>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

19 kolejka Ekstraklasy

Status
Zamknięty.
tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Legii niezwykle cięzko gra sie z Odrą u siebie i chyba granie na 1 nie jest adekwatne z kursem zwłaszcza że braki w L nie są małe, co do undera to typ jak najbardziej trafny w przypadku korzystnego wyniku dla Odry.
Co do konfrontacji Lecha z Jagiellonią kurs podobny czyli 1.2/1,25 a bardziej warto postawić over (przynajmniej tak mi sie wydaje) Jagiellonia zrobiła postępy i po ostatnim meczu z pewnością jest cisnienie na wywoz punktów z Poznania z którego w zeszlej rundzie punkty juz wyjezdzaly, jak ktos powiedział (J) to nie ten sam zespół co w zeszłej rundzie wynik z Arką 3-0 mowi sam za siebie choc mogło byc więcej ;) NIe neguje że Lech wygra bo są faworytem, jednak ryzyko o wiele większe niz kurs, Lech jest troche przemęczony i jak zlekcewarzy Jage może być ciekawie ;P

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Odra tutaj na pewno będzie chciała wywieźć nawet 3 pkt. Drużynie z Warszawy będzie bardzo ciężko w tym spotkaniu (a przynajmniej powinno) , mają kilka braków w kadrze , więc łatwo nie będzie , a do tego Legionistom zawsze ciężko grało się z Odrą Wodzisław , a te mecze stały na nienajgorszym poziomie , także wynik może być różny . Ja jestem skłonny mimo wszystko postawić na Legię , ale jeśli nie wygrają , to dla mnie wielkiej niespodzianki nie będzie.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
To warto jeszcze wspomnieć że i Odra osłabiona przyjeżdża bo bez podstawowego bramkarza...

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
rzepek jaki jest sens po tym co piszesz ryzykować kurs 1.25 nawet singla stawiac za 100zł zeby wygrac 25 ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
rzepek jaki jest sens po tym co piszesz ryzykować kurs 1.25 nawet singla stawiac za 100zł zeby wygrac 25 ;)

TommyTSW , nie będę stawiał na kuponie jedynie Legii , bo to rzeczywiście nie miałoby sensu , jeszcze z jakieś dwa mecze dołoży się nawet z kursem 1.5 i gitara :jezora:

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Kolejka obywa się praktycznie bez niespodzianek. Dzisiaj nie przewiduję żeby Legia i Lech straciły punkty. Będą raczej pewne zwycięstwa gospodarzy.
Teraz mała uwaga, gdzie jesteś panowie krytykanci mojej osoby? Bełchatów oglądałem przez 50 minut i prezentował się tak jak pisałem. Nic szczególnego. A gwiazda ze wschodu jest taka świetna, że nie zagrała nawet minuty 8)

