>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

2 EURO do vengapoker (B2B)

Status
Zamknięty.
kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BDG
jak ktoś chce niech próbuje, ale żeby potem nie było, że ktoś nie dostał :p

7 3

7rudy7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po promocji
Hi we regret to inform you that you didnt reach to sign up at first 100 signups.So you will not recieve the 2 euros for free.
But if you deposit 20 euros and send an mail to [email protected] you will recieve 10 euros for free.
And please check out our freerolls and other tournaments,and feel welcome to join those.
You will also recieve mail from us with great promotions and freerolls tournaments.

Best Regards

Venga Team

W 0

w4cho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promo na plus ;)
Wczoraj wieczorem wyplaciłem,a dzisiaj juz kasa na koncie.

damian357 0

damian357

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczy dobić do 20 euro i można wypłacać.Kasa zlecona wczoraj około 23, a dzisiaj około 14 na koncie.

K 5

kamil6109

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wystarczy dobić do 20 euro i można wypłacać.Kasa zlecona wczoraj około 23, a dzisiaj około 14 na koncie.

To ja kase mialem odrazu zlecilem wyplate wchodze na maila i pisze ze dostalem wplate na MB wiec promo na duzy ✅

damian357 0

damian357

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja kase mialem odrazu zlecilem wyplate wchodze na maila i pisze ze dostalem wplate na MB wiec promo na duzy ✅

To była wypłata na konto bankowe,pierwszy raz się spotkałem z tak szybką wypłatą.

Z 0

zabawson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
&quot;Masz zablokowane całe B2B i w każdym pokerroomie w tej sieci będzie to wyskakiwało.&quot;
Zrobiłem 3 konta, ale na różnych promocjach: teraz jest ta i nie mogę z niej skorzystać bo już mam niby 3 konta :/, aby odblokować muszę zrobić formata, kupić nowego kompa czy co ? Ktoś wie ?? Z góry dzięki...

jack23 2

jack23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Format kompa nic nie da , bo pewnie dali bana na numer seryjny dysku twardego czy jeszcze lepiej :/
Wymienisz komputer , to będziesz mógł zakładać konta, ale mogę pojawić się problemy przy wypłacie jeżeli będziesz zakłada konta na te same dane.
Ogólnie B2B, to najlepsza sieć, nie robi żadnych problemu, ale jak ktoś nie przestrzega regulaminu, to są bardzo surowi i dają dożywotniego bana :/

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
założyłem konto wysłałem mejla 20min temu i nie ma sosu, wiec albo nie pracuja o tej porze albo nieaktualne

Status
Zamknięty.