>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

14 kolejka Ekstraligi - 24/31 lipca + (zaległy Caelum Stal - PGE Marma)

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa

Plan na ostatnią kolejkę:
24 lipca:
Leszno - Częstochowa
31 lipca:
Toruń - Zielona Góra
Gorzów - Rzeszów
Tarnów - Wrocław
...

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli Skóra jest nie sklasyfikowany to może być za niego zz. Pytanie może trochę głupie ale za dużo słyszałem wersji wiec wole się upewnić.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Właśnie podbijam pytanie. W oficjalnym komunikacie E-ligi Skóra ma 4 średnią w zespole,więc mogą za niego jechać wszyscy poza Hampelem i Kołodziejem. Czy to aktualne to już nie wiem..

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No ja akurat patrzę w statystyki na Sportowychfaktach i tam Skóra jest daleko nawet za Balińskim i Pavliciem tylko pytanie czy oni dalej są klasyfikowani. Ciekawe czy zastosują ZZ, bo jeśli jest daleko to myślę, że lepiej dać szansę juniorom, bo wygrać i tak wygrają, a iloma to już inna sprawa.
Ciekawe jak w Czewie zrobią. Artiom poobijany po piątkowym upadku w Tarnowie. Czytałem, że może dzisiaj nie wystąpić i w jego miejsce będzie ZZ. A jako, że ma 3 średnią w zespole to wszyscy wraz z Griszką i Nermarkiem za niego pojadą. Tylko ciekawe czy tak zrobią czy puszczą poobijanego Artioma.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Lista zawodników zastępowanych w Unii Leszno na mecze 11-14, a dzisiaj 14 kolejka więc lista jak najbardziej aktualna.
Unia Leszno

1. Jarosław HAMPEL 2,789
2. Janusz KOŁODZIEJ 2,000
3. Troy BATCHELOR 1,684
4. Adam SKÓRNICKI 0,889
5. Tobiasz MUSIELAK 0,818
Teoretyczni trener Jankowski może dać Z/Z, ale nie musi ... Może dać okazję juniorom do pojeżdżenia po 5 razy, no ale czy będzie tak ryzykował ;)?
PS. Chyba będą zwykłe zmiany bez z/z, za &quot;Skórę&quot; juniorzy. Czyli podobna sytuacja jak w meczu Wrocław - Rzeszów, gdzie nie jechał Okoniewski i za niego raz po raz jeździli Kret i Lampart.

B 714

bosky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Kapitalny handicap na Częstochowę ???? +14,5 w dodatku kurs 1,95 w Tobecie, nic tylko spróbować. O osłabieniach już pisaliście, Sqra dołączył, juniorzy nie są słabi i zapewne nie będą gwarantami zer, ale już tak jak ostatnio Tarnów częstochowianom kompletnie nie leżał, tak w przypadku Leszna jest dokłądnie odwrotnie. Czuję dzisiaj dobry mecz Karlssona, bo czuję również bardziej przyczepny tor pod Koldiego, który w innych warunkach torowych nie jeździ dobrze. Częstochowa doskonale wie o co walczy w przeciwieństwie do Leszna, które te zawody potraktuje absolutnie treningowo. Powiem więcej, może to szaleństwo, ale skoro Rzeszów mógł zremisować w Zielonej, to nie zdziwi mnie dziś wygrana Cze-wy! Ale aż na tyle odważny niestety nie jestem ????

