vitoss
Użytkownik
Ktoś się orientuje czy Holder jedzie w Toruniu ? I czy czasem nie ma jakieś z/z w Gdańsku gdyż over 14,5 na Pedersena jakiś taki duży jak na regulaminowe 5 startów.
Holder jedzie na 100%
Unia Leszno - Tauron Azoty Tarnów H(0 - 2) 2 1,85 Tobet
Tarnów bardzo mocna i wyrównana ekipa.Janowski na pozycji juniora to bardzo duży atut bo może zastąpić Lamparta który pojedzie słabszy bieg. Leszno bez Jarka i tak radzi sobie nadspodziewanie dobrze jednak w meczu z takim rywalem będzie piekielnie ciężko o korzystny wynik.Przemek,Pavlic Baliński to są zawodnicy którzy na chwilę obecna są w stanie powalczyć z Tarnowianami.
Rozumiem, ale napisałeś, że Tarnów preferuje tory przyczepne. Tarnów jako drużyna. Moim zdaniem nie jest to prawdą, bo Azoty u siebie śmigają na twardym i większy potencjał ta drużyna ma twardszych nawierzchniach. No, ale nieważneKonkretnie to Kołodziej i Janowski. Madsen na szwedzkich hopkach daje radę to w Lesznie też sobie poradzi, a Hancock nawet przy słabszej dyspozycji to te dwójki jest w stanie przywozić. To była odpowiedź na analizę kolegi.
Nie chodzi o odpuszczanie, ale o fakt, że nie będą się spinać na 100%, bo i nie muszą, a Leszno owszem. Porażka może ich wykreślić z walki o PO.Ja tam nie szukałbym jakiś teorii spiskowych, że Tarnów ten mecz odpuści by mieć Leszno w 1-4, o odpuszczaniu meczu "bo wystarczy im tylko bonus" też nie ma mowy.
Na dobrą sprawę można powiedzieć, że Tarnów do końca sezonu nie musi się spinać, bo mają już praktycznie play-offy.Nie chodzi o odpuszczanie, ale o fakt, że nie będą się spinać na 100%, bo i nie muszą, a Leszno owszem. Porażka może ich wykreślić z walki o PO.
Ktoś się orientuje czy Holder jedzie w Toruniu ? I czy czasem nie ma jakieś z/z w Gdańsku gdyż over 14,5 na Pedersena jakiś taki duży jak na regulaminowe 5 startów.
u mnie, a ja mieszkam dalej od stadionu niż Levy właśnie burza przechodzi bo złapała mi sygnał Cyfra. Co do deszczu to zdecydowanie się zmniejszył, ale taki kapuśniak jak będzie lał jeszcze trochę + ta ulewa, to tor może być bardzo zmoczony i nie do zrobienia na 18.levy mocno pada?
i mam pyt co jest z Holderem, jedzie? czemu bydgoszcz az takim faworytem unibet +6,5 dla torunia ?
Ukrainiec nie jedzie, pod 2 Jamróg a na juniorce GingerDalej zaczynają się schody bo Lampart jeździ słabo w Lesznie
W zupełności zgodzę się z tym stwierdzeniem. Dlatego będzie mecz na styku, może nawet Tarnów będzie prowadzić, ale w decydujących biegach Leszno wygra. Za dużo kombinacji jest ostatnio ze strony Cieślaka abym miał nadzieje na pełne zaangażowanie zawodników z Tarnowa.Nie chodzi o odpuszczanie, ale o fakt, że nie będą się spinać na 100%, bo i nie muszą, a Leszno owszem. Porażka może ich wykreślić z walki o PO.
To już lepiej pograć w Tobet over 10.5 po kursie @1.60, liczą się wszystkie biegi i to bez podatku... Różnica jest tak miażdżąca jakby postawić wóz strażacki z drabiną i obok Wieżę Eiffla.E.Sajfutdinov (10,5 pkt) over 1.42 millenium
Raport pogodowy od kolegi forumowego z Bydzi: "Jest ulewa mocna i chmury z każdej strony. 500m od stadionu drogi zalane. Na moje są małe szanse przy tym torze co teraz robią".levy mocno pada?
wcale nie taka peffa, bo Miedziak ma bieg z Kościechą, Kułakowem i Ząbikiem (to jest bodajże 12 gonitwa), a Ward w 13tej jedzie z Emilem, Gapińskim i Holderem - w dużej mierze właśnie taki rozkład spowodował, że kurs i zdarzenie jest wystawione tak, a nie inaczej, bo Darcy dostał naprawdę ciężki bieg.Do tego pobieram od Dawida bet na Warda, bo uważam, że to peffa na dzisiaj.
Tomasz Gollob under 8,5 @ 1,90 Tobet
Ciekawy i trochę ryzykowny bet ale moim zdaniem warto pograć. Dzisiaj Tomek jedzie w parze MJJ więc na nim może punkty tracić. W czwartym biegu pojedzie z Pukiem w parze więc też na nim punkty może tracić. Do tego 2x jedzie przeciwko AJ, a raz przeciwko Pepe, a z nimi będzie baaardzo ciężko wygrywać, bo w ZG są niesamowicie mocni. Do tego liczę, że ktoś z trójki Loktajev, Holta czy Dudek też są w stanie Golloba przywieźć. Niby bet jak pisałem ryzykowny, to jednak ja uważam, że jedna jaskółka wiosny nie czyni i jakoś nie wierzę by dzisiaj Tomek miał śmigać na wysokim poziomie i ogrywać największe armaty Falubazu. Szkoda, że linia nie jest wyższa tak o jeden punkt ale mimo wszystko uważam, że warto pograć nawet patrząc, że Gollob na wyjazdach jeździ lepiej niż u siebie ale też występy w Gdańsku czy Czewie nie przedstawiają większej wartości przy dzisiejszym meczu.
Do tego pobieram od Dawida bet na Warda, bo uważam, że to peffa na dzisiaj.
- Jest jeszcze półtorej godziny do meczu. Tor jest bardzo dobrze przygotowany. Jeśli nie zaskoczy nas kolejna ulewa, to mecz odbędzie się bez problemu - powiedział sędzia Wojciech Grodzki.