>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

11 Kolejka 23-25 Października

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

By Otobet
Zapraszam do pisania analiz oraz zapowiedzi do jedenastej kolejki Lique1 :!:.​

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Lyon over 0,5 gola + Nantes over 0,5 gola
AKO @ 1,94 !!! Fortuna +++

Nantes ładny mecz zagrało, a Lyon tak jak pisałem...szybko gola strzelił ;)

Kurs kosmos według mnie...analizę dopiszę poźniej, bo teraz mam sporo roboty.
Ostatnio nieudolne Reims popsuło mi statystyki Ligue 1 ;)
Mam nadzieję, że dziś się uda.
Lyon dziś trzeli gola...myślę, że to raczej kwestia oczywista. Grają z ekipą, o której pisałem ostatnio. Toulouse w tym sezonie gra padake straszną. W ostatniej kolejce strzlili pierwsi gola i nawet przez chwilę liczyłem, że w koncu kiedyś wygrają, ale niestety...nawet u siebie potrafili przegrać i dali sobie wbić 2 gole. Jeśli chodzi o Lyon to przegrana w tygodniu w Zenitem, w LM sytuacja mocno nieciekawa, a w lidze Rodzimej ? No nie lepiej...6 miejsce, 10 pkt straty do lidera i czas w końcu zawalczyć w 3 pkt. Tydzień temu uratowali remis z Monaco pod koniec meczu, ale dziś według mnie powinni gola zdobyć znacznie szybciej. Dla mnie typ raczej z tych pewniejszych.
Drugi mecz to naprawde rewelacyjna ekipa Caen, która zmierzy się z Nantes. W ostatniej kolejce pisałem też o Caen. No jestem naprawde bardzo zaskoczony faktem, że wygrali w ostatniej kolejce na bądz co bądz trudnym terenie w Reims. Ja jestem zaskoczony kursami, jakie buki wystawily na to spotkanie na gola gosci. Tak jak pisałem ostatnio...lubię stawiać na przełamania. Drużyna Caen gra pięknie, zajmuje 3 miejsce, ma tyle samo punktów co drugi ... Angers ???? Jest ogólnie świetny początek, ale....ja wiem, że spuchną i tak długo nie pociągną. Gdzieś punkty zaczną tracić. Gospodarze gola nie stracili od 5 spotkań. Według mnie dziś go stracą...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robson_26 +8 Punkty
danny. 202

danny.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po moim ostatnim typie z udziałem Lyonu postanowiłem przyjrzeć się kolejnemu meczowi z udziałem wicemistrza Francji. Tym razem już 3 dni po meczu na wyjeździe z Zenitem zmierzą się na własnym stadionie z Toulouse. Obie drużyny w fatalnej formie. Lyon jest cieniem zespołu sprzed roku, Toulouse z kolei ma serie 9 meczy bez zwycięstwa i jest blisko strefy spadkowej. Lyon ma za sobą dwa mecze z dużo lepszymi zespołami niż dzisiejsi goście. W lidze potyczka z Monaco zakończona remisem 1-1 oraz mecz w fazie grupowej LM z Zenitem przegrany 3-1. Bardzo słaba defensywa i średnia kreatywność zawodników ofensywnych sprawia, że fani Lyonu nie mogą być zadowoleni z wyników uzyskiwanych przez podopiecznych Fourniera. Także kadrowo Lyon jest osłabiony poprzez braki Fofany, Greniera, Bisevaca, Kalulu oraz Fekira. Nadzieję widzę w przebudzającym się Lacazette, który lubi pojedynki z Tuluzą ( 4 mecze – 4 gole), oraz jednym i chyba jedynym dobrym transferze Lyonu, Valbuenie. Hubert Fournier chce odzyskać spokój w drużynie i ten mecz może mu w tym pomóc.

Sędziować będzie Nicolas Rainville. Start: 20:30

Moje typy to: under 2.5 ~ 1.90, DW: 1-0 ~7.00, Lyon wygra do zera ~2.75, Lacazette strzeli 2.05
Wynik: 3-0

