>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

13 kolejka PGE Ekstraliga - 15 sierpień

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA

live nSport 17:00
Pierwszy mecz: 55:35 dla Leszna

17:00
Pierwszy mecz: 60:30 dla Torunia

19:30
Pierwszy mecz: 48:42 dla Rybnika

live nSport 19:30
Pierwszy mecz: 46:44 dla Gorzowa

Zbliżamy się wielkimi krokami do końca rundy zasadniczej. Arcyciekawe spotkanie o 19:30 w Gorzowie gdzie poznamy zwycięzce rundy zasadniczej.
Na początek kamery telewizyjne pojawią się w Grudziądzu gdzie miejscowi mają do odrobienia 20pkt aby odebrać Bykom z Leszna bonus. Jak tym razem spiszą się Leszczynianie? Kto teraz zawiedzie i pojedzie poniżej oczekiwań? Grudziądz wygrywając to spotkanie wykona ogromny krok w kierunku czwartego miejsca.
W Poznaniu Sparta powalczy z Aniołami. Pierwszy mecz to pogrom więc tutaj sprawa punktu bonusowego już się rozstrzygnęła ale podopieczni Barona mają ochotę jeszcze pojeździć w tym sezonie a co za tym idzie muszą ten mecz wygrać. Na swoim torze bardzo dobrze prezentują się Milik , Jędrzejak i Woźniak który coraz częściej zalicza udane występu. Woffinden swoje pojedzie a sporym znakiem zapytania jest występ Magica. Torunianie im dalej trwa sezon tym lepiej wygladają. Jedynie Miedziński z problemami. Zapowiada się ciekawe spotkanie.
W Tarnowie pierwszoligowe Jaskółki będą chciały przed własną publicznością wygrać z Rybnikiem a nawet pkt bonusowy w ich zasięgu bo pierwszy mecz zakończył się tylko 6 oczkami różnicy. Rybnik również z szansami na najlepszą czwórkę jeśli jednak gospodarze podejdą do tego meczu na 100% to może być różnie.
Hit na zakończenie. Kto wygra ten zajmie pierwsze miejsce. Bliżej są Gorzowianie którzy nie dosyć że mają 2 oczka przewagi w tabeli to wygrali pierwszy mecz. U siebie Stal piekielnie groźna. Ciekawe jak zaprezentują się Zagar , Pawlicki i Jensen bo bez ich pkt będzie gospodarze bardzo trudno wygrać. Goście z bardzo szybkimi w tym sezonie Dudkiem i Doylem oraz zawsze groźnymi Protasiewiczem i Pieszczkiem postarają się napsuć sporo krwi gospodarzą.

Aktualna tabela:

Zapraszam do dyskusji i podawania typów:

R 4

rooll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma jeszcze kursow na sts ale ja dzis bym gral na Rybnik w Tarnowie. Gospodarze juz o nic nie walcza.Spadek pewny. Moze byc tez tak ze pojada oszczednosciowo i ktoregos z asow zabraknie. Rybnik podbudowany wygrana z Unia bedzie chcial sie zblizyc do PO. Jedynie martwi slabsza postawa Jonssona w GP ale moze na dzis sie pozbiera.Jakies ciekawe handi warto bedzie zagrac bo pewnie bedzie jakis minus na Tarnow. Ale ja na jednym kuponie czysta 2 gram. Pozostale mecze to raczej spokojnie gospodarze, Gorzow i Grudziadz. Jedynie mam.zgryz z Wrocek-Torun i szedlbym w strone Torunia.

