>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

13 kolejka Premier League [26-27 listopad 2016]

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
13 kolejka Premier League

Kursy Expekt
Odbierz zakład bez ryzyka plus prezent POWERBANK
INFORMACJE

W najbliższy weekend czekają nas emocje związane z 13 kolejką Premier League. Najciekawiej zapowiada się derby Londynu pomiędzy liderem - Chelsea Londyn, a Tottenhamem, który zajmują 5 pozycję. W lepszej dyspozycji są &quot;The Blues&quot;, którzy w ostatnie trzy mecze wygrywali. Jako ciekawostkę dodam, że &quot;Spurs&quot; bardzo źle się gra na Stamford Bridge&quot;. W ostatnich 23 latach ani razu nie wywozili trzech punktów. Tym razem powinno być podobnie i passa zostanie podtrzymana.
Faworytami w tej kolejce są na pewno takie zespoły jak Arsenal Londyn, Manchester City oraz Liverpool FC.

Jakie są wasze typy na tą kolejkę Premership? Gdzie zarobimy &quot;sałatę&quot;?

Zapraszam do konstruktywnej dyskusji.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Swansea - Crystal Palace
Mój typ: 1X ✅
Kurs: 1,44

Chelsea - Tottenham
Mój typ: 1X ✅
Kurs: 1,17
AKO - 1,68
Bukmacher - Fortuna

Ode mnie taka propozycja - zacznę może od meczu the Blues. Kapitalna seria kilku zwycięstw z rzędu musi robić wrażenie. Brak straconej bramki w PL odkąd grają ustawieniem 3-4-3. Tottenham zagra jako drużyna która jeszcze nie przegrała w obecnej kampanii, jednakże we wtorek mieli ciężki wyjazd do Monaco a Chelsea była ekipą która cały tydzień solidnie się do tego meczu przygotowuje. Zdaniem bukmacherów i ja się z tym zgadzam faworytem do wygrania są gospodarze, jednakże derby to derby i może paść tutaj remis stąd zabezpieczam się remisem. Gospodarze tego meczu na pewno nie przegrają.
Drugim meczem który biorę pod uwagę jest mecz Swansea z Crystal Palace. Dlaczego idę w stronę łabędzi ? Kiedy mają wygrać jak nie z tak osłabionym Crystal Palace ? Bez Benteke, piłkarza który doznał przebudzenia w nowym klubie może być im ciężko o zdobywanie goli na Liberty Stadium. Swansea w bardzo złej sytuacji w tabeli. Goście formą nie błyszczą, dla odważniejszych warto grać Swansea DNB lub czysta jedynka po atrakcyjnym kursie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tottenham opadł. W lidze w ostatnich tygodniach tłukli te remisy, jedne szczęśliwe, drugie mniej, ale unikali porażek. Niemniej, stylu i pasji to w tych spotkaniach nie było. W LM dostali brutalnie w cymbał i, o ile nie oddadzą meczu dla CSKA Moskwa, zagrają na wiosnę w Lidze Europy. Nie pomaga w tym wszystkim rotowanie składem ze względu na kontuzje. W sobotę nie zobaczymy Alderweirelda i Rose&#39;a. Kuleje - względem topowych drużyn w lidze - również ofensywa kogutów. Jak się wali, to wszystko. A jak się jeszcze tak gra w piłkę, to wali się podwójnie.
Ponadto, zobaczmy co się zmieniło od 2.05.2016, kiedy to Tottenham przyjechał tutaj grać o mistrzostwo kraju. A no, zmieniło się sporo. Hazard wrzucił w okno na remis, pogrzebał ich nadzieje i od tego momentu mamy regres ekipy Pochettino. Chelsea? Czy trzeba obecną Chelsea opisywać? Prawić im kilka linijek samych komplementów? 6 wygranych z rzędu, 17-0 w bramkach. Francuzi powiedzieliby, a raczej dosadnie krzyknęliby MAGNIFIQUE.
Szanuje obyczaje Premier League i ciesze się, że nasza liga serwuje niespodziewane wyniki. Tak może być i tutaj, jednak nie spróbowanie The Blues w tym meczu byłoby błędem.
Chelsea @1,78 Pinnacle ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
addam44 +7 Punkty
gary-linker 69

gary-linker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drugim meczem który biorę pod uwagę jest mecz Swansea z Crystal Palace. Dlaczego idę w stronę łabędzi ? Kiedy mają wygrać jak nie z tak osłabionym Crystal Palace ? Bez Benteke, piłkarza który doznał przebudzenia w nowym klubie może być im ciężko o zdobywanie goli na Liberty Stadium. Swansea w bardzo złej sytuacji w tabeli. Goście formą nie błyszczą, dla odważniejszych warto grać Swansea DNB lub czysta jedynka po atrakcyjnym kursie.
Co się stało Benteke?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co się stało Benteke?

