Gracias
Ab, ale ja właśnie pragnę kapryśnej pogody jutro

Miałem problem z zasięgiem, więc wcześniej nie podałem jednego z valuebetów na dzisiejsze kwalifikacje, które tradycyjnie rozpoczynają się o 14:00, dlatego podam go teraz bo jeżeli w 3FP Niemiec będzie przed Szwedem to kursy znowu będą wyrównane jak po 1FP
Abrax co do relacji
live przed Q to nie ma opcji bo ja mam bilety tylko na jutrzejszy wyścig, a dzisiaj w Stavelot będę dopiero pod wieczór, a wieczorem jeszcze zabukowałem sobie termy.
Jednak z tego co widzę to szansa, że w czasie kwalifikacji może popadać jest spora, ale tutaj jak jest słońce to każdy już wie, że za chwilę będzie lało i odwrotnie... :razz:
Wspomniany valuebet Q, 14:00:
Andre Lotterer vs Marcus Ericsson @2.80

Marathonbet
Zacznę od tego, że oddsmakerzy nie wiedzą jaki @ wystawić w tym H2H. Po 1FP gdzie Andre był szybszy o 1 dziesiątą sekundy od Marcusa kursy wygladały tak: @ 1.85-1.85, natomiast po drugim 2FP gdzie Marcus był szybszy o zaledwie 43 tysięczne sekundy ???? (ile to jedna sekunda każdy wie, ale ile to 43 tysięczne sekundy:?: Praktycznie nic, ale takie różnice w kwalifikacjach czasami decydują o ustawieniu na starcie w niedzielę), wyglądają jak powyżej. Marathonbet ma najwyższy @, możliwość zagrania do godz. 11:00 czyli do startu 3FP.
Wg mnie Niemiec ma większe szanse na uzykanie lepszego czasu 1 okrążenia niż ME mimo, że w piątek zasiadł po raz pierwszy za kierą Caterhama. Ktoś sobie pomyśli - świr przecież Ericsson przejechał już 11
GP w tym sezonie i jest bardziej przyzwyczajony do bolidu. Naturalnie, ale jeżeli chodzi o umiejętności wyścigowe to Andre zjada młodego pay drivera na śniadanie. Lotterer to trzykrotny zwycięzca 24-godzinnego wyścigu
Le Mans, doświadczenie przeogromne i chyba coś się kroi grubszego w związku z nim skoro zaszła taka zmiana Koba out, Lotterer in i kto wie czy nie zobaczymy go w przyszłym sezonie na stałe w
F1.
Andre uwielbia Spa (a kto nie:? ???? , ale on tutaj zna ten tor jak własny dom bo przecież niedaleko Stavelot Lotterer dorastał. Nie wiem czy 3 treningi to nie za mało czasu na ogarnięcie wszystkiego w bolidzie
F1 nawet dla takiego świetnego kierowcy jak Andre, ale jestem dobrej myśli. Jeśli nie da rady o 1 dziesiątą sek jestem w stanie mu wybaczyć

A Ty:?:
Tutaj jego wypowiedź po 2 treningu:
-
Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszych jazd. Poranna sesja była dla mnie dobra i szybko przyzwyczaiłem się do swojego auta, a teraz muszę tylko zoptymalizować wszystko, co związane z moim stylem jazdy. Zważając na to, że był to mój pierwszy raz, to wszystko poszło zgodnie z planem i byłem w stanie odpowiednio wyczuć samochód - powiedział mistrz Formuła Nippon z 2011 roku.
- W drugim treningu także wszystko wyszło pozytywnie, nawet pomimo tego, że musieliśmy zakończyć występy trochę wcześniej z powodu kłopotów technicznych. Na miękkim ogumieniu zaliczyłem kolejny etap nauki - dodał Lotterer.
- Wykonaliśmy w piątek zaplanowany program i odbyliśmy kilka długich przejazdów, a ja zaczynam czuć się coraz pewniej, mimo że ciągle się uczę - zakończył reprezentant Caterhama.
Więcej H2H mam nadzieję po 3FP czyli między 12:40 a 13:50, jeśli oddsmakerzy zainteresują mnie swoją ofertą :]
Bottas vs Massa 1
Z Bo77asa wyrosl Dzik i zaczyna kazdemu imponowac, 3fp wygrany i prawie 1 sek przewagi nad Felipe. W dodatku od dwoch ostatnich
GP czyli
Niemcy i Wegry nie schodzi ponizej podium w kwalifikacjach, dzisiaj ma szanse powalczyc z Mercedesami o PP, mysle ze top3 zaklepane, Williamsy w gazie i beda b. wysoko na starcie do jutrzejszego wyscigu. Massa slabsze pr. max od Bottasa czyli traci na tych dlugich prostych a tutaj jest ich troszeczke ????
Sutil vs Gutierrez 1
Adrian gdyby nie te jego kg to bylby szybszy w kazdych q w tym sezonie. Esteban wczoraj problemy z jed. napedowa i dzisiaj chyba problemow ciag dalszy bo prawie sek w plecy do Niemca.
Ricciardo vs Vettel 1
Coz chcialbym tutaj postawic na Sebe, ale niestety nie jezdzi bolidem Daniela. Seb ma problemy z silnikiem i mysle, ze nadal beda problemy, a jesli nie to i tak to nie bedzie jazda na 120% Vettela, wiec Daniel ogarnie lepszy czas w q.
Kwiat vs Vergne 1
JEV na wylocie, raczej nie m czego szukac w
F1 w 2015, wiec jest przygaszony, Rosjanin lepszy w kazdym wolnym treningu.
Raikkonen vs Button 1
Ferrari spisywalo sie lepiej so far dlatego Kimi powinien i w q pocisnac.
Raikkonen vs Hulkenberg 1

Perez vs Hulkenberg 1
Sory za brak kursow i bukmachera, ale czas goni a ja na tablecie + kursy zmieniaja sie co chwila zreszta pary dostepne w kazdym buk