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
VS

⚽ Lech Poznań (-1 gol) - Jagiellonia 1 2
Unibet

Dziś o 17 przy ul Bułgarskiej ciekawe spotkanie w ramach 19 kolejki Ekstraklasy. Ciekawe a to dlatego że spotkają się dwie drużyny które bardzo dobrze rozpoczęły rundę wiosenną. Lechici są po cięzkim , jak że szczęśliwie zakończonym boju w Bełachatowie gdzie bramka w doliczonym czasie gry Roberta Lewandowkiego dała im zwycięstwo na Gieksą 3:2. Natomiast Jaga przed tygodniem rozgromiła u siebie jak by nie było silną Arkę 3:0. W tamtym meczu błysnął wracający do naszej ligi Frankowski gdzie zdobył dwie bramki.
Wydawało by się że Poznaniacy po takim meczu w Udinese mogą się załamać bo blisko byli awansu , jednak tak się nie stało co zresztą potwierdzili ostatnio. Kolejorz jak wiadomo walczy o mistrzostwo Polski. Póki co ma 2 pkt przewagi nad Wisłą i Legia tyle że od Krakowian ma jeden mecz mniej. W przypadku wygranej powiększą swoją przewagę na nimi do 5 pkt. Mogą również śmiało liczyć że po dzisiejszej kolejce powiększą swoją przewagę i nad Legią która dziś gra u siebie z rozpaczliwie broniącą się nad strefą spadkową Odrą tym bardziej że Legia w meczu z Polonią Wa-wa kompletnie nic nie pokazała. Franciszek Smuda ustawia swój zespół inaczej niż inni trenerzy z Polskiej ligi. Lubi grę bardzo ofensywna , i bez względu na wynik chce żeby jego zawodnicy atakowali przez cały mecz grając do samego końca. Zresztą Lech to najskuteczniejszy zespól , strzela prawie dwie bramki na mecz , a i również defensywę mają również bardzo dobrą. Zresztą mając w obronie Arbolede czy Bosackiego to nie może to dziwić ???? . w tamtym sezonie Lech już mierzył się z Jagą i rozbił gości aż 6:1.
Jaga mimo ostatnio wysokiego zwycięstwa to mnie jeszcze jakoś nie przekonuje. Dziś po za tym nie wiadomo czy zagra strzelec ostatniej bramki z arką Paweł Zawistowski. Po za tym to co grają Białostoczanie na wyjazdach to dla mnie jest to &quot;śmieszne&quot; ???? W 9 meczach strzelić 2 bramki to jest to delikatnie ujmując słaby wynik :] po za tym jako jedyny zespoł w naszej lidze nie odnieśli jeszcze zwysciestwa na wyjeździe i raczej nic na to nie wskazuje aby to zwycięstwo odnieśli dziś przy Bułgarskiej.
Reasumując. Jaga moim zdaniem Jednym meczem furory nie zrobiła. Lech natomiast Zagrał w tym sezonie już 3 ważne mecze i w sumie strzelił 7 bramek. I w każdym z tych ważnych meczów grał dobrze lub miał fazy meczu bardzo dobrej gry. Sądzę że będą dziś chcieli mocnym akcentem odskoczyć rywalom wygrywając przynajmniej 2:0. Choc mój typ na to spotkanie to 3:1.​

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zgodzilbym sie z Tobą konrad. Jaga poczyniła dobre transfery w zimie przede wszystkim kupując Franka i Grosickiego. Tych 2 zawodników będzie ciągnąc atak Jagi, i myślę że obronę Lecha mogą zwojować. Lech gra ostatnio mecze co 3dni. Na polskie realia takie cos moze byc bardzo meczace, bowiem polscy zawodnicy nie są przyzwyczajeni do takiej gry. W Lechu baardzo wątpliwy występ Stilicia który ma gorączke, a on jak wiadomo jest mózgiem drużyny i bez niego ofensywna może być o wiele mniej skuteczna. Lech powinien dzisiaj wygrać, aczkolwiek ja sądzę że 1ną bramką , Jaga myślę że też coś ukłuje, a gdybym miał się tu bawić w dokładny wynik to byłby to typ na 2-1 dla Lecha, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli będzie tu np. 1-1. ????

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 17:00 (C+ sport)
typ: obie strzelą
kurs: 2,2
buk: bwin

Przewidywane składy:

Lech Poznań: Turina - Wojtkowiak, Bosacki, Arboleda, Djurdjević - Injac, Bandrowski, Murawski - Stilić, Rengifo, Lewandowski.

Jagiellonia Białystok: Gikiewicz - Norambuena, Staňo, Skerla, Król - Jarecki, Hermes, Zawistowski, Bruno - Frankowski, Grosicki.

Trzeba zaznaczyć, że występ zmagającego się z grypą Stilica stoi pod znakiem zapytania. Jednak nie na tym chcę się skupić w tej analizie. W to, że Lech zdobędzie gola i bez Bośniaka wierzą prawie wszyscy. Ja chcę przekonać, że bramkę zdobędą też &quot;Pszczółki&quot; z Białegostoku.
Jaga w pierwszej kolejce rozbiła Arkę Gdynia aż 3:0. Mecz stał pod znakiem powrotu do ekstraklasy Tomasza Frankowskiego. Zdobywając dwie bramki Franek potwierdził swój potencjał i nadał nowej jakości białostockiemu zespołowi. Jaga w tej chwili w jest ciekawym połączeniem młodości i doświadczenia. W ataku Frankowski tworzy parę z Kamilem Grosickim, który może właśnie w Białymstoku się odnajdzie. Ten chłopak ma na pewno spory potencjał i gdy poukłada wszystko w swojej głowie, może być jednym z ciekawszych piłkarzy ofensywnych w tej lidze.
Środkiem pola dyryguje doświadczony Hermes. Razem z nim wystąpią młodzi Jarecki, Zawistowski i Bruno. Ten drugi w meczu z Arką zdobył gola, a do Białegostoku przeszedł ze Znicza Pruszków, który ostatnimi czasy jest kuźnią piłkarzy ekstraklasy. Ze skrótów meczu bardzo dobre wrażenie zrobił też na mnie Brazylijczyk Bruno, asystujący przy jednym z goli Franka, a także tworzący sobie później bardzo dobrą sytuację, którą niestety zmarnował.
Jaga posiada jeszcze w defensywie Pavola Stano, który stanowi duże zagrożenie przy stałych fragmentach gry. W przypadku niekorzystnego wyniku może też zostać przesunięty do przedniej formacji, by strącać tam długie piłki.
Liczę na otwarte ciekawe spotkanie, w którym padnie dużo bramek nie tylko z jednej strony.