Nic. Jak zwykle Christian jest mylony z Jonathanem Benteke.

Co kolejkę powielany jest ten sam błąd. @ShakeYoBody, @robson_United: Chyba w zapowiedziach trzeba będzie zaznaczać ten fakt :spokodfhgfh:

krystian95 206

krystian95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co się stało Benteke?
Nic,przynajmniej jeśli chodzi o Christiana Benteke. Kontuzjowany jest Jonathan Benteke,jego młodszy brat. Podobna dezinformacja była w temacie dotyczącym poprzedniej kolejki. ;)
-------------------
Odnośnie nadchodzącej kolejki to radzę uważać z grą na faworytów.Szczególnie mam na myśli spotkania Manchesteru City i Arsenalu. City jest murowanym faworytem,ale na wyjeździe po takim kursie lepiej tego nie ruszać. Dodatkowo Citizens mieli ciężkie spotkanie w tygodniu w ramach Ligi Mistrzów. Burnley beznadziejnie na wyjeździe z WBA,ale na własnym obiekcie to zdecydowanie inny zespół. Pomimo ogromnej różnicy jakościowej Burnley może postawić ciężkie warunki,szczególnie jeśli chodzi o agresywną grę.
Dla Arsenalu listopad był w ostatnich latach miesiącem rozczarowań. W tym roku punktują,ale ostatnie spotkania bardzo przeciętne w wykonaniu Kanonierów. Z Chelsea punkt,którego tak naprawdę powinno nie być. Arsenal był bardzo słaby w tym spotkaniu.Wystarczy wspomnieć,że gol zdobyty przez Giroud był pierwszym strzałem celnym w tym spotkaniu gości.Z PSG też mam wrażenie,że wynik lepszy niż gra,choć całego spotkania nie oglądałem. Wnioskuję przede wszystkim z pierwszej połowy. Bournemouth ostatnio bardzo dobry mecz i zwycięstwo nad Stoke. Tutaj też myślę,że może powtórzyć choćby wyczyn Boro.

Swansea - Crystal Palace
Uważałbym z tym graniem w stronę Łabędzi. Pisałem w poprzedniej kolejce o Swansea i swoje zdanie podtrzymuję,pomimo remisu z Evertonem. Wynik na pewno bardzo dobry z perspektywy zespołu z Walii. Z jednej strony mogli nawet wygrać,bo przecież Everton remis wyszarpał w końcówce. Z drugiej strony biorąc pod uwagę obraz meczu i niewykorzystane sytuacje przez Everton to mogą być zadowoleni. Bradley też znacząco zmienił skład na ostatnie spotkanie choćby w porównaniu do spotkania z United. Przede wszystkim wymienił całą linię obronną. Co by nie było to można uznać to jako zmianę na plus. Również Łabędzie grali bez nominalnego napastnika,co też nie może dziwić. Wszak Borja Baston i Llorente w tym sezonie strzelili zaledwie po jednej bramce.
Crystal Palace też w dołku. Przegrali 5 spotkań z rzędu przez co są na skraju strefy spadkowej,a dokładnie mają jedno oczko więcej niż Hull. W przypadku Orłów wyniki mogą dziwić,bowiem przynajmniej w moim przekonaniu,mają ciekawy skład gdzieś na środek tabeli. Ostatnio porażka z City,gdzie też źle nie grali. Brakło trochę szczęścia,ale swoje sytuacje mieli. Jednak proste błędy pogrzebały szanse na punkty. Zresztą to właśnie defensywa jest bolączką Palace. Stracili 21 bramek,dla porównania Swansea 22. Natomiast Orły z przodu mają kim straszyć. Jest Zaha, Townsend, Puncheon czy Benteke a więc zawodnicy o uznanej renomie w Premier League.
W Swansea kontuzji nabawił się Ki i na pewno nie zagra w tym spotkaniu. Britton i Montero wracają po drobnych urazach. W zespole gości zabraknie Remy&#39;ego i Mandandy. Francuski napastnik w tym sezonie jeszcze nie zagrał,a z pewnością zwiększyłby jeszcze siłę ognia w ataku. Mandanda od początku listopada leczy uraz. Z kolei w kadrze może się znaleźć Ledley,który wrócił już do treningów.
Obie drużyny potrzebują punktów jak ryba wody. Swansea gra u siebie i będzie musiała zagrać odważniej. Walijczycy mają tylko 6 punktów i muszą zdobywać punkty,aby nie stracić kontaktu z innymi zespołami walczącymi o utrzymanie. W Crystal po ostatnim spotkaniu z City twierdzili,że są spokojni i punkty to tylko kwestia czasu. Jednak na pewno 5 porażek z rzędu siedzi z tyłu głowy.Ciężko wskazać mi faworyta,jednak bliżej mi do zespołu gości. Natomiast ciekawszą opcja jest BTS. Jak wspominałem obie drużyny bardzo słabe w defensywie. Z przodu lepiej wygląda Palace. Natomiast Swansea jutro swoje okazje też będzie miała. Liczę na trochę bardziej ofensywne ustawienie gospodarzy i to,że Barrow zacznie na ławce. Orły jeszcze w tym sezonie nie miały czystego konta. Kurs nie jest zbyt wysoki,ale myślę,że warto spróbować.
BTS @ 1,70 ✅
bet365

