Przed nami 13 kolejka Premier League

Zachęcam do dyskusji
Wszyscy też dobrze wiemy, co w tym sezonie potrafi zrobić Newcastle, nie przekreślałbym ich na Old Trafford, tym bardziej, że nawet z "Szejkami" potrafili strzelić bramkę, nie mówiąc już o tym, że wcale nie byli gorszą drużyną w pewnym momentach... Ja bym nie ryzykował takiego zakładu... Już lepiej według mnie pograć jakiś Handicap Azjatycki na Newcastle. Remis, a nawet wygrana jest w zasięgu "Srok".Dla mnie pewniakiem jest United-Newcastle under 3.5. Wszyscy wiemy, jak gra ostatnio United (które nie jest w formie)- wygrywa dość pewnie, strzelając wcześnie jedną bramkę i dowożąc wynik do końca.
Niestety też mam obawy przed tym meczem o to jak zagrają Czerwone Diabły. Z formą najlepiej nie jest, a Newcastle wymagający rywal. Chociaż wiele się mówi o tym ich okresie weryfikacji jakimi są mecze z City, MU i Chelsea za tydzień. Z City pokazali się z dobrej strony. Mecz im zawalił Taylor najpierw prokurując karnego po zagraniu ręki, a potem źle ustawiając się i próbując wybić piłkę którą przejął Richards i w pare min zrobiło się 0-2 kiedy nic na to tak na prawdę nie wskazywało. Dobre strony Newcastle to wiadomo Demba Ba, ale i powracajcy do zdrowia Hatem Ben Arfa. Przed tygodniem zagrał świetny mecz jeżeli tak to można określić bo przecież jego team przegrał, ale co by nie mówić to jego gra była bez zarzutów.Wszyscy też dobrze wiemy, co w tym sezonie potrafi zrobić Newcastle, nie przekreślałbym ich na Old Trafford, tym bardziej, że nawet z "Szejkami" potrafili strzelić bramkę, nie mówiąc już o tym, że wcale nie byli gorszą drużyną w pewnym momentach... Ja bym nie ryzykował takiego zakładu... Już lepiej według mnie pograć jakiś Handicap Azjatycki na Newcastle. Remis, a nawet wygrana jest w zasięgu "Srok".