S 37

scrobek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Nie ma jeszcze kursow na sts ale ja dzis bym gral na Rybnik w Tarnowie. Gospodarze juz o nic nie walcza.Spadek pewny. Moze byc tez tak ze pojada oszczednosciowo i ktoregos z asow zabraknie. Rybnik podbudowany wygrana z Unia bedzie chcial sie zblizyc do PO. Jedynie martwi slabsza postawa Jonssona w GP ale moze na dzis sie pozbiera.Jakies ciekawe handi warto bedzie zagrac bo pewnie bedzie jakis minus na Tarnow. Ale ja na jednym kuponie czysta 2 gram. Pozostale mecze to raczej spokojnie gospodarze, Gorzow i Grudziadz. Jedynie mam.zgryz z Wrocek-Torun i szedlbym w strone Torunia.
Nie sądzę, że Tarnów będzie chciał wystawić skład oszczędnościowy na ostatni mecz w Ekstralidze przed własną publicznością. Moim zdaniem będą zmotywowani, żeby z honorem pożegnać się z kibicami. Druga sprawa zobaczymy jak mecz wytrzyma Kacper Woryna. Zobaczymy kursy, natomiast grałbym w stronę gospodarzy.
Wrocław - Toruń myślę, że gospodarze wygrają ten mecz zachowując jednocześnie szansę na pierwszą czwórkę. Gospodarzom nie przeszkadza już tor w Poznaniu. W ostatnim czasie poprawa jazdy juniorów gospodarzy.
Grudziądz - Leszno oraz Gorzów - Zielona Góra tak jak piszesz w stronę gospodarzy tylko pytanie brzmi jak wysoko. Sądzę, że duża napinka będzie po stronie Stali Gorzów, która będzie chciała wygrać wysoko i pokazać, że nie ma żadnych problemów w wewnątrz klubu. Druga sprawa wczoraj mówiono o kontuzji Doyla, którą odniósł w Szwecji na lidze. W wczorajszym Grand Prix nic nie było widać zobaczymy jak będzie dzisiaj
W Grudziądz w awizowanym składzie nie widzimy Pedersena i moim zdaniem nic tutaj się nie zmieni, wczorajszy wynik w Malilli jak cały sezon szału nie zrobił. Gospodarze będą chcieli powalczyć o bonus jednak moim zdaniem trochę zabraknie

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
????Holder powyżej 8,5 1,65⛔
GKM Grudziądz 1,18✅
Stal Gorzów 1,22⛔:grin:

= 2,38 Betsafe⛔

Crispi na wyjazdach nie jeździ aż tak dobrze jak u siebie na torze ale linia uważam,że spokojnie do pokrycia. W parze z Miedziakiem który jest pod formą. Rywal wymagający no ale bez przesady tu wychodzi 4x2pkt + 1pkt i mamy wygraną. Rzadko gram Holdera na wyjazdach ale z takiej linii skorzystam bo ostatnie dni pokazują,że z formą u niego jest wszystko ok.
Grudziądz jak i Gorzów swoje mecze wygrają. Mają atut w postaci toru. Do tego forma zawodników dobra i na swoim torze są bardzo dobrze spasowani. Leszno jeździ słabo w tym roku a na tak trudnym i specyficznym torze nie wróże im jakiegoś dobrego wyniku. Falubaz w gazie jednak na torze w Gorzowie będzie im ciężko o korzystny rezultat. Doyle i Dudek powalczą jak równy z równym ale PePe czy Pieszczek przeplatają dobre biegi ze słabszymi. Karpow i Łoktajew to znak zapytania i każdy pkt będzie bardzo ważny ale druga linia gospodarzy jest mocniejsza na swoim torze.

P.Kildemand poniżej 8 - 1,65⛔ Betsafe

Pająk powraca niby do formy ale na torze w Grudziądzu nie jest łatwo o wysokie zdobycze. Tu gospodarze są swietnie spasowani. Do tego w parze z Pawlickim więc tez może na nim potracić pkt.

H 1K

horosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra / Wroclaw
1. Tomasz Gollob over 7 BET 365, @1.66
Krótko i na temat. Gollob w tym sezonie w Grudziądzu lata. Tą linię praktycznie zawsze pokrywał na swoim torze, jedynie z Falubazem zdobył 7 punktów. Wiadomo, że Tomek po upadku pewnie dlatego taka linia ale jestem pewien, że jest już okej. Mimo wszystko gram troszke ostrożniej.

2.Greg Hancock over 10, BET 365, @1.83

Hancock ostatnio świetna dyspozycja. Mam przeczucie, że będzie mu pasował tor w Poznaniu gdzie może wygrywać świetnym startem i konsekwentną jazdą przy krawężniku.
[B]3.[/b] GKM (-12) vs Unia Leszno (+12) Bet.365, @ 2.00
Kolejny raz można powtarzać o gwiazdach Unii Leszno. Jeżeli Kildemand będzie urywał punkty i Piotrek P. pojedzie na swoim poziomie to mogą coś powalczyć. Z drugiej strony w tym spotkaniu moze wydarzyć się wszystko. Gram głównie z przeczucia.

