>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

100% system bukmacherski

Status
Zamknięty.
dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SirMavi a u jakiego buka grasz tym systemem??

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałem na unibecie ale zrezygnowałem, na bwin a aktualnie najwięcej zarabiam na sportingu, zastanawiam się teraz czy na interwetten nie zacząć, ale czytając jeden temat na tym forum zrezygnowałem...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chce mi się wierzyć, że grając tak na bwin jeszcze Ci konta nie zablokowali, skoro dużo zarabiasz. Ale może sie myle.
Odbierz PW bo nie chce bezsensownie postów nabijać

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie naprawde badzcie realistami. NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK SYSTEM 100% bez zadnych przekretow, wyludzania bonusow itd...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm to wszystko wygląda po prostu za pięknie, żeby mogło być prawdziwe.

mag84 173

mag84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska/Lubelskie
SirMavi ... i ludzie którzy w to wierzą !! a moze zrobimy tak ze podpiszesz ze mną umowe - jestem prawnikiem wiec nie bedzie z tym zadnego problemu !! Skonstruuje umowę tak, aby jednoczesnie wystawic ci weksel na 2000PLN - jesli jestes studentem to wiesz co to jest weksel i do czego on służy. Dodatkowo spiszemy jak juz wspomnialem umowe dotyczącą warunków jego wypelnienia. Napiszemy tam ladnie ze zobowiązujesz sie sprzedac mi system gry dzieki któremu miesięcznie osiągne przychód rzedu (ileś % od wkładu początkowego) a po miesiącu bedziesz mógł wnosić o zapłatę. Ale żeby nie było przypału to sporządzimy tez drugą umowę do weksla - który wystawisz mi ty ???? a w umowie napiszemy ladnie ze jesli nie osiągnę korzyści w postaci % od wkładu początkowego, to mogę wystąpić z rządaniem zapłaty !! A ażebyś nie myślał że może cos bede kręcil to założe sobie konto w którymś buku - w takim u którego nie mam konta, i wtedy dajmy na to od 1 stycznia bede sobie grał do 1 lutego i po tym okresie zobaczymy jak bedzie ????
pozdrawiam Ciebie (który myślisz ze ktos sie na to nabierze) i was ludzie, którzy w to co ten koles napisal uwierzyliscie !!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jednym słowem farsa.
Nie ma 100% systemu i nie będzie. Do godz. 24 mają paść ewentualne konkrety, w innym wypadku usuwam temat.

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli skonstruujesz taką umowę, że przy należytej staranności i przy poświęceniu czasu( bo samo się nie zanalizuje) i, że nie przekażesz osobie trzeciej mojego systemu jestem gotowy podpisać taki weksel. Zresztą wcześniej pokazałbym Ci swoje konto i wtedy weksle by nie były potrzebne, ale jeżeli w dalszym ciągu byś chciał podpisać nie miał bym oporów.

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednym słowem farsa.
Nie ma 100% systemu i nie będzie. Do godz. 24 mają paść ewentualne konkrety, w innym wypadku usuwam temat.

Co chcesz za konkret? Mam Ci system podać? W zamian za to, że Ty nie usuniesz tematu? Nie bądźmy dziecinni.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Po prostu nie ma 100% systemu bukmacherskiego, który gwarantowałby stały zysk. No.. co prawda są Surebety, ale to trzeba mieć konta u kilku bukmacherów i trzeba mieć naprawdę spory budżet.

Popieram Administratora... proszę o opisanie tego systemu na czym on polega w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty i usunięty. A dlaczego? ano dlatego, że na naszym forum nie ma miejsca na oszustwa, których proby nie są tolerowane.

grzesko 0

grzesko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Nie blokujcie lubię takich ludzi swoją drogą SirMavi źle zrobiłeś. Kogoś kogo stać na wydatek 2tys jest osobą dorosłą i ma polewkę z Ciebie a 7-mio no góra ośmiolatki, które Ci uwierzą nie mają takiej kaski, a więc lipaa :/

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haha Grzesko lepiej bym tego nie ujal.
Ale nie pomyslales, ze moze on wspanialomyslnie zrobic &quot;PROMOCJE&quot; i sprzedac system za 100 zl od glowy dla pierwszych 10 osob a wtedy napewno jakiegos naiwniaka znajdzie ????

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem ciekaw dlaczego twierdzicie, że takiego systemu nie ma, a jedynym argumentem jaki macie to to, że Wam się WYDAJE... Nie jest to system dla dzieci i 7-8 latek by nic nie ugrał. To jest system dla kogoś kto zna się na bukmacherce i ma jest w stanie wnieść budżet początkowy 4-5 tys zł. Czy ma ktoś polewkę?- nie wiem, ale Wiem, że każdego to interesuje. A tak swoją drogą pamiętacie historie matematyków, którym to zabroniona grać?

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czlowieku jesli szukasz ludzi, ktorzy Ci zaplaca 2tysiaki to NAPRAWDE trafiles w zle miejsce.

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie zapłaciłbyś byś za 100% system 2000zł? Gdybyś miał 100% pewności, że dzięki niemu będziesz cały czas wygrywał...

ucubucu 9

ucubucu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
internetowy cwaniaczku co ku#wa myslisz ty ku#wa gowno wiesz o systemach

porzyczył pieniadze od rodzicow tak tak starzy pewnie biede klepia, albo ostro im nawkrecal ze musi oddac mafii czy cos a porzyczyl pewnie 2tysiace, przegrał w zaklady ahahha i szuka teraz wafla na forum, ku*** skad sie tacy ludzie biora ?

S 0

sirmavi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ty ku#wa jeb*** pało jakbyś mi z takim tekstem wyjechał na realu to bym ci naje** garści, internetowy cwaniaczku co ku#wa myslisz ty ku#wa gowno wiesz o systemach mong*le pie*******

Bardzo inteligentny komentarz, Ty za to dużo wiesz o systemach...

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda gadac. Przyszedl typek zarejstrowal sie dzis. Nikt nic o nim nie wie, nie powiedzial NIC na temat systemu i szuka naiwnych ludzi. Ten temat powinien zostac jak najszybciej zamkniety bo jeszcze ktos zostanie oszukany....

Status
Zamknięty.