mateuszcwks
Użytkownik
nie można obracać bonusu na ruletce, wszystkie wygrane z tego tytułu będą nie wypłacalne !
czyli co jak doszedłem na ruletce do 50E zrobiłem potem obrót na slotach to i tak nie wypłacę?
nie można obracać bonusu na ruletce, wszystkie wygrane z tego tytułu będą nie wypłacalne !
Max wypłata 100.
Tylko na slotach , jak zagra sie na BJ lub ruletce to nie wypłacą.
Na samych slotach 99X raczej mało realne.
no właśnie ciężko na slotach zrobić taki obrót ja już mam trochę ale to mowie większość na bj albo ruletce ugrałem
gadałem na LC i babka mówi tak: ze jeśli nie wiem ugram 200E i mam już obrót a ugrałem 150E na ruletce i bj to mi to odejmą i zostanie to 50E!
Zapytaj czy otrzymałeś kiedykolwiek od nich bonus ? jesli nie to sama powie Ci zebys wyslał dokumenty i bonus dopisze.Witam.
Co trzeba napisac zeby otrzymac ten bonus? Jak zapytaja skad mam informacje o 10 free to co im napisac?
Pozdrawiam
Zapytaj czy otrzymałeś kiedykolwiek od nich bonus ? jesli nie to sama powie Ci zebys wyslał dokumenty i bonus dopisze.
Szczerze mówiąc obrót tu bez łamania regulaminu jest niewykonalny.Stawki na slotach na jedna linie to 0.10$ czyli 1.5 $ lub 2$ albo 25$ -jak 25 lini
te stawki się zmienia, a konkretniej wartość monety :jezora: klikasz na 0.10 i rozwija sie Tobie lista z wyborem wartości![]()
Ile czasu czekaliście na dopisanie tych 15$ po wysłaniu skanu dowodu?
tylko po depozycie![]()
€/$ 50 Spread-the-Word Bonus
- Become our friend on Facebook – get €/$ 10 free
- Post a tweet on our Twitter – get €/$ 10 free
- Comment our YouTube videos – get €/$ 10 free
- Do all three of the above – get another €/$ 20 for free on top!
- Promotion is valid only for players who already made their first deposit.
Nie wiem,czy ktoś z tamtąd wypłacał,ale znalazłem na ich stronie taką informacje.
Poszukam ich na tym Facebooku itp
Edit:
Ok,znalazłem-linki są w poście