>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

17.06.2006 FINAŁ - ARSENAL LONDYN : FC BARCELONA

Status
Zamknięty.
K 0

kacap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom-iak
Witam. Jak stawiacie kto w tegorocznych rozgrywkach będzie finale czy będą to drużyny z Hiszpanii a może finał Hiszpańsko-Angielskie a może Angielsko-Włoski ? Osobiście stawiam że w finale będą dwie drużyny z Hiszpanii. Obstawiam wyniki Barcelona-Milan 1-1 a Villareal-Arsenal 2-0 ! Jakie są Wasze zdania na temat finału?? PozdRRawiam ????

Edit by Darek

malysz 0

malysz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Finał bedzie angielsko- hiszpanski.
A mianowicie w finale zmierza sie Arsenal v. Barcelona
Chyba nikt nie ma watpliwosci, ze druzyna z Barcelony, nie ma zamiru zaprzepascic takiej szansy, jak triumf w lidze mistrzow. Natomiast Kanonierom nie idze zbyt dobrze w lidze, a jesli nie zajma 4 miejsca, nie zagraja w przyszlym roku w tej preztizowej lidze jaka jest LM. Mysle ze ta &quot;taktyka druzyn z wysp&quot; sprawdzi sie takze w tym roku (ubiegloroczny triumf Livepoolu).

A wiec FINAŁ : ARSENAL v BARCELONA

A triumfatorem tegorocznej LM bedzie ARSENAL ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Moim zdnaiem nie bedzie juz niespodzianek i w finale beda grac: Arsenal i Barca, poniewaz Arsenal wszystko w tym sezonie postawilo na LM, a Barca chce zdobyc cos jeszcze procz Mistrzostwa Hiszpanii ;)

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Finał : Arsenal-Bacelona
obydwie druzyny maja przewage przed rewanzami i mysle ze te druzyna awansuja a final to jest tylko jeden mecz i wszytsko sie moze zdazyc mysle ze Arsenal wygra ????

K 0

kacap

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom-iak
Noto pierwszego finalste już znamy... teraz kto będzie drugi?? Czy faworyzowana Barcelona a może Milan zrobi niespodzianke i to on awansuje? Jak myślicie ? Ja stawiam na awans Barcelony ale w dzisiejszym meczu obstawiam że będzie remis i to Katolończycy zmierzą się z Kanonierami. PozdRRawiam

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
17 MAJ 2006, PARYŻ!
======================== F I N A Ł =============================
ARSENAL LONDYN : FC BARCELONA

J 0

jterry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem przekonany w 100 % że Blaugrana bez problemów poradzi sobie z 5-tą drużyną angielskiej premiership.

riczard 0

riczard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Laszczów
Londyńskie armaty wystrzelą z taką siłą rażenia że nie będzie co zbierać z Barcelony :twisted: :!:
Panowie nie oszukujmy się,to będzie popis Arsenalu,klasyczny mecz do jednej bramki...a w 90` Lehmann obroni sobie karnego Ronaldinho dla uatrakcyjnienia widowiska ????

dmian 0

dmian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
Również stawiam na Arsenal ;] Ma bardzo dobra obrone która traci mało bramek w LM i tym razem zatrzyma też Ronaldinho ????

Mam też nadzieje, że swoją ostatnią szanse w LM wykorzysta też Denis Bergkamp ????

popiol 0

popiol

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Według mnie Arsenal jest wstanie wygrac LM ale Barca gra na wyzszym poziomie niz Juve czy Villareal.Arsenal gra taktyka a Barca ma Ronaldinho ktory z niczego nagle robi bramke.W wysokiej formie jest Lehmann ale jak sam przyznał w meczu z Villareal rzut karny wybronił fuksem i czy szczescie bedzie mu sprzyjac w finale?

Moj typ: Barca

sawyer188 0

sawyer188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
obie mocne drużyny wygra ta która będzie miałalepszy dzień

M 0

michail21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WYGRAĆ MOŻE TYLKO JEDNA DRUŻYNA
OCZYWISCIE
[size=24]FC BARCELONAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
POZDRAWIAM

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja finał typuje tak : X do połowy, under, a koniec meczu X

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
ja zagram grubo na BARCE ????

Barca wygrała z dużą przewagą Priemiera Division, a Arsenal dopiero 4 miejsce w Priemiership ... różnica chyba jest co nie :?:

TYP : BARCA !!

miruu84 0

miruu84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to jest oczuwiste jak dla mnie. arsenal jak tegoraczna lige mistrzow i tak zaszedl bardzo daleko mozna powiedziec poza swoje oczekiwania a wszyscy wiedza z tym to sie kojarzy. sezon w anglii pokazal ze potrafia grac w pilke ale niestety potrafia miec tez nieprzewidzialne wpadki i dlaetego barcelona wygra ten pod kazdym wzgledem. moglbym tu napisac dlaczego ale to jest wydaje mi sie zbedne.

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WYGRA BARCA MYśLE żE 2-0 ALBO 3-0

ALE OCZYWIśCIE BARCA !!!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
No proste, ze Barca, ewentualnie remis i zwycięstwo po dobrywce. Al mój typ Barca - kurs ok 1.9, typuję wynik 3-1. :wink:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A mi tam jest jedno kto wygra. Najważniejsze, by był dobry i ciekawy mecz. 3-3 albo 4-4 i by były karne :mrgreen: Wymarzony finał 8)

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
w finale wszytsko moze sie zdazyc zalezy od dnia, od dyspozycji w danym dniu ale mysle ze kanoniery bede gora, a kibice barcy jak i barcelona sa za bardzo pewni zwyciestwa :p tak czy siak (nie czytac rasiak ???? ) bylem jestem i bede za arsenalem ????

Status
Zamknięty.