>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

15. kolejka PlusLigi (16-19 grudnia)1. kolejka PlusLigi (16-19 grudnia)

Status
Zamknięty.
zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora BORA
Olsztyn- Czarni Radom 1 UNIBET 1.66
Wczoraj typ ładnie wszedł, więc kontynuujemy. Dzisiaj tylko jeden mecz, ale zestawienie kursów mnie bardzo zaskoczyło. Uważam, że buki niedowartościowują ekipy gospodarzy. Olsztyn ostatnie 3 mecze grał z bardzo trudnymi rywalami. Pokazał się z bardzo dobrej strony. Oglądałem ich w meczu ze Skrą, widać rękę Gardiniego. Zespół jest poukladany, zmobilizowany i w każdym meczu pokazują pazur. Gra Czarnych w ogole mnie nie przekonuje. Męczarnie w ostatniej kolejce ze słabiutką Bydgoszczą tylko utwierdzaja mnie w moim przekonaniu. Dla bardziej odważnych polecam handi -1.5 seta. Nie widzę innej możliwosci jak win Olsztyna.
+++ tak jak pisałem -1.5 handi rownież weszło ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kidinho +4 Punkty
M 101

marcinr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Będzin - Espadon 2 Marathonbet 2,92
No nie wiem jakież to ma atuty Będzin aby wystawić aż takie niskie kursy. Młody, ciekawy skład, grają ambitnie i czasem całkiem nieźle ale kurs taki jakby po drugiej stronie stanęły jakieś fajtłapy. A co mamy? Przede wzystkim nowy trener, drużyna odżyła. Przyjęcie i lewe skrzydło w osobie Ruciaka i Wiki doskonałe (obaj dokładają serwis -w ogóle druga młodość chłopaków). Przy kontuzji Perłowskiego i Zajdera super pokazał się młodziutki Cedzyński na środku. Nawet zbudowany z drzewa bukowego Kluth dostał ostatnio mvp... Dla mnie mecz pół na pół, może z delikatnym wskazaniem na Będzin ze względu na własną halę ale kurs za wysoki. Można coś typu +1,5 ale z kolei Szczecinianie dwa razy TB wygrali więc przygotowanie fizyczne jest w porządku. TB raczej wygrywają rutyniarze, jak dojdzie do tiebreaka to raczej gospodarzom zagotują się głowy. Dwa równorzędne zespoły o zupełnie innej charakterystyce stawiam na Espadon ze względu na kurs (na Kielce był 2,3 więc bukmacherzy dalej nie wierzą w Ruciaków).

vanix19 8

vanix19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będzin - Espadon 2 Marathonbet 2,92
No nie wiem jakież to ma atuty Będzin aby wystawić aż takie niskie kursy. Młody, ciekawy skład, grają ambitnie i czasem całkiem nieźle ale kurs taki jakby po drugiej stronie stanęły jakieś fajtłapy. A co mamy? Przede wzystkim nowy trener, drużyna odżyła. Przyjęcie i lewe skrzydło w osobie Ruciaka i Wiki doskonałe (obaj dokładają serwis -w ogóle druga młodość chłopaków). Przy kontuzji Perłowskiego i Zajdera super pokazał się młodziutki Cedzyński na środku. Nawet zbudowany z drzewa bukowego Kluth dostał ostatnio mvp... Dla mnie mecz pół na pół, może z delikatnym wskazaniem na Będzin ze względu na własną halę ale kurs za wysoki. Można coś typu +1,5 ale z kolei Szczecinianie dwa razy TB wygrali więc przygotowanie fizyczne jest w porządku. TB raczej wygrywają rutyniarze, jak dojdzie do tiebreaka to raczej gospodarzom zagotują się głowy. Dwa równorzędne zespoły o zupełnie innej charakterystyce stawiam na Espadon ze względu na kurs (na Kielce był 2,3 więc bukmacherzy dalej nie wierzą w Ruciaków).
Gospodarze też wygralia 2x tiebreaka w tym sezonie ????
MKS Będzin - Espadon Szczecin 1 -1,5 @1.72 bet365
W tym sezonie Będzin pokazuje się z dobrych stron, pokonał Jastrzębski węgiel, wygrał 2 sety z Olsztynem czy też wygrał z wyżej klasyfikowanymi Katowicam. Brazylijczyk na ataku świetnie się spisuje z wysokich piłek, gdzie w Szczecinie nie ma takiego zawodnika żeby mógł uderzyć z wysokiej piłki. Para przyjmujących Waliński i Roberts dla mnie lepsi niż Ruciak i Wika(Espadon). Dzisiaj gram Będzin -1,5. Powodzenia.