shakeyobody +6 Punkty
5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Chelsea - Tottenham over 2,5 @1,75 Bet365
Chelsea w tym sezonie gra tak dobrze, że realnie mogą myśleć o zdobyciu mistrzostwa. Ostatnie sześć meczów wygrali i to wszystkie bez straty choćby jednego gola. W końcu ta ich seria bez straconej bramki musi się skończyć i Tottenham powinien ją zakończyć. Wszystkie mecze Chelsea u siebie to over 2,5. Z Tottenhamem widzę to podobnie. Tottenham to raczej underowa ekipa, ale ostatnio wygrali 3:2 z West Ham. Ja widzę ten mecz jako over 2,5. Samo Chelsea przynajmniej ze dwie bramki powinno strzelić, a Ttottenham raczej też coś dołoży.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Dla mnie Chelsea obok Liverpoolu to główni faworyci do mistrzostwa na ten moment. Obie ekipy nie grają w europejskich pucharach więc mogą skupić się na lidze. Do tego wyśmienici menadżerowie. Chelsea spokojnie powinna ograć Tottenham który tydzień temu męczył się z Młotami. Do tego część zawodników ma w nogach mecz z Monaco w LM.

lukas88 2,6K

lukas88

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
26.11.2016 g. 18.30 Chelsea Londyn- Tottenham
Typ: 2 (+1)
Kurs: 1,67
Marathonbet
Stawka 7j

W sobotę na Stamford Brigde szlagier kolejki gdzie miejscowa Chelsea podejmuje lokalnego rywala Tottenham. Chelsea w tym sezonie skupia się na lidze, nie grają w Europejskich pucharach, odpadli z pucharu ligi, pozostał jeszcze puchar FA Cup. Tottencham z kolei musi godzić ligowe potyczki z ligą mistrzów gdzie w tygodniu przegrali z Monaco.
Wracając do powyższego spotkania przedstawię argumenty, które skłaniają mnie ku grze na gości:
- kurs na Chelsea na poziomie 1,6-1,7 to moim zdaniem jakiś żart, przypomnę że 3 tygodnie temu gdy Tottenham grał na Emirates z Arsenalem i był kurs na Kanonierów 2,05
- to derby, które rządzą się swoimi prawami i wchodzenie z butami w grę na Chelsea po kursie 1,6-1,7 tym bardziej mija się z celem
- Chelsea notuję świetną serię 6 zwycięstw ligowych z rzędu, jak na PL to rzadko spotykane zjawisko i w końcu będzie przerwane, i już w sobotę jest ku temu świetna szansa
- Zabezpieczam się handicapem +1, gdyż nawet w przypadku porażki jedną bramką mamy zwrot, a Tottenham w ostatnich 25 spotkaniach wyżej niż 1 bramką przegrał tylko raz (w ostatniej kolejce poprzedniego sezonu z Newcastle)

Reasumując uważam że gości stać na dobry wynik na Stamford Bridge, w moim odczuciu Chelsea nie jest takim faworytem jak wskazują faworycie, dlatego idę w kierunku gości, poza tym liczę na przerwanie serii The Blues.

Nieco ostrożniej:
Typ: x2
Kurs: 2,25
Pinnacle
Stawka 5j

Typ: under 2,5
Kurs: 2,11
Marathon
Stawka 6j

Typ: 2 DNB
Kurs: 3,85
Unibet
Stawka 2j

------------------------------------------------------------------------------------

26.11.2016 g. 13.30 Burnley- Manchester City
Typ: 1 (+2) ✅✅✅
Kurs: 1,68
Pinnacle
Stawka 6j

