>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10USD za zapisanie

T 0

thorus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba sie zarejestrowac na: http://www.bombabet.com
nastepnie wyslac maila na adres: [email protected] w temacie wpisujac:10USDFree, a w tresci swoj login (username: xxxxxx). 10 dolcow ląduje na koncie po paru godzinach.

Zeby to wyplacic trzeba obrocic 5 razy, minimalna wyplata to 50$, a maksymalna bez dokonywania depozytu - 100$.
Wygladaja na dosc porzadnego buka, jedyny mankament to to, ze chyba nie da sie grac podporek... :/

&#39;editnalem&#39; te byki ;)

H 0

h2o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wszad
zdaje sie, ze tam daja takze 25$ za wpłate 5$
jakby ktos kto zna angielski mgół przetlumaczyć regulamin tych bonusów to byłbym wdzięczny ????

damyan 0

damyan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Jak długo się na kase czeka? Wysłałem im maila rano i dalej 0$ na koncie. A wpłacać kasy do takiego buka moim zdaniem się nie opłaca. Lepiej z tych 10$ spróbować pomnożyć to 5razy i wypłacać a potem wpłacić kase do expekta np ????

G 0

goku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wydaje mi sie ze kase trzeba obrocic 3 razy. w regulaminie jest cos takiego: &quot;In order to receive winnings, the winnings must be bet in at least three gambling cycles. &quot;
i mam pytanie: czemu trzeba w tytule maila wpisac 100USDfree a nie 10 USD skoro ci 10 daja?

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
Mnie to w Operze działa bez żadnych problemów (korzystam z Opery 7.54 PL).

damyan 0

damyan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Mnie też to w operze działa a używam 8! Ale opera czasami wysiada przy niektórych stronach więc można innym programem próbować :p

J 0

joki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytów
Tez mi ta strona nie wchodzi a mam IE ciagle daje nie mozna wyswietlic strony hmm

J 0

joki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytów
Ok juz dziala ???? Poprostu klikajac na adres podany przez Thorusa lapalo jeszce przecinek za com i przezto byl bledny adres ????

pozdro

No to probujemy czy dadza kase:p

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
ni ja tej kasy nie dostalem mimo ponad 24 godz. Nie znalazlem tam tez wzmianki na temat 10 $ free........czy ta promo na pewno istnieje?

damyan 0

damyan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Na 10000000000000% istnieje. Nie wiem jak długo ale ja dostałem kase i mam obecnie na koncie 17dolarów ???? Pozdro

P 0

perez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cos nie bardzo z tym bonusem, czekam juz drugi dzien i nic... ????

T 0

thorus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehhh... z tego co sie dowiedzialem to bonus jest przynawany na zasadzie: moze byc, ale nie musi:/ Nie wiem od czego to zalezy. Kilkoro znajomych otrzymalo, kilku nie... Mozna probowac ich meczyc mailami ;)

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
daja kase na 100% -dostalem juz 10 - przegralem jak doszedlem do 17 ehehe teraz zarejstrowalem sie na dane ukochanej ???? znowu czekam na 10 $ -daja na 100% wiec czemu sie nie zapisac!?

banji 13

banji

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baniocha
Ja się rejestrowałem 11 listopada ok. godziny 18 i niestety juz było po frytkach......na mojego meila w którym &quot;upominałem&quot; się o te 10 dolców dostałem nastepującą odpowiedź......

We sorry but the bonus offer of 10$ was available until 1/10/05. However we
now have a 100% match bonus. For any amount you will deposit we will double
(100$ limit) the amount that will be available in your account for betting.

mtz 0

mtz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-tz
Zapisalem sie tam ok. 3 tygodnie temu i dlugo nic na koncie nie bylo. Po przeczytaniu powyzszych postow nawet nie chcialo mi sie tam wchodzic. Ale akurat zgralem sie wszedzie do zera wiec sprobowalem. A tu mila niespodzianka 10$ na koncie. Wiec kto zwatpil nich sprawdzi jak ja.