>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

15zł na start w efortuna.pl

C 174

cezi77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzyna
Po reje i wery dodaja 2100 pkt, nastepnie kupujemy 15zl (zeby zatwierdzic kupno musi byc podany numer telefonu). 15 zl dodane na nastepny dzien.

M 86

masarro1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla informacji wczoraj około południa rejestrowałem się, dzisiaj się loguje i kasa na koncie ????

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ja konto zakładałem z 15 minut temu i chociaż już w takiiej podstawowej wersji do sprawdzania wyników kuponu miałem, czyli bez weryfikacji wieku, adresu, konta bankowego. Dokończyłem weryfikację od kroku 3-ciego, nie klikałem haczyka o 100% oferty powitalnej i już mam 2100 punktów. Ekspresowa sprawa ????
Edit. Eh za poźno pochwaliłem. Punkty szybko dodano, ale na bon 15 zł trzeba będzie poczekać jak koledzy piszą około 1 dnia. Pewnie Ameryki nie odkryłem, więc można usunąć ewentualnie post. Co prawda rozjaśniłem, że użytkownicy którzy jakieś konto już tutaj mieli, ale nie było zweryfikowane nie muszą robić multi, tylko weryfikowac stare. Punkty i kasa poźniej tez powini dostać.

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna miec dwa różne konta, na różne osoby, korzystające z tego samego komputera?

edit: dowiedzialem sie od fortuny, że można.

H 0

hubi1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
aby otrzymać ten bonus musicie zrobić przelew na konto fortuny moze być to dowolna kwota 2zl , 5zl , 10zl bez tego przelewu nie dostaniecie bonusu powitalnego 15zl .

H 0

hubi1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
UWAGA!
- punkty zostaną odliczone w momencie złożenia zamówienia,
- konto zostanie doładowane odpowiednią kwotą do 3 dni roboczych, licząc od daty złożenia zamówienia. Czas ten może wydłużyć się w przypadku gdy Klient posiada aktywny bonus do wkładu (np. bonus wstępny), w takim przypadku konto zostanie doładowane dopiero po wykonaniu przez Klienta przelewu na konto.

wiec kto kliknął 100% bonus powitalny ( czy jak to sie nazywa ) musi wpłacić jakąś kwotę .

M 86

masarro1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj tak samo zinterpretowałem to jak Ty, zadałem to pytanie na chacie i oto odpowiedz:
Proszę powiedzieć gdzie Pan to przeczytał ?
Nie ma takiej sytuacji, mimo aktywowania bonusu nalezy się Panu darmowy zakład.
Z pozdrowieniami,
Ania Call Center

zresztą sam miałem ten bonus zaznaczony i otrzymałem 15 zł...

I 12

ikaesiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
ja tak samo , zaznaczyłem 100 % i na drugi dzien kasa więc nie zamylajcie

G 0

grochuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miasto
Przy rejestracji mam problem z nr konta. miał to ktoś? wpisuje sam numer i cały czas jest nie tak...
Sory, już mam ????

H 1

hjubi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A sprawdziłeś czy skopiowałeś cały numer konta? Pamiętaj o usunięciu spacji, bo inaczej zabraknie miejsca dla ostatnich cyfr z numeru...

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
ja tak samo , zaznaczyłem 100 % i na drugi dzien kasa więc nie zamylajcie
gdzie tam jest bonus 100% prosze o linka bo ja widze same 50% i wtedy chętnie skorzystam :cool:

I 1

icytower77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można założyć drugie konto(pierwsze moje) na brata i ubiegać się o bonus? Bo w regulaminie nie widzę

M 2

milenkowic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli nie trzeba wyrabiać w naziemnym punkcie jakiejś karty? Wystraczy rejestracja i potwierdzenie danych?