W dniu wczorajszym City napsuło mi krwi, położyło kilka kuponów, a poza tym to co grali od 82 minuty to jakieś totalne nieporozumienie, jak można w LM na własnej połowie klepać sobie piłkę między obrońcami czekając na końcowy gwizdek. Jak taka drużyna jak City boi się by nie stracić w końcówce bramki i wycofuje grę do obrońców nie zasługuje na wygranie LM.
W sobotę The Citizens zmierzą się z całkiem dobrze spisującym się beniaminkiem z Burnley. Gospodarze potrafią się świetnie bronić co pokazali chociażby z ofensywnie grającym Arsenalem, a także potrafią świetnie kontrować jak w meczu z Evertonem czy Liverpoolem. Uważam że przed podopiecznymi Pepa Guardioli naprawdę ciężkie spotkanie, a kurs na wyjazdowe zwycięstwo City ok 1,30 więc nie ma o czym gadać. Zresztą nie od dziś wiadomo że City miewa problemy na wyjazdach, wystarczy przytoczyć wczorajszy mecz z Gladbach, kilka tygodni temu Celtic czy w lidze przed tygodniem wymęczone zwycięstwo z Cr. Palace.
Poza tym Burnley nie przegrało u siebie więcej niż 2 bramkami od marca 2011 roku….

------------------------------------------------------------------------------------

26.11.2016 g. 13.30 Leicester- M`borough
Typ: under 2,5
Kurs: 1,83
Pinnacle
Stawka 4j

Leicester po sensacyjnym poprzednim sezonie, w obecnym zawodzą w lidze. Zajmują po 12 kolejkach odległe 14 miejsce z tylko 12 punktami, średnia 1 punkt na mecz….. słabo. Goście z kolei plasują się jedną lokatę niżej od lisów, jednak inne są oczekiwania wobec aktualnego mistrza kraju a beniaminka. M`borough zaskakuje skutecznością w obronie, w ostatnim czasie potrafili zatrzymać Arsenal, Manchester City, również Chelsea miała duże problemy z ich pokonaniem.
Leicester zapewne będzie prowadził grę i będą mocno atakować, jednak wierzę w defensywę gości że nie wpuszczą więcej niż jednego gola, a i sami może coś ukąszą.​

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytałem temat o poprzedniej kolejce i nie spodziewałem się że zrobię taką pomyłkę z Benteke. Bardzo was przepraszam - mimo to i tak stawiam że w tym meczu Swansea wyciągnie przynajmniej 1 pkt ????

kokosek1960 243

kokosek1960

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dabrowa Górnicza (PL)
Fulham Road &lt;dl&gt;&lt;dd&gt; SW6 1HS
London &lt;/dd&gt;&lt;/dl&gt;sob 26/11/16 Chelsea Londyn- Tottenham

Derby londynu gdzie gospodarze spotkania druzyna Chelsea rozegra mecz z ``kogutami``.
Lokalny rywal nie awansuje juz do dalszej fazy LM wiec piorytetem bedzie walka zeby utrzymac dobra lokate w tabeli by na przyszly sezon znowu zagrac w fazie grupowej LM.
Zadanie to nie bedzie łatwe bo druzyna Chelsa prezentuje wysmienita forme i obecnie to ona lideruje w Premiership. Diego Costa ma na koncie 10 goli w tym sezonie a E. Hazard 7 bramek to zawodnicy grajacy bardzo dobry futbol i posiadaja umiejetnisci by grac na maxa i to oni za pewnie poprowadzą do kolejnej wygranej pilkarzy trenera Conte. Costa w ostatnim meczu uniknal 5 zoltej kartki[ abylo bardzo blisko jej otrzymania] i by nie mogl zagrac w tym meczu ale sie mu ``upiekło `` i w spotkaniu z kogutami zagra.Koguty ostatnie spotkania w kratke napewno nie odpuszcza meczu ale wygrana raczej nie wchodzi w rachube przy obecnej formie druzyny gospodarzy.Napastnik Heung-Min Son z 4 golami i ``snajper `` Keane[5] w tym sezonie ,z takim rywalem jak przeciwnik chyba goli za bardza nie zdobędą , bo obronca David Luiz i pozostali jego koledzy im w tym przeszkodzą.

kurs;1,78

Oddsring

2-1

✅

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielka Polska
CHELSEA - TOTTENHAM
No właśnie - która seria będzie przerwana? Zwycięstw albo czystego konta The Blues, czy nastąpi pierwsza porażka Kogutów w tym sezonie?
Spoglądam na historię serii i jak się okazuje Chelsea pojawia się w tym zestawieniu często.
Sezon 13/14 Liverpool po 11 zwycięstwach z rzędu ulega 0-2 Niebieskim u siebie.
City po 8 zwycięstwach przegrywa także 0-1.
Sezon 14/15 Arsenal po 8 wygranych remisuje z Chelsea u siebie 0-0.
W sezonie 15/16 najdłuższą serię miał Tottenham - 6 zwycięstw - przegrał na wyjeździe z West Hamem 0-1.
Skłaniam się ku The Blues. Uważam, iż mogą wygrać nawet do zera, choć niekoniecznie wysoko. W meczu z Middlesbrough brakowało trochę precyzji. Zadyszka będzie, ale uważam, iż prędzej zgubią punkty w następnej kolejce, kiedy przyjdzie im zagrać na Etihad (i wtedy dopiero stracą gola).
CHELSEA WYGRA 1,75
CHELSEA WYGRA DO ZERA 3,00 (no Koguty zaskoczyły pozytywnie w pierwszej)
Bet365

