>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

14 kolejka Ekstraligi - 24/31 lipca + (zaległy Caelum Stal - PGE Marma)

Status
Zamknięty.
vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tylko szybka wstawka.
Toruń można pograć czyste win po @1.50 w betsson. Na moje to świetny kurs i jeśli nie będzie tragedii na torze to szybka stopa zwrotu 50%.
Ponadto fajny &quot;babol&quot; w Betsafe.
Kasprzak - Ułamek : @1.45 - @2.55
To jakieś jaja... Analityk pewnie myśli, że skoro Kasper był na DPŚ to jest lepszy od Ułamka albo odwrócił kursy.
Dla porównania Tobet daje Ułamek - Kasprzak, Seba -1.5 po @1.60.
WZB daje linie punktową na Sebe 11.5 a na Kaspera 9.5
Babol jakich mało. Tyle, że śmieciowe limity jak zawsze... Przyjęli jedynie 29,93 PLN - reszta odrzucona ????
Edit: najpierw kurs spadł @1.55 - @2.30 a teraz widzę odwrócili kursy - póki co zwrotu nie ma. Z Betsafe to nie wiadomo czy tak oceniają szanse czy odwrócone kursy ????

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
A ja uważam,że babol kolejny w Betsafe to
Vaculik-Janowski 1@2,30
Pisalem wyżej o kursie z milenium gdzi było po 1,85 na obu.2,3 na Vaculika to według mnie value spore

galgan 219

galgan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Massachusetts
A co sądzicie o meczu Stal Gorzów - Marma Rzeszów?

Czy urlop Pedersena oraz niepewny tor (nasiąknięty - i nie wiadomo wogóle czy mecz się odbędzie) daje szanse na win gości?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A co sądzicie o meczu Stal Gorzów - Marma Rzeszów?
Mecz do odjechania, bo nikt o nic nie walczy... Brak Nickiego, więc ew. H2 lub odpuścić i dołożyć na Apator.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Co do dzisiejszych meczów to ja jakoś nie mam zbytnio zdania. Ciężko przewidzieć każde z tych trzech spotkań, więc póki co odpuszczam jakiekolwiek granie zakładów na drużyny, chyba że później coś ciekawego da Sportingbet. Jednak można znaleźć ciekawe opcję, jeśli poszukamy H2H czy over/under na danego zawodnika:
Sebastian Ułamek over 10,5 @ 1,50 Tobet
Jak dla mnie świetny bet, gdyż uważam to za lokatę swego rodzaju. Ułamek na własnym torze w Tarnowie nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Dwucyfrowe zdobycze punktowe, to w tym sezonie norma jeśli idzie o występy Seby na Mościcach. Dzisiaj rywal chyba najsłabszy w lidze, obok Czewy więc i o punkty nie trudno. Tak naprawdę to wśród gości to tylko Janowski i Bjerre są w stanie mu zagrozić, gdyż Świder nie wiadomo czy wystąpi, a jak już to jest po urazie więc jego postawa jest wielką nie wiadomą. W parze jedzie z juniorami więc oni mu punktów nie zabiorą, gdyż to najsłabsza para juniorska w naszej lidze. Moim zdaniem typ idealny do dubla.
Chris Holder-Rune Holta| Holder -1,5 @ 1,60 Tobet
Wielu powie, że tutaj jest value na Norwega. Jednak ja uważam, że tutaj faworytem jest Holder, który w tym sezonie jest bardzo pewny we wszystkich swoich występach ligowych, nie tylko w Polsce. Rune przez tą kontuzję jeździ trochę w kratkę i ciężko powiedzieć czego się po nim dzisiaj spodziewać. Niby jedzie z Jepsenem Jensenem więc z jego strony straty punktów być nie powinno ale nigdy nic nie wiadomo, bo młody Duńczyk też w każdym momencie może eksplodować i przywieźć sporo punktów. Holder wczoraj słabo w GP, a to paradoksalnie dobrze, bo nie będzie syndromu dobrego GP, który ma chociażby Crump, a i Holder miał takie coś po wygraniu GP w Cardiff przed rokiem, gdy następnego dnia nie przywiózł ani jednego punktu w Zielonej. Niby Holta ma to samo ale jego ten syndrom jakby nie dotyczy. Myślę, że dzisiaj warto pograć Crispy&#39;ego, gdyż na chwilę obecną prezentuję wyższą i przede wszystkim równiejszą formę od Norwega.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@ Vader
Wg. BetSafe Stal Gorzów jedzie dzisiaj z Pedersenem więc o czym my mówimy ...
Czy urlop Pedersena oraz niepewny tor (nasiąknięty - i nie wiadomo wogóle czy mecz się odbędzie) daje szanse na win gości?
Napewno Rzeszów ma większe szanse. To mecz o pietruszkę, więc różnie może być ale wątpię by Gorzów nie wygrał tego spotkania. Niemniej spodziewam się wyrównanego spotkania. Na swoim torze mają wyrównany skład i nawet druga linia solidnie punktuje. Ale Crump, Harris, Okoń, Rico + Lampart też swoje zrobią. Według mnie 8 wzwyż to handi które można grać.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra H(0 - 6.5) 1 1,85 Tobet 51:39✅

