>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

150$ do PartyPoker

Status
Zamknięty.
mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
UGrałem już 120$.
Spróbuje wypłacić ????

nero9 0

nero9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MAzaq - sa warunki. Musisz rozegrac 15 rh przed wyplata a do tego osoba ktora Ci wyslala kase bedzie musiala sie zweryfikowac w party poker np wyslaniem skanu.
Pozdrawiam

G 0

grzybas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie ciezko jest przeczytac te 20 stron moze mi ktos powiedziec czy daja jeszcze to sianko na konto?Co rzeba zrobic aby je otrzymac?I czy mozna je przelac za zaklady sportowe!Prosze o pilny kontakt!

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie ciezko jest przeczytac te 20 stron moze mi ktos powiedziec czy daja jeszcze to sianko na konto?Co rzeba zrobic aby je otrzymac?I czy mozna je przelac za zaklady sportowe!Prosze o pilny kontakt!

zajrzyj na http://www.party100.prv.pl , dają kasę, na stronie dokladna instrukcja

G 0

grzybas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A te pieniadze mzoan przelac za zaklady sportowe?

R 0

robsonex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako ze duzo osób chce pomocy w rozwiazaniu quizu zamieszczam tutaj plik worda w którym są rozmowy z archiwum GG Jest tam wiekszosc odpowiedzi do quizu no limit

EDIT: Jak ktos chce to moze go zedytowac i posegregowac pytania i odpowiedzi aby miały rece i nogi.

Wielkie dzięki za pliczek. Quiz zdany przy jego pomocy. http://forum.bukmacherskie.com/images/smiles/spoko.gif

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tu jest strasznie duzo postow.. A ja sie chcialam tylko zapytac jakie sa warunki wyplaty...

S 0

sopel81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie wypałaty zleciłem wypłate 100 dolarow na check post rozegralem 500 rh na jaki adres mam im wysłac skan dowodu ??? czy mam wysłac do pay - pro tam gdzie to obsługuja ??? Wie ktos moze bo ja troszke na bakier z angielskim z góry dzieki za info

K 0

kolpik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powiedz mi ktos jak naliczane sa Rake Handsy na poszczególnych stawkach na limicie?

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
po jakim czasie od wyslania dowodu do pp dostaje sie te 50$? dwa dni temu zdalam test, wczoraj kazali wyslac dowod i wyslalam go kolo 22.

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
i czemu nie moge grac w freelorach na PP? kaze mi zrobic depozyt............ :///////////

I 0

imek744

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i czemu nie moge grac w freelorach na PP? kaze mi zrobic depozyt............ :///////////
bo jesli jeszcze nie dostałaś bonusa ani kasy nie wpłaciłas to nie możesz brać udziału w freerolach.

B 0

bush

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak sprawdzić ile gier RH rozegrałem?
Sorry, jeśli już było takie pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi ????

Pzdr

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak sprawdzić ile gier RH rozegrałem?
Sorry, jeśli już było takie pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi ????

Pzdr

to fatalnie szukasz
sprawdz temat od party poker od Liquid (ten 75$-choc tam jest $100)

B 0

bush

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki.
Szukałem tylko w tym temacie.

D 0

dzizas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Przedwczorak zlikwidowalam 1 konto na PartyPokerze. Dzisiaj dostalam wiadomosc ze probowali mi wyslac te 50$ ale Party Poker napisal do nich ze mam podwojne konto. No i teraz nie wiem co robic. Przeciez zlikwidowalam 1...

K 0

kob22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taka sama sytuacja u mnie niestety ????

Status
Zamknięty.