borys333 235

borys333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Leicester - Middlesbrough
typ: zwycięstwo Leicester
kurs: 1.88
Unibett
Lubie Leicester, grają ładną i skuteczną piłkę w LM, ale także w PL na swoim boisku. Przede wszystkim oglądam ich mecze!!!
W LM 1 miejsce i awans, czas skupić się na lidze. Grać będą z drużyną, z którą jeszcze nie przegrali. Wiem, lata lecą i wszystko się zmienia, ale gospodarze widać są coraz lepsi. Nie ważne, że goście remisowali z City czy Arsenalem. Trzeba brać pod uwagę różne rzeczy. Uważam, że gospodarze wygrają to spotkanie.

Swansea - Cr.Palace
typ: x2
kurs: 1.52
Unibett
Dość nadziei dla Swansea. Mam ich dość. Są gorszą drużyną według mnie i wolę stawiać tu podpórkę na gości. Nie mam zamiaru ryzykować ponownie licząc, że to jest mecz, w którym Swansea znów zacznie grać. Nie liczę na to. Obie drużyny jednak prezentują się kiepsko więc stąd ta podpórka.

Chelsea - Tottenham
typ: 1x
kurs: 1.19
Unibett
Chelsea gra świetną piłkę do tego grają w tej kolejce u siebie. Na swoim boisku przegrali tylko z Liverpoolem. Tottenham za to na wyjazdach nie przegrał, ale kilka razy zremisował. To szarpana drużyna, której nigdy nie lubiłem. Styl gry jest do bani w porównaniu do stylu Chelsea. Dałem podpórkę na gospodarzy bo szarpani goście mogą może wywalczyć remis? Nie wiem, dlaczego stawiam 1x i łączę typ z Crystal P.
PS. I gram za gruba kase!

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chelsea - Tottenham
Eric Dier otrzyma kartkę - TAK @3.35 ⛔⛔⛔ Liczyłem, że trochę bardziej powalczy z Costa ????
Jak nie idzie to Dierowi zaczyna odbijać i gra strasznie agresywnie, więc tym bardziej w jutrzejszych derbach nie powinno być ciężko o plusik przy tym zakładzie. Dier zagra prawdopodobnie jako środkowy obrońca, gdzie do upilnowania będzie mieć... Diego Coste, który potrafi sprowokować ???? Dierowi pewnie dalej siedzi gdzieś w głowie mecz z poprzedniego sezonu, w którym Chelsea udało się ostatecznie zremisować 2-2 i pogrzebać jakiekolwiek marzenia Totków o mistrzostwie. Już w tamtym spotkaniu można było zobaczyć &quot;brak mózgu&quot; u Diera i tylko uprzejmy sędzia uratował go nie odsyłając do szatni przed końcem meczu. Grane w unibeciku.

xxx21 +11 Punkty (thnx)
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
⚽ Chelsea - Tottenham
Chelsea ::: 1,77 ::: 1/3 Pinek ✅
Derby Londynu! Wow!... Dobra nie żartujmy, bo w PL derby są prawie co kolejkę. Przejdźmy jednak do samego meczu. Spotkają się ze sobą dwie najlepsze defensywy w lidze, Chelsea tylko 9 bramek straconych, a &quot;Koguty&quot; 8 po 12 kolejkach. Nieźle to wygląda z obydwu stron.
Przed sezonem niesamowicie zapowiadał się ten sezon: Guardiola vs. Mourinho vs. Klopp vs. Conte vs. Wenger. Jednak na razie prowadzi Conte, choć na początku wyglądało to średnio. Różnica w formie jest dość zauważalna:
Chelsea: WIN WIN WIN WIN WIN
Tottenham: WIN Remis Remis Remis Remis
&quot;The Blues&quot; potrafili rozbić spektakularnie 4:0 Manchester Untied czy aż 5:0 Everton więc mecze teoretycznie bardziej &quot;prestiżowe&quot; są im na rękę, a przynajmniej tak to wygląda w ostatnim czasie.
Ciekawostką na pewno jest fakt, że goście nie przegrali jeszcze w tym sezonie meczu, ale moim zdaniem dzisiaj właśnie to nastąpi na Stamford Bridge.
Tottenham ostatni mecz wygrał 2 października, od tego czasu praktycznie same remisy lub porażki, co prawda wygrali 3:2 z West Hamem ostatnio po dramatycznych okolicznościach, bramka na 2:2 w 89 minucie, a później czerwo dla gości i krany dla &quot;Kogucików&quot;. Oto tym sposobem wygrali mecz.
Koguty miały jeszcze wyjazd do Monaco, na trudny teren z okazji LM, polegli 2:1, a grali z nożem na gardle o awans.
Lamela 9/1
Alderweireld 8/0
Rose 8/1
Davies 4/0
To dość poważne osłabienia Tottenhamu. Nie zdziwię się jak Chelsea wygra ten mecz np. 3:0. Forma jest, pełny skład, a u gości wszystko na bakier, brak wyników, osłabienia i przegrany wyjazd na południe Francji do Monako z okazji LM. Czy może być gorzej?
Wynik: 2:1