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
też uważam ze takie hc to prezent Leszno o nic nie jedzie wiadomo ze trafi na GW, wiec wogole mnie zdziwi większa liczba startów dla młodych byków. w tym meczu widzę dużo remisowych biegów. W czewie najprawdopodobniej zz a Artioma który ma 3 średnią wiec mogą jechać wszyscy. W obliczu 6 startów griszy dosc ciekawie wyglada tez over 9,5 w milenium oraz J.Hampel-G.Laguta(+3). Czuje ze mecz będzie bardzo wyrównany
Leszno - Częstochowa +14,5⛔
G.Laguta Over9,5✅
J.Hampel-G.Laguta(+3) ✅

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ja tam uważam, że pogromu nie będzie. Czewa ma ostatnią szansę na awans do szóstki. Wiadomo, że jeśli dzisiaj nie wygrają to szans nie będzie. Myślę, że i tak na zwycięstwo ich nie stać ale powalczyć mogą. Zastanawiam się jak to będzie z Artiomem. Teoretycznie chyba jego brak wyjdzie na plus zespołowi, bo Daniel czy Grigorij jako zetzetki zrobią więcej punktów i jeszcze Szumina i Pikej swoje powinni dorzucić. W Tarnowie ładnie pojechał Szumina i dzisiaj oby podtrzymał swoją jazdę z piątku. Dla Pikej powinien ten tor pasować jak ktoś tutaj już napisał. Gospodarze mają trzech liderów w osobach Hampela, Koldiego i Batchelora. Juniorzy powinni coś ponad 10 dorzucić i zastanawiam się jak Kennett sobie poradzi ale od niego zbyt wielu punktów bym nie oczekiwał. Jak ktoś już napisał dla Unistów to będzie trening więc chyba wysilać się zbytnio nie muszą. Jeszcze o Grigoriju. Widać, że forma dalej jest, a dzisiaj może być 6 albo nawet i 7 startów, a linia w Tobecie 11,5 punktów to całkiem przyjazna w tej sytuacji więc chyba można brać over. Poza tym fajnie wygląda under Jarka. 5 startów to maks jaki dzisiaj będzie miał. Może więc przepuszczać juniorów czy też innych kolegów z pary albo przegrać z Griszką. Dwie porażki i po underze, a nie wykluczone również, że odpuści ostatni start na rzecz juniora więc warto pograć takie coś. Tak więc moje typy na ten mecz:
Grigorij Łaguta over 11,5 @ 1,75✅
Włókniarz +14,5 @ 1,95⛔
Hampel under 13,5 @ 1,75
✅
(wszystko Tobet)

W 66

warchlak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu przesadzacie z Unia ????
Tydzien temu juz wszyscy zrobiliscie pewniaka z Rzeszowa w meczu z Lesznem i jak sie skonczylo to kazdy pamieta... Teraz &quot;prezent&quot; w postaci Wlokniarza? Argumenty typu Leszno o nic nie jedzie sa smieszne... Leszno to jest duzo lepszy zespol od Czewy i tutaj znowu nie rozumiem kim Czewa ma walczyc? Tydzien temu widzialem tylko Crumpa w Rzeszowie, a dzisiaj widze tylko Grisze, ale Grisza nie jedzie u siebie i nie jest tak mocny jak Crump.
Reszta Wlokniarza to cienizna i tyle. 14 pkt to dobra linia, moze sie skonczyc na 8-10, a moze i na 20 pkt roznicy, ale prezentem to bym tego nie nazywal.

czarodz1ej 0

czarodz1ej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
jak ktoś dalej wierzy w Częstochowę, że powalczy, to na bet365 jest +16 po kursie 2.0. Ja gram za drobne ;)

ciekawym zakładem jest T. Musielak z Karlssonem, czyżby bet365 już wiedział że juniorzy dostaną więcej szans? :cool:

