Rozkład jazdy oraz kursy na 13 kolejką Ligue1 ! (Bet365):

Zapraszam typerów do wyrażania opinii na temat powyższych meczy. Piszcie swoje analizy , przemyślenia tylko pamiętajcie , że posty nic nie wnoszące będą usuwane!
Bielsa nie zdążył pokłócić się z zespołem, a to najważniejsze. Zawirowania pozasportowe nie zawsze muszą się przekładać na zespół, a Bielsa marudzi na transfery gdzieś od końcówki sierpnia. A mimo to OM idzie od zwycięstwa do zwycięstwa.@up
Nie neguję typu ale pojawiło się kilka nieścisłości które chciałbym wyjaśnić:
Bielsa zdążył już skrytykować prezesa klubu za złe transfery w letnim okienku przez co znajduje się z nim w konflikcie. Dopóki zespół gra dobrze jest nie do ruszenia ale podejrzewam że prezes czeka tylko na jego potknięcie. Co więcej Bielsa nie korzysta z niektórych piłkarzy sprowadzonych przez prezesa za niemałe pieniądze (np. Doria sprowadzony za 5 mln € nie zagrał jeszcze ani minuty w tym sezonie, Barrada który kosztował 4,5 mln € wystąpił przez 152 min, a Batshuayi 6 mln € i 167 min choć on akurat jest młody i jest to zrozumiałe źródło: transfermarkt.de). Myślę że może mieć to również wpływ na atmosferę w szatni.
Kolejna sprawa to "wybitna" forma Gignaca. Ja bym był daleki od takich stwierdzeń jako że facet przełamał się dopiero w ostatnim meczu z Bordeaux a jego poprzednie trafienie miało miejsce 04.10 czyli kawał czasu temu jak na napastnika. Oczywiście nie zmienia to faktu że teraz może wrócić regularność a jeśli nie wróci to ma kto strzelać zamiast niego.
Jak dla mnie kurs jest zbyt niski w porównaniu z ryzykiem które jest duże głównie przez dobrą formę Nantes oraz nieszczególnym wrażeniu jakie na mnie zostawiła Marsylia po meczy z Żyrondystami. ...