brodaty-zolw 4,8K

brodaty-zolw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielen/Poznan
Jakoś nie mogę się przestawić do tych &quot;hiszpańskich kursów&quot; w Premier League jakie są w tym sezonie. City gra ciężki wyjazd na Burnley, które przegrało tylko 2 z 7 spotkań, a buki dają 1.3 na drużynę Guardioli? Moim zdaniem ewidentnie źle wystawione kursy.
https://forum.bukmacherskie.com/f339/11-kolejka-premier-league-5-6-listopada-2016-a-139464.html#post6176292
Chociażby w tej analizie wspominałem jaką mocą na własnym stadionie dysponuję ekipa gospodarzy. Świetnie organizacja wśród szeregów obronnych oraz fenomenalne kontry pozwoliły pokonać chociażby dwie drużyny z Liverpoolu czy też Hull. Dzisiaj przyjeżdża zespół głodny punktów, bo na potknięcia nie można sobie pozwolić. Jednak czy będzie tak łatwo? W mojej opinii nie, gdyż City gra w ostatnim okresie w kratkę. Świetne spotkanie z WBA oraz Barceloną, a potem średnie spotkania z Middlesbrough, Borrusią oraz Crystal Palace. Ekipa Karanki przetarła trochę szlaki zespołowi Burnley, gdyż pokazała, że nawet stracona bramka ze City pozwala grać swoją piłkę, aby zdobyć punkty. Z tak świetnym atakiem nawet przez tak fantastyczną defensywę jaką posiada zespół beniaminka powinno udać się przebić jednak obrona gości jest tak przeciętna w tym sezonie, że jedna szybka kontra może narobić sporo nerwów drużynie Guardioli. Ja tutaj doszukuje się niespodzianki, bo tak wystawione kursy w PL to nieporozumienie.

Burnley (+0.5) - 3.95/unibet
⛔
Under 3.5 - 1.65/bet365
✅ Szkoda, bo obie bramki dla City to straszne &quot;kupy&quot;, no ale cóż
Jeszcze śmieszniej kursy zostały wystawione na spotkanie LFC z Sunderlandem. Wiadomo, obie ekipy dzieli 17 pozycji w ligowej tabeli jednak wystawiać 1.18 na gospodarzy, którzy jeszcze w zeszłym sezonie tracili punkty w co drugim spotkaniu z ogórkami? Moim zdaniem to pułapka ze strony bukmacherów i jak jestem zdania, że LFC wygra to spotkanie to nie wydaję mi się, żeby miała to być łatwa przeprawa. Ekipa Moyesa wygrała dwa ostatnie spotkania choć klasa przeciwnika nie ma raczej nic wspólnego z tą jaką prezentuję ekipa Kloppa. Ja tutaj doszukiwałbym się rzutów rożnych zespołu gospodarzy. W mojej opinii piłka ciągle powinna być przy nodze zespołu &quot;The Reds&quot;, którzy ciągle powinni atakować. Jestem zdania, że LFC dzisiaj nie wbiję szybko bramki i będzie biło głową w mur. W takich spotkaniach nabijają oni bardzo dużo rzutów rożnych. Sunderland to ekipa, która otrzymuję bardzo mało rzutów rożnych dlatego najlepszą opcją wydaję się tutaj handicap na RR.
Liverpool (-4.5 RR) - 1.8/bet365 ✅

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Hull - West Brom -&gt; poniżej 3.5 kartki @1.80 w Bet365
Typ oparty tylko i wyłącznie na statystykach z poprzednich meczów oraz rzutu oka na sędziego. W ostatnich 5 spotkaniach pomiędzy tymi ekipami, 4 mecze w PL, 1 w EFL, były następujące liczby kartek: 1, 2, 2, 2, 3. Zatem ani raz nie został przekroczony próg 3,5 kartek, liczę na podtrzymanie serii. Sędzią tego meczu jest Pan Paul Tierney z hrabstwa Lancashire, sędziował on w tym sezonie tylko 2 mecze Premier League, w których pokazał odpowiednio 2 i 3 żółte kartki.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
16:00 Leicester - Middlesborough
Typ: 1
Kurs: 1.88
buk: unibet
Wynik: 2:2 ⛔

