No to teraz pojechałeś po bandzie. A niby jaki interes miał Falubaz podkładając się w Rzeszowie ? Strata tych punktów może Myszy kosztować PO, a co zyskuje Rzeszów ? NIC. Spaść nie spadną, a PO im też nie grozi. Więc spiskowa teoria z dupy wzięta.
Każdy widzi co chce i wierzy w co chce, w oparciu o swoje przeczucia i/lub wiedzę i/lub doświadczenie.Po drugie nie wierzę w podkładanie się w ekstralidze gdzie każdy punkt mniej dla zawodnika to parę tysięcy mniej w jego portfelu.
Czyli uważasz, że Tarnów "oddał" 3 punkty Gorzowianom, żeby na nich nie trafić z 1 miejsce (oni ew. 4) ? Czy może Tarnów będzie oddawał punkty by do play-off przystąpić z 2 miejsca, by nie trafić na np (4 Leszno/Toruń)? Nie rozumiem jak można niby ustalać kolejność jak zostało jeszcze 5 kolejek...Jeżeli chodzi o mecz w Gorzowie to nie jest mowa o sprzedaniu tylko odpuszczeniu a to różnica. Mimo że do końca jest jeszcze parę kolejek to zaczyna się jest ustalanie kolejności na play-off. Zorientowani wiedzą o co chodzi.
To jest raz.Czyli uważasz, że Tarnów "oddał" 3 punkty Gorzowianom, żeby na nich nie trafić z 1 miejsce (oni ew. 4)?
Tylko gdzie ja coś napisałem że mecz ustawiony :?: Ja byłem zszokowany tak bierną postawą Tarnowian w drugiej fazie zawodów. Cieślak miałby mecz podłożyć po tym co powiedział w wywiadzie przed meczem:?: a w życiu, przecież on chciał ich zlać za to przygotowanie toru. Jak Unia prowadziła 10 punktami powiedziałem bratu że Stal to wygra jeśli Gollob już nie wyjedzie na tor. Bo to ten zawodnik był główną przyczyną tak fatalnego początku drużyny Palucha. Tarnów nic nie podkładał, Tarnów się po prostu pogubił z ustawieniami. Stal jest bardzo mocna u siebie i wczoraj to udowodnili, Zmarzlik świetnie się czuje na tym torze, gdyby tylko nie udzielał wywiadów to byłoby fajnie ???? Zagar, Iversen i Jensen wystarczy zobaczyć jakie mają średnie w Gorzowie i będziecie mieli odpowiedź czy Tarnów się podłożył.był moją opinią w odpowiedzi na edit Dawida zdziwionego tym samym co zdziwiło i mnie.
????Ja nie wiem, że na Zachodzie to po takim meczu byłby zachwyt i pisanie jaki to sport jest wspaniały, a u nas jak zwykle tropicie jakiś układ i teorie spiskowe ...
A czy ja napisałem, że Ty napisałeś, że mecz ustawiony?Tylko gdzie ja coś napisałem że mecz ustawiony :?:
A ja pamiętam jakiś wywiad z Lisem Tomaszem, który powiedział, że rozmawiał kiedyś z jednym z "wiedzących" że tak powiem o polskiej piłce, i jak mu tamten powiedział, które z meczów piłkarskich, którymi on się przez kilkanaście lat jarał jakie to były super emocjonujące były ustawkami, to mu się włosy na głowie zjeżyły.Tam się tym meczem jarali przez miesiąc a u nas to od razu sprzedany.