4. Bartek Zmarzlik vs Patryk Dudek, BET 365, @1.95

Kolejny ryzykowny typ. Dudek wygrał memoriał w Gorzowie, jednak tor z pewnością będzie dzisiaj inny. Ogólnie typ opieram na 6 startach Duzers&#39;a w dziesiejszych derbach i słabszej formie Zmarzlika.
Ogólnie rzecz biorąc dzisiaj linie w BET 365 wystawione bardzo trafnie i ciężko coś pograć mocniej.
5

GKM wygra @ 1.10
Stal Gorzów wygra @ 1.25
Sparta Wrocław wygra @ 1,44

AKO @ 1.98

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
G.Hancock powyżej 10 - 1,83 [12+2]✅

Dokladnie jak kolega pisze. Linia wystawiona ciekawa i warto próbować. Greg w formie a takie tory gdzie bardzo ważny jest start są dla niego idealne.

G.Łaguta powyżej 10 - 1,90 [12]✅

Grisza dzisiaj musi zapunktować na bardzo wysokim poziomie jeśli Rybnik chce ten mecz wygrać. Z rywali tak naprawdę Janek Kołodziej i może któryś z dwójki Bjerre-Madsen może mu zagrozić. Grisza w wysokiej formie i dzisiaj z takim rywalem dwucyfrówke powinien wykręcić.

oba typy bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tsigalko +1 Punkty (nie grałem ale leci reputa)
t.gogo +5 Punkty
unicaja +9 Punkty (Dziadek elegancko)
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Stal Gorzów - Falubaz Zielona Góra -&gt; FZG (+8) @1.95 w Bet 365 44:46

Derby, derby, derby. W mojej ocenie szykuje się bardzo wyrównane spotkanie, bowiem obie ekipy są wyrównane. Z jednej strony Iversen, KK, Zmarzlik, z drugiej Doyle, Dudek i Protasiewicz. Jest to mecz o miejsce lidera w naszej Ekstralidze, więc myślę, że Falubaz tutaj nie odpuści. Rok temu było 48:42, dwa lata temu 50:40 i 62:28. Spodziewam się meczu na poziomie poprzednich dwóch, wyrównane spotkanie rozstrzygane w końcówce. Cieślak już nie raz udowodnił, że jest genialnym taktykiem i w razie problemów, będzie reagował. Liczę na Falubaz, stąd handi grane w ich stronę.

- Szymon Woźniak - Kacper Gomólski -&gt; Szymon Woźniak (0) @1.90 Woźniak 5:0 Gomólski

Taka para, troszkę 50/50, jednak Woźniak jest u siebie, w Poznaniu, gdzie Gomólski nie wiem, czy miał okazję startować, a jeśli miał, to pewnie sporo czasu temu. To będzie według mnie miało decydujący wpływ na wynik tej pary, Woźniak na swoim torze wykręcił średnią na poziomie 1.600, natomiast Gomólski na wyjazdach 1,111. Obaj zawodnicy są torami raczej własnego toru, stąd więcej punktów spodziewam się po stronie Woźniaka. Dodatkowo, w przypadku 6-punktowej straty gości, myślę, że Gomólski jest pierwszym do zmiany i na to mocno liczę.

tsigalko +1 Punkty (pograne to samo grubo)
radula +28 Punkty (eleganckie typy)
t.gogo +5 Punkty
X 283