Już za 5 godz zasiądę na MotoArenie aby obejrzeć hit rundy zasadniczej Apator-Falubaz. Stawiam dzisiaj na wygraną gospodarzy ok 10pkt. Handicap jest na poziomie -6,5 dlatego postanowiłem pograć to dość grubo.Mecz u siebie to dużo dla Torunia. Sullivan,Holder,Miedziak ta trójka już powinna zapunktować na poziomie ok 32-34pkt do tego Rysiek,Emil i Jepsen co daje mi w sumie +/-50 pkt.
Oby widowisko stało na najwyzszym poziomie.

edit:Świetny meczyk;)

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Stal Gorzów vs Marma Rzeszów
Jak już większość z Was wie mecz ten jest po prostu do objechania,obie drużyny mają zagwarantowane miejsca w play off.Gospodarze pojadą dzisiaj bez Nickiego Pedersena,jednego z najlepszych zawodników na świecie który w każdym meczu gwarantuje około 10pkt.Goście przyjeżdżają do Gorzowa w swoim najmocniejszym składzie,z Crumpem i Harrisem na czele.Nie podejmuje się tutaj wytypowania zwycięzcy jednak gram handi na Rzeszów które spokojnie powinno wejść,ze względu na brak Pedersena w Stali.
Stal Gorzów vs Marma Rzeszów typ: Rzeszów +10 kurs 1.925 Sportingbet
Unia Tarnów vs Sparta Wrocław
Najciekawszy mecz tej kolejki moim zdaniem,ze względu na to że obydwie ekipy walczą o miejsce w play off.Goście przyjeżdżają bez Adama Shildsa,za niego wystąpi Lasse Bjerre.W dodatku niewiadomy jest występ Piotrka Świderskiego który doznał kontuzji kostki w ostatnim meczu Ligi Angielskiej,choć moim zdaniem Świder wystąpi ponieważ jest kapitanem i mimo bólu będzie chciał pomóc swojej drużynie.Nie podejmuje się typu na zwycięzce tego meczu ponieważ faworytem jest Tarnów,a ja nie stawiam przeciwko swoim ???? Zagram jednak pojedynek:
Lindgren -0,5 vs Janowski + 0.5 typ Janowski +0.5 kurs 1.85 Sportingbet ✅
Wybrałem ten typ ponieważ Lindgren jedzie w parze z Pedersenem więc tutaj pewnie straci pkty,poza tym Janowski zapewne wyjedzie 6 razy pod taśme i ogólnie uważam że Janowski jest w lepszej formie niż Lindgren.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakies zmiany w skladach Gorzowa albo Rzeszowa ? Harris jedzie ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Harris jedzie ?
ZZ za niego (w Anglii Harris dzisiaj), więc na Crumpa można grać H2H np. z Gollobem, bo zapewne 6 startów Rudy pojedzie.
Co do H2 proponowanego w pierwotnym terminie, to wydawało się to dobrą opcją, skoro Gorzów bez Nickiego, ale przecież jeśli Gorzów wygra z bonusem (1.mecz 50:39 dla Rzeszowa!!!) to wyprzedzi w tabeli Leszno i rewanż w dwumeczu Gorzów-Leszno odbędzie się wówczas w Gorzowie, a to będzie duży handicap dla Stali