Gospodarze w środku tygodnia zapewnili sobie awans z pierwszego miejsca do kolejnej fazy Ligi Mistrzów i teraz czas najwyższy żeby się wziąć za grę w lidze. Lisy to drużyna, która obecnie zajmuje 14. miejsce w ligowej tabeli mając jeden punkt więcej od swojego dzisiejszego przeciwnika. Idę w stronę gospodarzy ponieważ u siebie spisują się całkiem nieźle, natomiast tego samego nie można powiedzieć o gościach, którzy na wyjazdach spisują się dość słabo w ostatnim czasie. Leicester jeśli myśli o pucharach w przyszłym sezonie to czas najwyższy piąć się w górę tabeli, a ten mecz może być przełamaniem dla gospodarzy. Obie drużyny ostatnią okazję do rywalizacji miały w sezonie 2013/14 na zapleczu Premier League. Wówczas oba spotkania zakończyły się wygranymi Leicester (2:1 i 2:0). Dziś liczę na podobne zwycięstwo gospodarzy, bo grzechem jest chyba nie zagrać na nich po tak fajnym kursie.
Przewidywane składy:
Leicester: Zieler - Hernandez, Huth, Morgan, Fuchs - Schlupp, King, Amartey, Albrihton - Okazaki, Vardy
Middlesbrough: Valdes - Nsue, Chambers, Gibson, Barragan - Forshaw, Clayton - Traore, Ramirez, Downing - Negredo
Nie zagrają:
Leicester: Mendy, Schmeichel (kontuzje), Drinkwater (zawieszenie)
Middlesbrough: Friedn, Husband (kontuzje)
18:30 Chelsea - Tottenham
Typ: 1
Kurs: 1.75
buk: unibet
Wynik: 2:1 ✅

Niezwykle interesująco zapowiada się starcie kończące sobotnią rywalizację w 13. kolejce, w którym rozpędzona Chelsea zmierzy się w derbach Londynu z piątym w tabeli Tottenhamem. Gospodarze to obecnie najlepsza drużyna w PL. Conte wraz z swoim zespołem kontynuuje świetną passę, bowiem sześć kolejnych ligowych spotkań, nie tracąc w tym czasie żadnego gola jest piekielnie dobrym wynikiem. Dziś zapewne tą passę będą chcieli podtrzymać przynajmniej wygrywając kolejne zawody. Tottenham w ostatnim czasie nie może zaliczyć swoich spotkań do udanych, dlatego też zajmują dopiero 5. miejsce. Koguty znajdują się w niemałym kryzysie i w środku tygodnia pożegnali się z Ligą Mistrzów. Idę w stronę gospodarzy bo ten zespół wygląda naprawdę solidnie, ich gra jest poukładana w każdej formacji, a mając w formie takich zawodników jak Hazard, Costa czy Pedro trzeba po prostu odnieść zwycięstwo. Widać, że ustawienie 1-3-4-3 przynosi efekty i niema co tu zmieniać. Piłkarze Chelsea w tygodniu nie mieli żadnego spotkania do rozegrania, a więc zawodnicy Conte są tu przygotowani na 200%. Ciekawostką jest to, że dziś spotykają się drużyny, które dotychczas straciły najmniej goli w lidze. Do tego goście są niepokonani notując sześć wygranych i sześć remisów, a więc to spotkanie nabiera jeszcze większego smaczku, bo to Chelsea będzie chciała być pierwszym zespołem, który pokona Totki w tym sezonie w lidze.
Przewidywane składy:
Chelsea (1-3-4-3): Courtois – Cahill, Luiz, Azpilicueta – Alonso, Kante, Matić, Moses – Hazard, Costa, Pedro
Tottenham (1-4-2-3-1): Lloris – Vertonghen, Wimmer, Dier, Walker – Dembele, Wanyama – Eriksen, Alli, Son - Kane
Nie zagrają:
Chelsea: Mikel, Terry (kontuzje), Zouma (występ niepewny)
Tottenham: Alderweireld, Lamela, Davies (kontuzje), Rose (kartki)