xpiccolox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gorzów (-8) - Zielona Góra 1,95 @⛔ bet365
A ja tutaj idę w stronę gospodarzy. Są bardzo mocni na swoim torze. Najwięcej punktów w Gorzowie ukulał Wrocław, ale z tego co kojarzę to były tam problemy z opadami deszczu. Na takim torze na jakim Gorzów chciał jeździć to wygrywali w tym sezonie bardzo wysoko, najwięcej uzbierała tam punktów Unia Leszno bo 37. Jeżeli chodzi o Falubaz to w Lesznie mimo remisu nie zaprezentowali się najlepiej. W zasadzie ten remis wyciągnął Dudek z Doylem. Ale wątpię że DuZers będzie tak niszczył w Gorzowie jak na Smoku. Protasiewicz punkty lepsze niż jazda. No i totalnie juniorka zawaliła. Mecz meczowi nie równy ale jednak Gorzów ma lepszych juniorów niż Leszno, w Lesznie nie jechał Piter, najgorszy mecz sezonu jechał Zengota, Nicki po 2 startach przestał punktować a Unia potrafiła z Falubazem wyjść na 8 pkt przewagi to myślę że tym bardziej potrafi to zrobić Gorzów. Z tym że Leszno przewagę straciło a Gorzów z 2-4 pkt jeszcze dorzuci i handi pokryje. O ile ktoś z trójki: MJJ, Zagar, Pawlicki nie pojedzie w stylu (0,1,0) to spodziewam się spokojnej wygranej Gorzowian.

Gollob over 7 @ 1,57 ⛔ bet365
Jak dla mnie zrobi to w 4 startach. Najgorszy występ u siebie to mecz z Rybnikiem i 8 punktów. Te 8 punktów zrobił właśnie w 4 biegach. Z ostatniego startu został wykluczony. Linia jak dla mnie z doopy wzięta.

S 833

sebunited16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grudziądz -12 : Leszno typ 1 kurs 1.83 bet365✅

Liczyłem na troszkę mniejsze handi cos koło -8 ale biorę i takie. GKM się zabetonuje jak zwykle, a jak się da to i jeszcze bardziej. Leszczyńska drużyna marzeń pokazała ostatnio na twardym jak nie jechać w Rybniku. Pawlicki w dobrej formie, ale jeśli gdzieś ma nie pojechać to na tego typu nawierzchni, jest poza nim trójka wychowana w Lesznie, gdzie również nie liczę na ich zdobycze punktowe. Właśnie w tych parach juniorskich widzę dzisiaj przewagę gospodarzy. Nowak pokazuje się z dobrej strony jak pojedzie ze startu to u siebie i z seniorką powalczy, a wracający po kontuzji Rujner również pokazywał wcześniej, że fajnie się potrafi spasować z domową nawierzchnią. Piątka bardzo dobrych seniorów, z których szczególnie dwójka Gollob i Okoniewski są innymi zawodnikami niż na wyjazdach. W Lesznie największe nazwiska zawodzą nie ma meczu by ktoś nie dał tylnej części ciała, Emil, Zengi, każdy nie rzadko notuje wpadki. I nie przekonuje mnie że Leszno coś musi jakieś baraże czy coś w tym stylu, musiało udowodnić swoją wielkość cały sezon, a są w tym miejscu w jakim są, widzę dziś walkę nawet o bonus dla gospodarzy. ✅

Gollob over 7 kurs 1.57⛔

Tomasz pewniak do nominowanych⛔, powinien pod płotem wyciągnąć dwucyfrówkę, na swoim ulubionym owalu

Hancock over 10 kurs 1.83✅
Forma jest, tor sprzyja, wszystko zresztą napisane powyżej

Gorzów : Zielona Góra + 8 1.95 bet365✅
Lekko na lepsze oglądanie. Gorzów troszkę wyhamował, choć niektórzy chcieliby być w takiej formie jak oni. Matej słabiutko zawodzi na wielu frontach, MJJ od początku bez większej zdobyczy, ostatnio słabiej pojechał Przemek, więc trochę tych dziur się robi. Łata to oczywiście Zmarzlik, szczególnie u siebie kosmiczna średnia. U gości jak wiadomo trójka zrobiła im na ten moment wynik, gdzie wielu po zakończeniu ZZ widziało ich poza czwórką, dokładał do tego sporo Pieszczek, szczególnie na wyjazdach, jak i Karpov. Narodowy pokazał ostatnio że taktyki wychodzą dobrze i ktoś z trójki Doyle, Patryk, Protas, może wejść w każdej chwili jako taktyk i przywieść 5:1✅.