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu przesadzacie z Unia ????
Tydzien temu juz wszyscy zrobiliscie pewniaka z Rzeszowa w meczu z Lesznem i jak sie skonczylo to kazdy pamieta... Teraz &quot;prezent&quot; w postaci Wlokniarza? Argumenty typu Leszno o nic nie jedzie sa smieszne... Leszno to jest duzo lepszy zespol od Czewy i tutaj znowu nie rozumiem kim Czewa ma walczyc? Tydzien temu widzialem tylko Crumpa w Rzeszowie, a dzisiaj widze tylko Grisze, ale Grisza nie jedzie u siebie i nie jest tak mocny jak Crump.
Reszta Wlokniarza to cienizna i tyle. 14 pkt to dobra linia, moze sie skonczyc na 8-10, a moze i na 20 pkt roznicy, ale prezentem to bym tego nie nazywal.
Warunkiem tego aby pokryć handicap musi na pewno być to, że juniorzy jada tylko z Skóre, oraz najlepiej by było Z/Z za A.Łagute. Bo G. Łaguta swoje zrobi, do tego Nermark powinien powalczyć z takim Batchelorem, Karlsson czy Szombierski z juniorami większość pojedynków powinni wygrać. Do tego rezerwa taktyczna, na pewno +14,5 opłaca się bardziej grać na Częstochowe niż na Leszno.
A to, że Leszno o pietruchę jedzie to prawda, bo Gorzów pewnie z bonusem zdobędzie mecz z Rzeszowem, więc i tak ich Leszno nie wyprzedzi. Moim zdaniem Leszno potraktuje dzisiejszy mecz jako tzw. trening punktowany..., a Częstochowa walczy

L 1

lechuk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj wg mnie pewne jest tylko under 11,5 Griszy Łaguty, jeszcze w obliczu ZZ za Artioma jest to niemal pewniak, nie można wykluczyć też taktyka a w 7 startach Grigorij na bank zrobi taki wynik. W mocniejszym obecnie kadrowo Tarnowie zrobił 13 pkt w 6 startach, a przyjechał 5 minut przed pierwszym startem i jechał go niejako z biegu. Dobra dyspozycja w tym sezonie, Włókniarz ma jeszcze o co walczyć, także naprawdę polecam w tobecie
G. Laguta ovver 11,5 1,75 ! ????

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no Karlsson czy Szombierski to jest porażka. Szczególnie Peter który w Anglii przy kelnerach daje radę, a tu z juniorami polskimi nie potrafi wygrać. Chyba trzeba zrezygnować z naszej ligi bo jest dla niego za wysoki poziom. Rafał też porażka jego jazda, wstyd i hańba oby dwaj. Juniorzy też dno Częstochowy.
No to o utrzymanie powalczą Wrocław ( Tarnów ich pociśnie u siebie ) i Częstochowa,

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Gdy dowiedziałem się,że za Lagutę jedzie z/z pomyślałem,że Czewie jednak zależy na wyniku.Poszła więc większa kasa na handi 14,5...A okazuje się,że 95% zespołu stanowi tam Grisza..Osłabiona Unia jedzie z nimi jak z gó...em.Widać,że młodzież w Lesznie się bardzo pozytywnie rozwija. Mam nadzieję,że za rok ta nasza liga będzie bardziej wyrównana jednak. W sumie po Szombierskim się można spodziewać słabej jazdy,ale nie potrafię zrozumieć postawy P-keja..Przypominają mi się &quot;występy&quot; Davidssona w Polonii...

W 66

warchlak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie no Karlsson czy Szombierski to jest porażka. Szczególnie Peter który w Anglii przy kelnerach daje radę, a tu z juniorami polskimi nie potrafi wygrać. Chyba trzeba zrezygnować z naszej ligi bo jest dla niego za wysoki poziom. Rafał też porażka jego jazda, wstyd i hańba oby dwaj. Juniorzy też dno Częstochowy.
No to o utrzymanie powalczą Wrocław ( Tarnów ich pociśnie u siebie ) i Częstochowa,

Nikt nie walczy o utrzymanie, bo w przyszlym sezonie bedzie powiekszenie ligi i nikt nie spada.
Co do meczu - tak jak pisalem, nie ma sensu typowac na zespol, w ktorym jest tylko 1 zawodnik np Crump w Rzeszowie, czy Grisza w Czewie.

elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Nikt nie spadnie bezpośrednio, ale po barażach - kto wie?
Więc można powiedzieć, że walczą o bezpośrednie utrzymanie.
Pzdr.

pierzakrys 172

pierzakrys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
M.Vaculik-M.Janowski ✅
Jak dla mnie dość fajny bet. Janowski najlepszy polski junior i jeden z filarów WTS-u i nie powinien miec problemów z juniorami Jaskółek. Powinien miec też większa liczbę startów z rezerwy zwykłej bądź taktycznej. Vaculik poki co zawodzi na całej linii. W parze jedzie z Kasprzakiem wiec o punkty będzie mu tym bardziej trudno
Vader// Bukmacher...?

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
M.Vaculik-M.Janowski
Jak dla mnie dość fajny bet. Janowski najlepszy polski junior i jeden z filarów WTS-u i nie powinien miec problemów z juniorami Jaskółek. Powinien miec też większa liczbę startów z rezerwy zwykłej bądź taktycznej. Vaculik poki co zawodzi na całej linii. W parze jedzie z Kasprzakiem wiec o punkty będzie mu tym bardziej trudno
Vader// Bukmacher...?
Też nad tym myślałem.Ten typ jest w Milenium. Wiadomo,że Janowski w juniorskim biegu pewnie 3 pkt zdobędzie.Pytanie co z 4 kolejnymi startami. Ostatnio zdobył 11 w 6 startach więc nie powinno być źle. A Vaculik jedzie w parze z K.K. więc teoretycznie nie jest liderem pary i może gubić punkty na koledze z zespołu.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Unibax Toruń - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,30 tobet ✅ 51-39
Unibax Toruń -6,5 - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,85 tobet
✅
Nie widzę innego rozwiązania niż zwycięstwo gospodarzy. Bardzo mocni na MA o czym świadczą choćby nawet tegoroczne spotkania. Czwórka bardzo mocnych zawodników i każdy z nich może dzisiaj być liderem. Na MA szczególnie dobrze prezentuje się Sullivan. Holta, Miedziak i Holder swoje zrobią. Juniorzy lepsi niż młodzieżowcy Falubazu. Tylko jedna niewiadoma w postaci Jensena ale on w pojedynkach z Zengotą czy Davidssonem powinien wychodzić obronną ręką. Falubaz od kiedy nie korzysta z Z/Z nie zachwyca. Jednak dodatkowy start dla trójki liderów był sporym handicapem. W składzie 3 pewniaków Protasiewicz, Jonsson i Hancock. Ale to za mało na Unibax. Dwie dziury w składzie oraz nie najlepsza postawa juniorów w meczach wyjazdowych odbije się dzisiaj na wyniku tego spotkania.
Tauron Azoty Tarnów - Betard WTS Wrocław 1 @ 1,13 tobet ⛔ 27-39
Mecz do dubla z czystym zwycięstwem Unibaxu. Unia zdecydowanie mocniejsza niż Wrocław. Pięciu bardzo solidnych seniorów powinno dać przynajmniej 10-punktową wygraną. Jedyny mankament to bardzo słabi juniorzy. Betard nie ma kim straszyć ja widzę dzisiaj tylko Janowskiego który dobrze zapunktuje. Bjerre ostatnio coś taki niemrawy. Pozostali będą mieli bardzo ciężko o zdobywanie punktów z mocnymi na własnym torze Tarnowianami.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Podpisuje się pod dublem Toruń + Tarnów. Jednak opłaca się go grać w Betsson @ 1,73, a nie w Tobet za marne 1,47.
Zielonogórzanie raczej nie będą chcieli wygrać w Toruniu. Z kolei Apator w tym sezonie jest u siebie bardzo skuteczny. Zawsze wygrywali minimum 10 punktami.
W Tarnowie mega mobilizacja. Wrocławianie również będą się spinać, ale wątpię w ich sukces, gdyż druga część sezonu nie należy do nich.

Status
Zamknięty.