damian357
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
To chyba dlatego że masz ugrane 1200 lub więcej.You have won mam 200 a wczesniej mialem 0 o co w tym chodzi?
To chyba dlatego że masz ugrane 1200 lub więcej.You have won mam 200 a wczesniej mialem 0 o co w tym chodzi?
Fragment rozmowy z chatem
Bonuses and free money allocated to you carries a 30x wagering requirement before it may be cashed out. Your non-bonus / cash money is completely unaffected by this bonus and may be cashed out at any time, without restriction. If you make a withdrawal and you have a bonus balance, your bonus balance will be forfeited and reset to zero. However, if you’d prefer not to receive this money, for any reason, please let me know, and I will gladly remove it from your account.
dajcie se siana z taka promocja ! wpier trzeba krecic i cos ugrac powyzje potem wplacic 20 E po tem to razem obrócic 30 razy ! szkoda czasu
i pieniedzy ...
No chyba ze ktos ma szczescie
Panowie, a co jeśli wpłacę 50 euro(bo taka jest minimalna wypłata)odblokuje bonus i wypłacę te 50 euro i będę miał 200 euro które będę musiał obrócić ?
Nie bądź naiwny!!!! Zanim cokolwiek wypłacisz musisz zrobić obrót!!!
no ja właśnie sie bawie tym ...
dobra gadałem z supportem. Wygrywamy przykładowo 200 euro to 200 euru musimy obrocic 30 razy. Nie jest to taki problem jezeli chodzi o to :> Dorwałem gierke że gra cały czas do przodu idzie SUNQUEST maszyne ustawilem na 500 spinow i idzie jakos ];]] juz 3000 spinow za mną ;d 200 euro ponad uwolnione juz z bonusa mam :> bawie się dalej i dam znać co i jak przebiega sprawa :] pozdro 600 ;d
Hmm dobra namieszałem troszke. Sprawa wygląda tak, dostajecie 1000 kredytów do kręcenia. Z tych 1000 kredytów możecie maksymalnei uwolnić 200 jednostek walutowych zalezy w jakiej sie rejestrujecie. Poźniej dokonujecie minimalnego depozytu tj 20 jednostek walutowych. I macie na koncie 220 JW. Jezeli nei mozecie wyplacic tego to zapraszam do gry SUNQUEST tam obrot idzie raz dwa ... tylko ciekawe jak na prawdziwych pieniadzach to wyjdzie![]()