marcins92 142

marcins92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Woźniak lepszy od Gomólskiego @1.9 ✅
Gomólski bardzo słaby w tym sezonie, ostatnio wyszedł mu mecz w Toruniu ale to jednak &quot;na własnych śmieciach&quot;. Woźniak w końcu od paru spotkań zaczął punktować i się przełożył myślę, że powinien to pokryć bez problemu (warto z podpórką)
Milik lepszy od Vaculika @1.8 ⛔
Milik w tym sezonie nie zawodzi, ostatni mecz mu trochę nie wyszedł ale raczej spokojny jestem o jego wynik, Vaculik może się nie odnaleźć na Poznańskim torze a Czech jest z nim już bardzo dobrze spasowany. (Również podpórka na równo)
G Laguta powyżej 10 @1.9 ✅
O Griszy wspomniał już Radula, nic dodać nic ująć.
A Laguta powyżej 10 @1.8 ✅
Artiom u siebie jest bardzo pewnym punktem, jego biegi wyglądają na łatwe a pola sprzyjają zdobyczom punktowym. Linia 10 punktów według mnie bardzo atrakcyjna.
G Hancock powyżej 10 @1.83 ✅
Podobnie jak przy Griszy zostało to już opisane.
G Zengota poniżej 9 @2.0 ✅
Szczerze mówiąc nie widzę tu 9 pkt Zengoty, ostatni jeździ w kratkę a przełożenie się na Grudziądzki tor też nie będzie łatwe. Gospodarze u siebie są bardzo mocni a urwanie im punktów ciężkie. Biegi nie należą do najłatwiejszych a linia bardzo wysoka, moim zdaniem 5-6pkt to chyba max.

horosz +2 Punkty (Świetne bety ;))
sebunited16 +1 Punkty (dobre typy:))
mstokopiczas +9 Punkty (zamiotłeś)
nr69 +7 Punkty
t.gogo +5 Punkty
t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365
GKM Grudziadz vs Unia Leszno
1. GKM Grudziądz (-12) vs Unia Leszno 1,83
2. Krzysztof Buczkowski vs Peter Kildemand (+6) 1,57

3. Tomasz Gollob - powyzej 7 1,57 Zaklad dnia

1. Grudziadz wciaz walczy o Play-Off i ten mecz musi wygrac, zeby dalej marzyc o medalach. Jest nawet szansa na walke o bonusa, ale tu juz wszystko musi idealnie zagrac. Skora odsuwajac Nickiego pozbawil sie najsilniejszej broni wszak Nicki zawsze w Grudziadzu jechal rewelacyjnie. Mysle, ze GKM powalczy o bonusa, a wiec handicap -12 musi byc zlapany gdzies polowie zawodow.
2. Buczek ostatnio pieknie jezdzi, ale Kildemand w Grudziadzu takze potrafi robic dobry wynik. Bylo tak jeszcze za czasow 1.ligowych gdy jezdzil dla Orla. To samo potwierdzil roku temu w barwach Stali Rzeszow. Dzisiaj spodziewam sie az 6 biegow. Moze nawet zakreci sie kolo 10. A zatem Buczek musialby zrobic komplet a i tak mogloby nie starczyc biegow. Powinno sie skonczyc 11:9
3. Tomek po upadku z ROW-em, ale bez przesady. Nie bylo to nic strasznego a i czasu troche uplynelo od tamtych zdarzen. Trudno jest sobie wyobrazic brak Tomka w nominowanych. Dzisiaj znowu bedzie koncert tego artysty.
* * *
Spart Wroclaw vs KS Torun
4. Sparta Wrocław vs KS Toruń (+6) 1,90
5. Vaclav Milik vs Martin Vaculik 1,80