heros123 +2 Punkty (Dobry typ z tym zwycięstwem Lyonu.)
chamberlain 11,8K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Caen - Nantes
Caen @ 1.95 Pinnacle ⛔
Caen i under 2.5 bramki @ 3.40 Bet365 ⛔
Caen bardzo dobrze rozpoczęli sezon Ligue 1, po 11 kolejkach niespodziewanie znajdują się na 3 miejscu w tabeli, ich bilans ostatnich 5 spotkań to 4-0-1. W zespole nie ma graczy, którzy robią zbytnią różnicę, to po prostu zespołowość pozwoliła im na tak dobry start w rozgrywkach, z czasem pewnie gdzieś znikną w środku tabeli, ale teraz mają swoje 5 minut. Nantes ostatnio 2 zwycięstwa, dzięki którym przerwali serie 4 porażek z rzędu, zwyciężali na wyjeździe z Lille, mimo, że tamci zdominowali spotkanie, oraz u siebie pewnie z Troyes. Myślę, że dobry start drużyny w rozgrywkach i atut swojego boiska pozwoli graczom Caen na odniesienie zwycięstwa przed własną publicznością, Nantes nie gra zbyt dobrze wyjazdów i to może być kluczem do zwycięstwa. Dorzucam również zwycięstwo gospodarzy i under bramkowy, bo w meczach obu drużyn nie pada zbyt wiele bramek.

A 39

anttys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Caen-Nantes typ X2 kurs 1,95 ✅✅✅ szybko, łatwo i przyjemnie

Typ trochę z przekory, aczkolwiek ze sporymi szansami na pozytywne zakończenie. Caen-rewelacja ligi, idzie im świetnie. Podobny epizod mieli już w tamtym sezonie, jednak skończyło się to po kilku kolejkach. Nantes po serii porażek, ostatnio zanotowali dwa zwycięstwa. Na ciężkim terenie w Lille i u siebie z beniaminkiem Troyes (strzelając aż 3 bramki co jest sporym wyczynem patrząc na grę Nantes) . Coś drgnęło w ich grze, więc jestem w stanie uwierzyć że nie przegrają dzisiejszego meczu, a kursy dużo ciekawsze niż na win Caen.

dobi +4 Punkty
dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z góry...
Angers - Guingamp ✅✅
Typ: X2
stawka: 1.54
Buk: Unibet
Liga Francuska jedna z najdziwniejszych a zarazem najciekawszych oraz &quot;najsilniejszych&quot; lig w Europie.Co sezon dochodzi w niej do tak zwanych &quot;zjawisk paranormalnych&quot;... W obecnym sezonie jednym z tych zjawisk jest beniaminek z Angers.Druzyna prowadzona przez Stephana Moulina bez wielkich gwiazd w zespole w obecnym sezonie spisuje sie fenomenalnie ustepujac w tabeli jedynie PSG.Nie graja jakies finezyjnej pilki ale sa bardzo solidni i potrafia wykorzystywac swoje okazje.Wyrozniajaca sie postacia w zespole Angers jest z pewnoscia pomocnik Thomas Mangani.Co ciekawe druzyna gospodarzy sobotniego spotkania ma jedna z najlepszych defensyw w lidze w obecnym sezonie gdyz tylko zespol Lille stracil mniej bramek.Przeciwnikiem zespolu Stephena Moulina bedzie zespol Guingamp.Najbardziej nieobliczalna druzyna Ligue 1.Jak pokazal poprzedni jak i obecny sezon jest w stanie wygrac jak i rowniez przegrac z kazdym.Wedlug mnie zespol En Avant posiada lepszych oraz bardziej doswiadczonych pilkarzy: Briand, Sankhare,Jacobsen,Privat.Co do brakow kadrowych to w Angers nie zagra jedynie Karanovic ale to zadne oslabienie gdyz w tym sezonie praktycznie nie gral natomiast co do zespolu Guingamp to nie zagraja Kerbrat, Baca oraz Lemaitre z czego najwiekszym oslabieniem bedzie brak podstawowego obroncy Kerbrata.Jak wyzej wspomnialem liga francuska jest bardzo nieobliczalna co widac po wynikach w obecnym sezonie mimo wszystko ide w kierunku zespolu Guingamp.Beniaminek z Angers jak to w zyciu bywa po fenomenalnym poczatku sezonu predzej czy pozniej zacznie spadac w ligowej tabeli.Wedlug mnie nastapi to od jutrzejszego meczu.Dlatego stawiam mocne X2 na Guingamp!

wojttekkk +3 Punkty (good job :))
ilendil 375

ilendil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
GFC Ajacco - Nice
Nice ostatnio w gazie. W zeszłym roku spokojnie można by było postawić na under 2.5, ale nie teraz, gdy Nicea pokrywa większość overów dzięki swojemu ofensywnemu futbolowi. Pokonali takie zespoły jak: Rennes, St. Etienne i to jak! 1:4 w obu spotkaniach?! 6:1 z Bordaux u siebie? Dzisiaj mecz powinien być dla nich dużo łatwiejszy, bowiem GFC nie prezentuje się dobrze 1 lidze Francuskiej. W obu drużynach są drobne luki kadrowe. Niepokojące jest, że GFC zdobywa punkty u siebie tylko na remisach, ale przy takiej formie Nice?
Nice @ 2.1
Nice lub Remis @ 1.3 - dobry typ na podbicie kursu
Nice -1.5 @ 4 - za drobne!

