>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

150$ do PartyPoker

Status
Zamknięty.
mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Walic na gg jak ktos chce pomocy z quizem.

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
MAzaq, quiz mam juz rozwiazany lepiej bys p, quiz mam juz rozwiazany lepiej bys p[odpowiedzial jak przyspieszyc zeby kasa na koncie byla ?

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
MAzaq, a kasa automatycznie bedzie dodana do mojego konta w party poker czy jeszcze musze cos zrobic ???

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, automatycznie Ci dodadzą :mrgreen:

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeśli mam już konto na party pokerze to czy moge skorzystać z tego bonusu?

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli mam założyć na Party Poker drugie konto, na inny mail ale te same dane? Przepraszam za moje, może troche głupie pytania :jezora:

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha wielkie dzięki, bo myślałem ze potrzebne jest drugie konto ponieważ tam było napisane że przy rejestracji należy wpisać jakiś bonus kod, ale jeśli nie to biorę się za rozwiązywanie quizu 8)

W 33

wroclawiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
stacho27, zadnego drugiego konta !!

Jak to nie w regulaminie pisze otym:
Masz już konto na PartyPoker.NET.
Załóż konto z innym adresem mailowym na PartyPoker.com przy użyciu Sign-Up Bonus Code ST150 od PokerStrategy.

Wiec normalnie zakładasz konto na inny mail.

S 0

sopel81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WOW NAWET TAM NIC NIECZYTAŁEM A QUIZ ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM ????

komos84 182

komos84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora Bora
nie moge wyciągnąc kasy z party pokera na moneybookers.
Z tego co zaobserwowalem wiekszosc uzytowników uzywa netleera lub moneybookers wiec zarejestrowalem sie w moneybookers, wlazlem na pokera zeby wyplacic kase (43 $) prosto na moje konto w money bookers ale wyskoczyl mi komunikat:
You may only Cash out to your moneybookers account that you have made a successful deposit with. If you do wish to use this Cash out option, please make a deposit with your moneybookers account

Moze mi ktos pomóc? :;/:

tia-maria 0

tia-maria

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie moge wyciągnąc kasy z party pokera na Moneybookers.
Z tego co zaobserwowalem wiekszosc uzytowników uzywa netleera lub Moneybookers wiec zarejestrowalem sie w Moneybookers, wlazlem na pokera zeby wyplacic kase (43 $) prosto na moje konto w money bookers ale wyskoczyl mi komunikat:
You may only Cash out to your Moneybookers account that you have made a successful deposit with. If you do wish to use this Cash out option, please make a deposit with your Moneybookers account

jak chcesz cos wyplacic na moneybookers albo netelera musisz zrobic depozyt 10$.wplacajac oczywiscie przez money lub neteller

skunmen 0

skunmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kosmosu
nie moge wyciągnąc kasy z party pokera na Moneybookers.
Z tego co zaobserwowalem wiekszosc uzytowników uzywa netleera lub Moneybookers wiec zarejestrowalem sie w Moneybookers, wlazlem na pokera zeby wyplacic kase (43 $) prosto na moje konto w money bookers ale wyskoczyl mi komunikat:
You may only Cash out to your Moneybookers account that you have made a successful deposit with. If you do wish to use this Cash out option, please make a deposit with your Moneybookers account

Musisz pierw dokonać depozytu przez moneybookers by uaktywnić tą opcje,to takie zabezpieczenie przed tym by nikt niemógł z twojego konta wypłacić pieniędzy na swoje konto MB dlatego by partypoker wiedziało że do ciebie te pieniądze idą pierw muszą zobaczyć że z tego konta już wpłacałes kase i wtedy na twoje konto przelają kase.

I 0

imek744

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto pomoze mi quiz rozwiazac&lt;prosi&gt; ;-) ;-) ;-)
Dzieki renton i Rafła :jupi: :jupi: :jupi:

komos84 182

komos84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora Bora
No dobra, muszę wpłacić 10 $ z Moneybookers na PartyPokera, kminie ????
Ale powiedzcie mi czy Moneybookers zaksięguje u siebie tą równowartość jeżeli przeleje im równowartość 10$ w złotówkach? Bo przy rejestracji dałem żeby konto w Moneybookers było w PLN

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak na konto bankowe to tez trzeba zrobic depozyt??

Status
Zamknięty.