>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

150$ do PartyPoker

Status
Zamknięty.
N 2

najdzel9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ej sluchajcie u mnie jak wchodze na ten quiz pisze zebym poczekal do 14:33 no a 14:33 juz dawno minela wiec nie wiem dalczego nie moge rozwiazywac.Pisze ze o 14:33 ale rejestrowalem sie wczoraj o 16 wiec mam czekac do 16 tak?????? tez tak mieliscie????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
A zakładająć, że dobrze wypelnie quiz, ugram te 5000rh i dostane te 100$.
To jakie warunki obrotu są do tej &quot;100-ówki&quot;??

S 0

spowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
moge pomoc jesli bede na kompie , a co do godziny to jest tam podana godzina wstecz

S 0

spowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
jesli ktos nie zna odpowiedzi na pytanie to niech napisze na forum to mu odpowiem ale naprawde wszystko jest podane na ich stronce

M 0

mattszah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sory ale czegos nie rozumie . pokerstrategy to calkiem cos innego niz liquid jelsi sie nie myle czyli cos w postaci sponsora . za sam quiz dostanie sei 50$ czyli mozna chyba to wykorzystac na koncie gdzie korzystalo sie z promocji 50$+50 ? cyba ze sie myle to mnie uswiadomcie . i gdzie o tmy pisze jelsi tak jest ?

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego nie zdałem quizu?

Nie odpowiedziałeś prawidłowo na wystarczającą ilość pytań.
Użyłeś klawisza &quot;wstecz&quot; w swojej przeglądarce i dlatego zostałeś zamknięty
W trakcie udzielania odpowiedzi do quizu serfowałeś po innych stronach i dlatego zostałeś zamknięty.
Dwa razy użyłeś klawisza &quot;Dalej&quot; bez udzielenia odpowiedzi na pytanie.

takze radze uwazac, niewolno gadac przez gg ani inne rzeczy, w czasie rozwiazywanai quizu nalezy miec tlyko otwarta stronke pokerstrategy czyli ten quiz i neima mowyzeby ktos nam podpowiedzial w czasie quizu

N 2

najdzel9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh a mi udalo sie za pierwszym razem zdać ten quiz pytanie wcale nie takie straszne ale trzeba napewno dobrze przejrzesc te artykuly i strategie na ich stronce jak tak zrobilem i jakos udalo mi sie zdac ;-) jesli ktos potrzebuje pomocy pisac podam poprawną odpowiedz ;-) jesli bedzie pytanie z tych co ja mialem oczywiscie ;-)

M 0

mattszah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sory ale czegos nie rozumie . pokerstrategy to calkiem cos innego niz liquid jelsi sie nie myle czyli cos w postaci sponsora . za sam quiz dostanie sei 50$ czyli mozna chyba to wykorzystac na koncie gdzie korzystalo sie z promocji 50$+50 ? cyba ze sie myle to mnie uswiadomcie . i gdzie o tmy pisze jelsi tak jest ?

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mam identyczny dylemat :;/: Prosze o odpowiedź. ;-)

S 0

spowen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
spirol mylisz sie ja z kolesiem przez gg i skypa razem rozwiazywalismy quiz i obaj zdalismy :p

N 2

najdzel9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokładnie ja juzniez podczas rozwiazywania quizu mialem wlączone jeszcze dwie inne stroy i jedna z nich byla ich strona gdzie szukalem odpowiedz na pytania na ktore nie znalem odpowedzi ;-)

M 211

morenowe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spirol ja mialme otawre kika stron i jak niewiedzilem szukalem w necie i gg tez gadlem z ludzmi i zdalem ale kasy jeszcze niemam

R 0

renton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokładnie ja juzniez podczas rozwiazywania quizu mialem wlączone jeszcze dwie inne stroy i jedna z nich byla ich strona gdzie szukalem odpowiedz na pytania na ktore nie znalem odpowedzi
Ja robiłem to samo ale i tak nie zdałem, notabene niektóre pytania sa źle sformułowane, a niektóre w jezyku hitler-jugen :wowsdf:

N 2

najdzel9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh rzeczywiscie mialem jedno pytanie po niemiecku ale zauwazylem po odpowiedziach ze chodzi o to na ilu stołach mozna grac jednoczesnie odpowiedz prosta na tylu na ilu sie potrafi ;-)

R 0

renton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh rzeczywiscie mialem jedno pytanie po niemiecku ale zauwazylem po odpowiedziach ze chodzi o to na ilu stołach mozna grac jednoczesnie odpowiedz prosta na tylu na ilu sie potrafi

a ja myslałem ze na ilu stołach optymalnie jest grac, i zaznaczyłem ze na 1
ale pewnie popełniłem jeszcze inne błedy, zreszta miałem chyba 3 pytania po niemiecku

bql1916 0

bql1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OTW
Hehehe ja zdałem quiz, nie czytając tego artykułu, wystarczy mieć otwartą wyszukiwarke google.pl :mrgreen:

M 211

morenowe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ej ludiz jak jzu zdany quiz to co dalej poportu czekac czy cos trzeba zrbic aby dosatc kase bo mi sie pojawil jakis Ticket po lewej stronie na stronce pokerstrategy

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Pierwsze podejście niezaliczone...

Tak szczerze mówiąc to jestem ciekawy, ilu z nas wykorzysta te informacje do gry...
A nawiasem mówiąc, poco mi wiedzieć jak się nazywają wszystkie zestawienia kart po angielsku... :-?

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za pierwszym razem zdalem test nie czytajac ani razu zadnego artykulu strzelajac na chybil trafil :jupi:

&quot;Zaliczyłeś Quiz. Prosimy o cierpliwość, jeśli pieniądze nie sa jeszcze na twoim koncie.&quot;

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie.
Każdy z nas gra swoją taktyką , a oni jakieś rzeczy z kosmosu walą :/

PS: Oglądaliscie te filmiki co koles w godzine zrobił 1300$ na 4 stolach na raz grając?

Status
Zamknięty.