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wczoraj bardzo łatwo overy bramek pokryte, więc jest ok ????
Na dzisiaj przeglądałem ofertę, ale te mecze jakieś takie bardzo ciężkie do typowania. Niby można coś pograć w strone Guingamp na przełamanie Angers, ale jakoś tego nie czuję do końca. W miarę interesujący też mecz jest Lorient z Rennes, możliwe że Rennes po remisach i ostatnio przegranej wróci do formy z początku sezonu i punkty jakieś złapie, ale też nie przekonuje mnie ten mecz na tyle, aby na to stawiać.
Tak więc dzisiejsze mecze odpuszczam i zajmę się ofertą niedzielną.
Jutro mamy bardzo interesujące spotkania.
Moja propozycja na jutro :
Reims over 0,5 gola + PSG - St. Etienne over 1,5 gola + Bordeaux - Troyes over 1,5 gola
AKO @ 2,15 !!! Fortuna No niestety...słabo to dziś wyglądało :/
Wychodzi z tego ładna kombinacja z ciekawym kursem. Myślałem jeszcze nad meczem Lille z Maryslią, ale to taki mecz, że może być w nim 1:0 , 0:0, albo 1:4 ???? Dlatego odpuszczam, bo Marsylczycy w tym sezonie nie przestaną mnie zadziwiać.
Wybieram znów mecz Reims z Monako. W zeszłym tygodniu pisałem analizę na gola dla Reims, ale niestety nie strzelili. Jutro grają z Monako, a więc ekipą mocniejszą, ale czy znowu tak bardzo ? Ostatnie tygodnie pokazały, że defensywa Monako nie jest taka mocno. W ostatnim meczu gracze z księstwa gola nie stracili. Wcześniej 7 razy z rzędu wchodziły BTS. W każdym meczu w Reims w historii pomiędzy tymi ekipami gospodarze gola strzelali. Myślę, że gospodarze są na tyle podrażnieni ostatnią nieudolnością, że bramkę jutro strzelą. Drugi mecz to ekipa granatowych z Troyes. Gospodarze nie strzelili gola na własnym boisku w dwóch ostatnich spotkaniach pod rząd. Ogólnie sytuacja Bordeaux nie jest zbyt ciekawa. Oczekiwania wobec tej drużyny są zdecydowanie większę niż miejsce w tabeli - 14 po 10 kolejkach. Czas w końcu zacząć zdobywać punkty i wrócić na wyższe miejsca...przecież w obecnym sezonie Bordeaux gra w europejskich pucharach !
To mocna ekipa, a grają z Troyes...przedostanie miejsce i bardzo przeciętna gra. Myślę, że to drużyna, która piłkarsko jest znacznie gorsza od Bordeaux, ale jak to w piłce bywa nie zdziwi mnie jakiś przypadkowy gol dla gości. Według mnie linie 1,5 gola w meczu powinno pokryć samo Bordeaux, ale bezpieczniej gram w całym meczu over 1,5.
Ostatni mecz wybrany do gry to over 1,5 gola w Paryżu. To może być ogólnie bardzo dobry mecz do oglądania. Spotykają się dwie bardzo dobre ekipy, które grają mega ofensywną piłkę. Zastanawiałem się w tym meczu jeszcze nad opcją z bts, ale w końcu zrezygnowałem. Paryżanie trochę rozdrażnieni po meczu z Realem, że nie udało im się strzelić gola, tak więc myślę, że w tym meczu over 1,5 bramki to czysta formalność. Przytoczę tylko dwie statystki. Po pierwsze we wszystkich meczach w historii pomiędzy PSG, a St. Etienne w Paryżu zawsze padał over 1,5 gola. Po drugie w ostatnich 22 meczach rozegranych na boisku w Paryżu przez gospodarzy over 1,5 gola padł ... 21 razy ! Nie padł tylko w ostatnim meczu z Realem ...
Powinno wejść łatwo. Powodzenia !

