ja postawiłem, że jutro nie będzie sklasyfikowany Bernd Maylander ale co kogo to obchodzi?Dzis b365 zrobilo promocje na kwalifikacje. 2.50 na Algersuariego w parze z Buemim... Zagralem, coz innego mi pozostalo ????
W Chinach wyprzedziły go oba McLareny i tyle...Cytowanie selektywne - zaznacz wybrany fragment posta i wciśnij ten przycisk
Dobre ???? , ale Kubica też nie kończył 3 razy pod rząd GP Australii, ale jak już przyjechał to na drugim miejscu.Dyskusja wrze tradycyjnie, więc zarzucę zabawowy typ oparty na pewnym spostrzeżeniu (jakieś "normalne" typy może później się pojawią:wink ???? :
W trzech poprzednich GP na tym torze 3-krotnie był niesklasyfikowany !
Pomijając sezon 2008, gdzie zasiadając w Spykerze nie ukończył większości wyścigów 2 kolejne sezony oraz obecny wyglądały następująco :
2009 - do GP Węgier niesklasyfikowany 1 raz (GP Hiszpanii, wygrana Buttona)
2010 - do GP Węgier niesklasyfikowany 1 raz (GP Australii, wygrana Buttona)
2011 - do GP Węgier niesklasyfikowany 1 raz (GP Kanady, wygrana Buttona)..
Prawda, że ciekawy zbieg okoliczności ?:wink:
O kim mowa ?
Adrian Sutil !
Sutil Niesklasyfikowany @ 4.00 Bwin
Mclareny maja zazwyczaj dobre starty, jeśli Vettel nawet utrzyma prowadzenie po pierwszym okrążeniu, nie będzie to oznaczać że wygra. Czołówka jest tak bardzo wyrównana, że na pewno będzie fascynujący wyścig.
Co do typów, ciekawy wydaje się pojedynek w Leatm Lotus:
Jarno Trulli - Heikki Kovalainen 1.95 Bwin.
Trulli od początku sezonu narzekał ze prowadzenie bolidu, teraz dostał nowe wspomaganie kierownicy i jest bardzo zadowolony. W kwalifikacjach co prawda przegrał z Heikkim ale przez cały weekend sprawiał wrażenie szybszego. W wypowiedziach po kwalifikacjach Mike Gascoyne zaznaczył że Jarno popełnił parę błędów na swoim najszybszym okrążeniu, ale widać poprawę. Włochowi nowe części bardziej odpowiadają niż Heikkiemu dlatego sam zagrałem to.
planowo pudło na urodziny ????http://sport.onet.pl/f1/alonso-zapowiada-ekscytujacy-wyscig,1,4808261,wiadomosc.html
Według mnie warto zainwestować troszkę pieniedzy w zakład -> Alonso (1-3) @ 1.60 ???? (Unibet)
Alonso jak coś zaplanuje to zrobi wszystko,żeby tak było. Sam sobie bedzie chcial zrobic prezent w postaci podium i jestem ciekaw jak mu to wyjdzie ????
"Tu o zwyciestwo moze walczyc wiecej niz 2 kierowcow" - według mnie 3-4 na pewno powalczy o pudełko a sposród nich bedzie Alonso ????