root +3 Punkty
D 12

denison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, dzis dwa mecze z siatki niewatpliwie jedno bardzo bardzo ciekawe olsztyn-jastrzebie tutaj bym lekko stawial na olsztyn bo zlapali forme ale najbardziej prawdopodobne to over3,5 seta
drugi mecz to bedzin-radom, tutaj fajny typ jest w sts bedzin+2,5 1,5 - mysle ze bedzin latwo skory nie odda a do tego radom na wyjazdach nie wygrywa do zera, jedynie co to radom moze byc podrazniony po porazce w olsztynie ale tam wiekszych szans nie mieli.
a Wy jak myslicie ?

chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na Radom jest kurs 1.4 przy Będzinie grającym tak dobrze u siebie w tym sezonie?? Zastanawiam się nad zagrane Będzina po 2.4

D 12

denison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na Radom jest kurs 1.4 przy Będzinie grającym tak dobrze u siebie w tym sezonie?? Zastanawiam się nad zagrane Będzina po 2.4
sam pogralem bedzin+2,5 w sts 1,5 radom wygrywal na wyjezdzie bo z cuprum ale tylko z katowicami do zera wiec mysle ze ten typ do dubla jest idealny, jak bedzie zobaczymy po meczu.

S 61

szczur-89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CSW
Łuczniczka Bydgoszcz - GKS Katowice
Over 181,5. ✅ 215 pkt
1.65
18.00
Totolotek

Ostatnia kolejka w tym roku w Pluslidze. Slabo spisujacy sie gospodarze podejmowac beda beniaminka z Katowic, ktory gra solidna i wmiare skuteczna siatkowke. Dzisiaj spodziewam sie wyrownanego pojedynku. Lekkim faworytem sa goscie, ale mysle, ze Bydgoszcz moze to wygrac, graja u siebie ostatnie mecze w duzo lepszym wykonaniu moze poza J.W. Over jak najbardziej do gry, powinnien siasc przy 4 setach, kto wie moze dzisiaj zobaczymy tie - break.

Bylo rowno i byl tie - break 2:3 dla Katowic. ✅

santoro86 +10 Punkty (+)
P 2

parodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto więcej punktów: Schmitt-Filip 2 kurs 2.25
Po takim kursie biorę typ na Michała, gdyż zdobywa masę punktów w tym sezonie i jest naprawdę skuteczny. Do tego dostaje bardzo dużo piłek, sądzę że dziś bedzie miał więcej ataków niż Gavin więc czemu nie spróbować.

zlatan97 286

zlatan97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bora BORA
Częstochowa- Czarni Radom +10.5 pkt 1.80 Bet 365
Nie będę opisywał gry i stylu Częstochowy ponieważ zrobiłem to w jednej z ostatnich kolejek. Będę gryźli dzisiaj boisko, aby urwać jakieś punkty. Radom drużyna bez szału. Lepsze mecze przeplata słabszymi. Nie zdziwię się jak dzisiejszy mecz będzie miał więcej niż 4 sety. Jeśli nie wierzycie zobaczcie sobie ostatnie mecze gospodarzy dzisiejszego meczu. Sety u siebie bardzo wyrównane z lepszymi przeciwnikami. Taka linia dla mnie to promocja jeszcze po tak ładnym kursie! Pozdrawiam ????
1 typ w sezonie 2016/2017 z Plusligi na ---

E 0

emdo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kto więcej punktów: Schmitt-Filip 2 kurs 2.25

Po takim kursie biorę typ na Michała, gdyż zdobywa masę punktów w tym sezonie i jest naprawdę skuteczny. Do tego dostaje bardzo dużo piłek, sądzę że dziś bedzie miał więcej ataków niż Gavin więc czemu nie spróbować.

Gdzie takie zakłady h2h masz ?

Status
Zamknięty.