6. Greg Hancock - powyzej 10 1,83 Polecam

4. Sparta u siebie mocna, teoretycznie wciaz walcza o PO, ale jednak te szanse sa iluzoryczne. Torun wciaz bije sie o lepsza pozycje wyjsciowa przez PO. Wciaz maja szanse na drugie miejsce, a do tego niezbedne jest zwyciestwo za 3 na Golecinie. Jest kim, a nawet jesli sie nie uda to i tak powinien byc styk.
5. Gdy juz sie wydawalo ze Vaculik sie ogarnal to przydazyly mu sie slabsze zawody. O SEC-u nawet nie wspominam bo tym byl po prostu dramat. Vaclav pieknie lata po Golecinie i dzisiaj znowu powinna byc dwucfyrkowka. Jesli Vacul nie wyskoczy jak diabel z pudelka to raczej bez problemu.
6. Herbie wczoraj pieknie w SGP. Jest szybki. Liga ostatnio tez wybornie. Golecin powinien mu wybitnie pasowac. Kto wie czy po poczatkowych problemach z dopasowaniem nie pojawi sie szansa na taktyczna, a wtedy Amerykanin jest pierwszym wyborem. Zreszta nawet w piecu biegach jest w stanie to ogarnac.
* * *
Stal Gorzow vs Falubaz Zielona Gora
7. Stal Gorzów (-8) vs Falubaz Zielona Góra 1,95 Polecam
8. Matej Zagar (-1) vs Krystian Pieszczek 1,90
9. Patryk Dudek - powyżej 13 2,45

7. Jedynym, ktory sie cieszyl z przelozenia SGP na rano i odwolania IM Ekstraligi jest Stanislaw Chomski. Nie wiem jak to sie skonczylo ostatecznie, ale wydaje mi sie, ze jeszcze wczoraj wieczorem odbyc sie musialo zgryupowanie Stalowcow przed tym meczem. Dzisiaj powinni wiec w koncu pojechac swoje. Rok temu cudowny mecz zaliczyl tam Ward. Teraz trudno sie spodziewac tak wyrownanego meczu. Co prawda gospodarze maja swoje problemy, ale goscie oprocz Dudka nie dysponuja ludzmi, ktorzy po Jancarzu lubia i umieja latac.
8. Matej ostatnio slabiej, ale wierze dzisiaj w jego odrodzenie. Krycha raczej nigdy nie nalezal do fanow tego toru. Co prawda ma bieg juniorow, w ktorym zgarnie dwojke, ale pozniej bedzie trudniej. W razie taktycznych ma jeden bieg extra za juniora i to by bylo raczej tyle, bo jest 3 ludzi przed nim w kolejce do zmiany Loktajewa. Matej jesli tylko zalapie sie na nominowane to powinno to wygladac przyzwociei (+/- 8 pkt).
9. Dudek to ten wyjatek w talii Cieslaka, ktory umie robic cuda w Gorzowie. Dzisiaj zapewne 6 biegow, wiec musi byc dobra spina, zeby dobic do 14. Na to licze.
* * *
Unia Tarnów vs ROW Rybnik
Kompletnie nie mam pomyslu na mecz w Tarnowie, gdzie Unia zmierzy sie z ROW-em. Na pierwszy rzut oka niezle wygladal mi tylko under AJ - 8 pkt. Ew. Holta (+2) w parze z Madsenem, ale to juz na zasadzie wrozenia z fusow. Stad uczciwie odpuszczam. ????

tsigalko +1 Punkty (POGRANE Stal Gorzów vs Falubaz Zielona Góra (+8) GRUBO)
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Patryk Dudek powyżej 12,5 (razem z dokładną ilością 13) - 1,84 [13ufff]✅✅✅ bet365

Patryk umie jeździć jak mało kto w Gorzowie (oczywiście mowa o przyjezdnych). Dzisiaj może się zdarzyć,że pojedzie 6x i dlatego taka wysoka linia. Liczyłem na 1pkt mniej ale i taka opcje wybieram i gram. Dudek w dobrej formie. Świetny na trasie który potrafi mijać rywali jak tyczki. Oby pojechał 6x a będzie dobrze

sebunited16 +1 Punkty
rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajna opcja takze w betssonie Zmarzlik vs Dudek +1 [2] @ 1.90 ✅ 11 vs 13
Przy ewentualnych 6 Dudka wyglada to dobrze.. Zmarzlik u siebie wiadomo mocno punktuje, ale tutaj powinno byc na styku - dla porownania w 365 bez pkt dodatkowego
Na moj gust chlopaki dzis kolo remisu 12/13

sebunited16 +1 Punkty (dobry typ :))
Status
Zamknięty.