A
531
To nie jest błąd, to normalne, że kursy przed kwalifikacjami, a kursy po kwalifikacjach na wyścig będą się różniły.U ruskiego błąd. Wystawił zdarzenia na wyścig z datą dzisiejsza. Xd myślałem że to kwale. I miałem grać ricciardo w top10 nie ale widzę że to zdarzenia na wyścig więc odpuszczam II czekam na live
Nie ogarnąłeś chyba. Wystawili kursy na wyścig z datą 01.09 15:00 a o tej porze dnia dzisiejszego są kwalifikacje nie wyścig.To nie jest błąd, to normalne, że kursy przed kwalifikacjami, a kursy po kwalifikacjach na wyścig będą się różniły.
A kursy na kwalifikacje zgodnie z tym, co pisałem wcześniej - są.
Ogarnąłem lepiej niż Ci się wydaje. W piątek przed pierwszym treningiem widziałbyś datę na wyścig 31.08.2018r godzina 11, bo o tej godzinie zaczynał się pierwszy trening, i do tej godziny przed rozpoczęciem treningu można było stawiać zakłady na wyścig. Tak jest przed każdą sesją, bo po każdej sesji te kursy są korygowane względem tego, co dzieje się na torze.Nie ogarnąłeś chyba. Wystawili kursy na wyścig z datą 01.09 15:00 a o tej porze dnia dzisiejszego są kwalifikacje nie wyścig.
pablo95 On ma racje. Rusek tak zawsze robi ????Ogarnąłem lepiej niż Ci się wydaje. W piątek przed pierwszym treningiem widziałbyś datę na wyścig 31.08.2018r godzina 11, bo o tej godzinie zaczynał się pierwszy trening, i do tej godziny przed rozpoczęciem treningu można było stawiać zakłady na wyścig. Tak jest przed każdą sesją, bo po każdej sesji te kursy są korygowane względem tego, co dzieje się na torze.
Musza to poprawic nie ma nawet innej opcji.Pięknie Ricciardo, liczyłem na to, że odpuści i się nie przeliczyłem. Leclerc za to jak Sainz tydzień temu pouwalał kupony. Jutro trzeba polować na awans Pereza i Leclerca w wwyścigu.Z tym potencjałem uważam,że stać ich na miejsce w najlepszej 10.
Edit: ***** też mam zwrot,co oni odwalają...