--------------------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :

PLUS :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71
Rennes - Lille @ BTS @ 2,03
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola @ 1,57
Marsylia - Lyon @ BTS 1,71 !
Lille over 0,5 gola @ 1,26 ! +++
Lille - Montpellier over 0,5 gola w 1 połowie @ 1,52 +++
Monaco over 0,5 gola +++
PSG over 1,5 gola AKO 1,65 +++
Monaco - Lyon BTS 1,76 +++
St.Etienne over 0,5 gola +++
Toulouse over 0,5 gola +++
Lyon over 0,5 gola + Nantes over 0,5 gola AKO 1,94 +++

MINUS :
Lyon - Lille @ over 1,5 gola @ 1,46
Remis over 0,5 gola

ciunek +10 Punkty
wisla9110 +7 Punkty
A 39

anttys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lorient-Rennes typ BTTS kurs 2,00 ✅✅✅ Kamil Grosicki strzela pięknie ! ???? i mamy wygraną

Gospodarze ostatnio wyraźnie na fali wnoszącej, ostatnio wywieźli remis ze Stade Velodrom, chociaż spokojnie mogli wygrać ten mecz. Rennes natomiast ostatnio spora zniżka formy. Serię 4 remisów przerwali upokarzającą porażką z Nice u siebie 1-4. Obydwa zespoły w ofensywie radzą sobie całkiem dobrze, gorzej natomiast sytuacja przedstawia się w obronie, więc warto spróbować BTTSu.

ciunek +10 Punkty
wojttekkk +3 Punkty (ładnie :))
mat77 +1 Punkty (Brawo Antek! :))
danny. 202

danny.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jeden typ na tę kolejkę francuskiej Ligue1. Ajaccio podejmie na własnym obiekcie rewelację tego sezonu czyli Niceę. Gospodarze fatalna forma, 3 remisy i 7 porażek co daje ostatnie miejsce w tabeli. Nicea szósta i ostatnio bardzo dobre mecze (4 zwycięstwa z rzędu). Bardzo dobrą formę pokazują ostatnie wyniki przeciwko Rennes (4-1), Saint Etienne (4-1) oraz Borodeaux (6-1). Nicea jest najskuteczniejszym zespołem w Ligue 1 z 24 golami na koncie w 10 kolejkach. Germain i Ben Arfa napędzają ten licznik bardzo skutecznie. Beniaminek ligi dzisiaj raczej nie zatrzyma gości z południa i polegnie przed własną publicznością. Z bardzo dobrą średnią goli na wyjeździe typuje co najmniej dwu bramkowe zwycięstwo Nicei.
Wygrana Nicei ~2.10
Nicea -1.5 ~3.60

Start: 20:00

A 39

anttys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GFCA Ajjacio-Nice typ Nice over 1,5 gola kurs 2,00 ⛔⛔⛔ fatalny mecz w wykonaniu Nice...

Regularna gra przeciwko beniaminkowi z Korsyki przynosi dobre rezultaty, więc i dziś trzeba korzystać. Zwłaszcza że spotkają się z rozpędzoną drużyną Nice, która w 4 ostatnich meczach strzeliła aż 17 bramek. Kursy na over 1,5 gola gości są podobne jak na zwycięstwo, więc ja bezpiecznie wybieram over na wypadek problemów w obronie. Po raz kolejny nie widzę żadnych argumentów wskazujących na to żeby Ajjacio miało dziś się przełamać. Wyraźnie odstają od reszty ligi i ciężko znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie względem tej drużyny.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
PSG - ST. Etienne
Ibra strzeli :gool: ✅ ✅
(1,85) Betsson
Nie wiem kto wystawia takie promocyjne kursy, na Szweda ale żeby nie grać jego bramki to byłby grzech! Ibra jest w kapitalnej formie. Wracając po dłuższej przerwie, znowu zdobywa gole. Są mecze, gdzie strzela dwie a trener daję mu szansę dogranie całego meczu. Co mnie bardzo cieszy, bo jest zawodnikiem o sporym potencjale. Wie czego chce wychodząc na boisko, wie co zrobić aby pogrążyć rywala, a co najważniejsze ciężko mu odebrać piłkę. Świetny skilowiec, do tego atomowe strzały z dystansu też robią furorę. Rzuty karne wykonuje Zlatan, a tutaj może być agresywnie na polu karnym, bo goście też nie oszczędzają swoich rywali. 6 bramek jak na razie na równi z Cavanim na koncie Zlatana, z pewnością będzie chciał dzisiaj się trochę oddalić od swojego kumpla z klubu. Choć nie zdziwię się jak Urugwajczyk też dzisiaj swoje dołoży. Ale ja i tak zaufam Szwedowi.

ciunek +10 Punkty
wojttekkk +3 Punkty (No no no no no :D)
Status
Zamknięty.