G 370

golkiper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z bramki
Burnley - City poniżej 2,5 gola i ponad 10,5 rożnego Uni - @5,25
Typowy mecz pod Januszy. City pod remisie w Gladbach i grze hmmm słabej. Może nie dramatycznie słabej ale słabej. To co grają w obronie to kryminał, Guardiola jak chcesz coś ugrać to musi kupić z 2 obrońców, bo po 20 minutach w Niemczech mogło z 3-0. Po kapitalnym początku sezonu City notuje wyraźnie gorszy okres. Kursy wystawione na to spotkanie wyraźnie wskazuje na rozstrzelanie Burnley i przyznam, że myśląc o tym meczu było to pierwsze, co przyszło mi do głowy, szczególnie po ostatnim wpierd##@#u od West Bromu (!!!) 4-0. Przegrać 4-0 z WBA to jak dostać mele w twarz. Jednak kursy wystawione na to spotkanie to jakieś nieporozumienie. 1,45 na over 2,5 ? hehe śmiech na sali. Burnley dostało od WBA bo mecze dwóch w miarę równorzędnych zespołów wygląda zupełnie inaczej niż starcie Dawida z Goliatem. Myślę, że Dyche postawi typowy autobus i będzie bronił cały mecz licząc, że Vokes sięraz urwie, lub na stały fragment. Dodatkowo City mnie ni przekonuje. Kursy 1,73 na under 3,5 ? kosmos. nawet 1,31 na poniżej 4,5 wygląda dobrze do dubla. Ale ja idę w scenariusz, który tu wydaje mi się bardzo prawdopodobny również ze względu na wczesną porę spotkania. Autobus Burnley i City, które na początku wyjdzie z nastawieniem, że samo się wygra. Będą nabijać korki walić głową w mur i w końcu coś wpadnie, ale nie sądzę, że będzie więcej niż 0-1, 0-2. Kluczowe będzie nastawienie City w obronie i liczę tu na Guardiolę, że priorytetem w tym meczu będzie 0 z tyłu, bo gra w obronie ostatnio to kryminał. Burnley to strasznie nijaki zespół i jak sobie City samo nie strzeli, to wątpie, żeby coś wykreowali sami gospodarze. Poprzednie mecze Burnley z faworytami z Arsenalem u siebie, czy Manu na wyjeździe dokładnie tak wyglądały, ja nie dam się bukom podpuścić i gram takie coś po zajeb3@#tym kursie.

zmogu 2K

zmogu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podlasie
Swansea- Crystal Palace

BTS @ 1.76 oddsring✅

Jest to dla mnie typowy mecz 50/50. Swansea to drużyna w niczym nieprzypominająca tej sprzed tego sezonu. Jak na razie murowani kandydaci do spaku, JEDNAK zaczynają coś ostatnio grać, co pokazał mecz z Evertonem.Nawet tak żenującą grą zdołali strzelić gola Manchesterowi United, co było niemałym zaskoczeniem.Niewątpliwie stałe fragmenty są u nich bite bardzo dobrze, bo z ataków pozycyjnych nie są w stanie wypracować sobie dogodnych sytuacji. Natomiast jest to drużyna, która kompletnie gubi się w obronie i jakoś ciężko jest mi wyobrazić,że zagrają na zero z tyłu. Palace to drużyna usposobiona ofensywnie i myślę, że spokojnie minimum raz umieszczą piłkę wsiatce. Jeśli o Swansea chodzi, to wszyscy myśleli,że ich koszmar minął w meczu z Evertonem i zrobią wszystko, aby nastąpiło to teraz.

Chelsea - Tottenham
Typ: Chelsea✅
Kurs: 1.75 bet365

Tottenham bez porażki w lidze i myślę, że dzisiaj nastąpi koniec tej znakomitej serii. No bo jak, jeśli ich obrona popełnia tak fatalne błędy - powstrzymać maszynę, jaką jest Chelsea w ostatnich meczach? Conte zmienił ustawienie, zmieniając kompletnie grę The Blues. Matić w końcu ma więcej swobody, dzięki czemu może posyłać ofensywne piłki wiedząc, że z tyłu ubezpiecza go Kante. Świetna forma Hazarda, Costy oraz ostatnimi czasy dobrze grający Pedro. Ci trzej tworzą niewątpliwie najgroźniejsze trio ostatnich kolejek, jeśli chodzi o BPL. W Tottenhamie brak tej przebojowości, jaką nas wszystkich zachwycali do ostatniej kolejki tamtego sezonu. Dużo spotkań, w których odnoszą zwycięstwa, są bardzo wymęczone jak to z WHU. Chelsea nie wybacza, o czym przekonuje się jedna po drugiej drużyna i nieważne, czy jest ona z topki. Ostatnio bardzo udany sprawdzian zdali The Blues, wygrywając z zawsze trudną do pokonania drużyną Middlesbrough. Derby będą dla nich.

aka-shakal +42 Punkty (Szalony mecz Łabędzi :D)
michall19881 +6 Punkty
Status
Zamknięty.