaniu, poniewaz game 7 to game7 i wszystko sie moze zdarzyc. Liderzy Pacers w ostatnim spotkaniu zagrali slabo, jedynie West na poziomie. George zawiodl,, Hibbert znowu malo pilek. W Wizards duet Wall&amp;Gortat zabil mecz, rzucili razem ponad 50 punktow na swietnej skutecznosci, no ale nie oszukujme sie= nie sa to gracze o stabilnej formie wiec podobny wystep dzisiaj jest mocno watpliwy. Dla mnie spotkanie 55-45 dla Pacers a skoro kurs na delikatny handi jest ponad 3 to po prostu pomimo dosc duzej niecheci do tej druzyny musze pograc na gosci. Lawki rezerwowych obu druzyn to ogolnie malo smieszny zart, o stabilnosci dziewczyny podczas okresu dlatego pewnie trzeba znowu sie przygotowac na granie starterami po 40 minut i kto lepiej wytrzyma intensywnosc ten wygra spotkanie.
Pacers-2 3,20 bet365✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
magician +1 Punkty (:spoko:)
F 263

fidelio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
W końcu wymyśliłem żeby postawić na over 92,5 pkt Wizards @1.91. Może w końcu zagrają solidnie u siebie, jak już pisałem wcześniej, kluczem będą waszyngtońskie głowy.

Status
Zamknięty.