korzystano: www.jagiellonia.pl
inna propozycja: over 2,5 @ 1,9

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Nie zgodzilbym sie z Tobą konrad. Jaga poczyniła dobre transfery w zimie przede wszystkim kupując Franka i Grosickiego. Tych 2 zawodników będzie ciągnąc atak Jagi, i myślę że obronę Lecha mogą zwojować. Lech gra ostatnio mecze co 3dni. Na polskie realia takie cos moze byc bardzo meczace, bowiem polscy zawodnicy nie są przyzwyczajeni do takiej gry. W Lechu baardzo wątpliwy występ Stilicia który ma gorączke, a on jak wiadomo jest mózgiem drużyny i bez niego ofensywna może być o wiele mniej skuteczna. Lech powinien dzisiaj wygrać, aczkolwiek ja sądzę że 1ną bramką , Jaga myślę że też coś ukłuje, a gdybym miał się tu bawić w dokładny wynik to byłby to typ na 2-1 dla Lecha, aczkolwiek nie zdziwię się jeśli będzie tu np. 1-1. ????

ok. ja nic takiego nie napisalem ze Grosik czy Franek to złe transfery ???? tylko o to że jak jedna jaskółka wiosny nie czyni tak i jeden dorby mecz tych dówch zawodników tym bardziej. LEch juz 3x potwierdzał że jest okresu przygotowawczego nie zmarnowali. co do Stilica , fakt , ma gorączke aczkolwiek na 95% zagra, bo nie z takimi dolegliwosciami sie gra. ja jednak spodziewam się kolejnego ładengo meczu z przynajmniej 4 bramkami 3:1 ;) ( zresztą chyba mamy jakiś nie typowy weekend ekstraklasy ???? bo tylu bramek to dawno nie padlo :p )

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moje propozycję:
ŁKS - Cracovia - 2 @@ 2,85 Scandic ⛔
Powyżej 2,5 gola @@ 2,40 Scandic ✅
Czy będzie rzut karny ? TAK @@ 3,40 Scandic ⛔
.................................................. ...............................
Ile padnie goli w kolejce 19. over 16,5 Scandic. ✅ ✅
W 18 kolejce padło bardzo mało bramek uważam że w tej nasi ligowcy się przełamią i strzelą więcej niż 16,5 bramek sądzę również że nie powinno się o to martwić.

Ile zostanie przyznanych żółtych kartek w kolejce 19 under 28,5 ✅ ✅
Już w pierwszej kolejce udało się ustrzelić ten typ uważam że na tym etapie rozgrywek nasi ligowcy grają czysto i fair znają się tylko jednorazowe wypatki jednak sędziowie żadko kiedy sięgają po kartki.
Typ największego ryzyka : Mecz z największą ilością kartke Wisła Kraków - Polonia @@6,50 ✅
Nie było najgorzej w tej kolejce typowania ????

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
ŁKS Łódź - Cracovia x2 ⛔ Eh...
ŁKS Łódź - Cracovia over 2.5 ✅
Górnik Zabrze - Arka Gdynia 1 ⛔
Piast Gliwice - GKS Bełchatów x2 ⛔
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów 1 ✅
Wisła Kraków - Polonia Warszawa 1 ✅
Wisła Kraków - Polonia Warszawa over 2.5 ✅
Śląsk Wrocław - Polonia Bytom 1 ✅
Lech Poznań -Jagiellonia Białystok 1 ✅
Legia Warszawa - Odra Wodzisław 1 ✅

No coz.. kolejka ciekawa, wygrane faworytów. Wielka dramaturgia w meczu ŁKS z Cracovia- oby wiecej takich meczy ;) Górnik na remis, troche zle bo calkiem mozliwe ze to nie ostatni remis w najblizszych spotkaniach. GKS jak już pisalem w poscie- potrafia wygrac z najlepszymi a przegrywają z takim... Piastem.

Status
Zamknięty.