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
jakies zmiany w skladach Gorzowa albo Rzeszowa ? Harris jedzie ?
Za Bombera ZZ dzisiaj i to pełna bo widziałem w komunikacie GKSŻ że Chris ma 3 średnią. A zatem zastępować go mogą Rudy, Okoń i Lee co wg mnie jest korzystniejszą okolicznością dla Żurawi niż występ słabego w ostatnim czasie Harrisa. Oczywiście Gorzów bez Nikiego.
ZZ za niego (w Anglii Harris dzisiaj), więc na Crumpa można grać H2H np. z Gollobem, bo zapewne 6 startów Rudy pojedzie.
Co do H2 proponowanego w pierwotnym terminie, to wydawało się to dobrą opcją, skoro Gorzów bez Nickiego, ale przecież jeśli Gorzów wygra z bonusem (1.mecz 50:39 dla Rzeszowa!!!) to wyprzedzi w tabeli Leszno i rewanż w dwumeczu Gorzów-Leszno odbędzie się wówczas w Gorzowie, a to będzie duży handicap dla Stali
Tak, Ginger bankowo pojedzie 6 razy a niewykluczone że i 7 w momencie gdy przewaga Gorzowa będzie wymagała zastosowania taktyka.
Inna sprawa czy gospodarzom &#39;opłaca&#39; się wygrywać za 3 oczka bo ewentualnie zmieni to tylko gospodarza I meczu PO z Lesznem, który już szykuje pełną zetzetkę za Adamczewskiego ????
Czytałem w PS że być może same ekipy z Gorzowa i Leszna dogadają się aby pierwszy mecz w PO jechać w Lesznie z uwagi na to że rewanż (14.07) zaplanowano na dzień przed finałem IMP. A klub z Wielkopolski mocno chce uniknąć organizowania dwóch tak ważnych imprez dzień po dniu [chodzi rzecz jasna o frekwencję].
Dla mnie to taki mecz bez znaczenia, może dojść do zbijania średniej w perspektywie play-offów. Raczej nie radzę nic grać poważniej, no może z wyjątkiem overu Crumpa czy Rudego w parze z Gollobem z tym że kursy uważam za nieadekwatne do ryzyka. Jeśli bym już musiał to typuję Gorzów -8 @1,75 w tobet.

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytałem w PS że być może same ekipy z Gorzowa i Leszna dogadają się aby pierwszy mecz w PO jechać w Lesznie z uwagi na to że rewanż (14.07) zaplanowano na dzień przed finałem IMP. A klub z Wielkopolski mocno chce uniknąć organizowania dwóch tak ważnych imprez dzień po dniu [chodzi rzecz jasna o frekwencję].
Dla mnie to taki mecz bez znaczenia, może dojść do zbijania średniej w perspektywie play-offów. Raczej nie radzę nic grać poważniej, no może z wyjątkiem overu Crumpa czy Rudego w parze z Gollobem z tym że kursy uważam za nieadekwatne do ryzyka. Jeśli bym już musiał to typuję Gorzów -8 @1,75 w tobet.
Miałem to samo pisać, bardzo realne jest to, że jaki by nie był wynik to i tak Leszno pierwszy mecz objedzie u siebie. Stąd też granie na ten mecz to jest lekkie ryzyko.
Mnie zaciekawił jednak inny zakład:
Andersen (-1,5) - Mroczka 1 1.85
Wiadomo obaj walczą o to kto wystąpi w meczach z Lesznem, dziś Mroczka jedzie w parze z Gollobem. Wiemy Tomek potrafi puszczać swoich kolegów ale czy Mroczka tak będzie świetnie startował aby wozić z Tomkiem po 5:1 ? Mam wątpliwości i myślę, że Gollob będzie dziś po prostu chciał wygrywać swoje biegi, a Mroczka sam będzie musiał sobie radzić.
Andersen w parze z Iversenem, to już zawsze jest kolega z zespołu spokojnie do objechania. Do tego Hans świetnie się pokazał w lidze szwedzkiej zdobywając 11 pkt w 6 startach.
Ogólnie uważam, że Andersen prezentuje lepszy poziom niż rywal, do tego za pewne lepiej przygotowany ma sprzęt no i jeździe 3 razy z Iversenem podczas gdy Mroczka 3x z Gollobem.
W Betsafe ten sam zakład tylko bez handicapu 1.55 na Andersena.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Jesteście pewni, że będzie ZZ? Harris miał zakontraktowany mecz jako gość u Wilków, ale jedzie Watt. Chyba jednak Bomber będzie w Gorzowie :razz: Pobrałem under 13,5 Crumpa jeszcze po 2,1, chociaż i tak ryzyko, bo taktyczna może iść w ruch.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gdzie wy macie Harrisa w Anglii ? Od poludnia wiadomo ze Watt jedzie w Wolves... Dlatego nie wiem dlaczego mialaby byc ZZ za Bombera.

Status
Zamknięty.