>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

2 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - 02.10.2014 - czwartek

Status
Zamknięty.
ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Krasnodar - Everton
Moim zdaniem warto uderzyć w stronę karteczek w tym meczu.Rosjanie u siebie na pewno będą mocno zmotywowani,kartek łapią sporo.Mecz powinien być wyrównany i dosyć ostry w mojej opinii.No i przede wszystkim sędzią będzie turek Huseyin Gocek,który lubi sobie poszaleć,tutaj staty -&gt; http://pl.soccerway.com/referees/huseyin-gocek/45560/ . Linia wydaje się jak najbardziej przystępna.
Suma kartek - powyżej 4 (azjan) @ 1.90 ⛔ kicha
Bet365

Napoli + PAOK X2 @ 2.47 ⛔
Bet365
No i taki dubelek jeszcze przyszedł mi na myśl.Guinamp słabiutkie,ostatnie miejsce w lidze więc zmagania w LE to dla nich tylko dodatkowy ciężar tak na prawdę.PAOK w dobrej formie,ekipa ograna i doświadczona.W pierwszej kolejce rozbili Dinamo Mińsk aż 6:1.
Napoli gra ze Slovanem,który też jest rywalem o klasę słabszym.Z Young Boys dostali łomot,w lidze również marnie.Napoli może i nie jest już tak groźnym rywalem,mają słabszy okres ale ze Slovanem grając nawet na pół gwizdka powinni ten mecz wygrać.

valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Torino - FC Kopenhaga Typ under 2.0 gola @ 2.34 Pinnacle ✅ 1:0
Piłkarze Kopenhagi po słabym początku sezonu w końcu zaczęli grać lepiej. Poprawa dotyczy przede wszystkim defensywy, która w pięciu poprzednich spotkaniach dała sobie wbić dwa gole, przy czym jeden z karnego. W zestawieniu z przedsezonowymi osłabieniami Torino (straty Cerciego i Immobilego - głównych motorów napędowych włoskiej ekipy) zapowiada to mecz z mała ilością goli. Ponadto Quagiarella nie zagra w drużynie gospodarzy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
szcz00ri +5 Punkty
adashmm +4 Punkty
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rijeka - Sevilla 2 @1.91 WH

Sevilla jest zdecydowanie lepszym zespołem od Rijeki. Ostatnio co prawda przegrali aż 0:4 z Atletico Madryt, więc myślę, że dzisiaj będą chcieli pokazać, że to był jedynie wypadek przy pracy. Mają zdecydowanie lepszy skład. Rijeka w pierwszym meczu uległa Standardowi Liege 0:2. W europejskich pucharach nie przegrali u siebie od 9 meczów, ale każda seria ma kiedyś swój koniec. Mam nadzieję, że dzisiaj.

Trabzonspor - Legia(EH +1) 2 @1.70 Betsafe

Bez przesady. Trabzonspor wcale nie ma aż tak dobrego składu by mieli miażdżyć Legię. Legia z kolei nie raz udowodniła, że potrafi grać w piłkę i z pewnością nie są tutaj bez szans. Można nawet zaryzykować ich dzisiejszą wygraną.

Reszta później

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Broź kartka TAK
2.95
Unibet
Dziś szukam kartki w meczu z Tranbzonem. Broź gra mega ofensywnie, do tego złapał już kartkę w meczu z Lokeren. Czy złapie dziś nie jestem do końca pewny ale próbuje. Skłonił mnie do tego arbiter spotkania Węgier Kassai. Broź w tym sezonie 3 kartki w 8 meczach.

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Sory ze daje dopiero teraz ale nie mialem czasu to chociaz dam na te mecze o 21 to moze ktos sobie w necie bedzie obstawial
St Ettienne - Dnipro 1 polowa X 1.98 Fortuna ✅
Mysle ze tu powinien byc remis nawet w meczu ale ja daje pewniejsze do przerwy. Poniewaz Dnipro nie moze sobie pozwolic na porazke a St Ettiene nie chce natomiast przegrac u Siebie. Mysle ze remis w 1 polowie powinien byc mozliwy bo bedzie mecz rozgrywany wolno powoli by nie popelnic od razu jakiegos bledu ktory moze miec wplyw na dalszy przebieg meczu. Mysle ze tu rozstrzygnie sie w 2 polowie.
Torino - Kopenhaga 1 1,87 Fortuna ✅
Tu daje 1. Torino wiadomo gra solidnie u Siebie czasem przegrywa ale w miare swoich mozliwosci gra dobrze a Kopenhaga? Gra w kratke wiec ona mnie w zupelnosci nie przekonuje w dodatku Torino ma caly dysponowany sklad + graja u Siebie i to stawia ich w moim swietle na wygranych tego meczu.
Celtic - Dynamo BTS 1.72 fortuna ⛔
To nie ten sam Celtic... A Dynamo ostatnimi czasy bardzo dobrze sobie radzi a Celtic? Gra slabo nie oszukujmy sie przegrana z Legia i z Mariborem to czego tu wiecej oczekiwac? Ja jednak mysle ze Celtic strzeli bramke Dynamo bo to druzyna ktora strzela ale i traci i tu moze byc mecz z duza iloscia bramek po obu stronach. Polecam tez X2 po kursie 1.72 bo to fajny prezent.
Estoril - Panathinaikos X2 1.55 fortuna ⛔
Dobry spoko kurs. Estoril ostatnio w rozsypce. Przegrane przeplataja remisami i tyle. A koniczynki powoli wracaja do passy zwyciestw odnoszac ich narazie az 3 z rzedu. Estoril niby przegralo tylko 1:0 ale PSV nie zachwycilo a Koniczynki zaskakujaco przegraly 1:2 u Siebie z Dynamo lecz to koniczynkom powinno bardziej zalezec na punktach zwlaszcza że maja ostatnio dobra passe i warto ja powtorzyc. Lecz Estoril to zagadka i niewiadomo. Ten mecz moze byc nudny i remisowy (lecz nie wydaje mi sie) ale dobrze podeprzec sie podporka.
BIDA Z NĘDZĄ.

Status
Zamknięty.