>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

100 SPINÓW w przerwie Finału EURO (Canbet)

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem jak wy ale juz w tej chwili mam problemy z wczytaniem gry (nic nie ładuje)

u mnie chodzi idealnie, i aplikacja i gra w kasynie :spokodfhgfh:

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Reaction score
0
Punkty
0
This promotion is by invitation only.

tylko dla wybranych

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem jak wy ale juz w tej chwili mam problemy z wczytaniem gry (nic nie ładuje)
to zalezy jakie masz łącze
mi na 1mega dosyc dlugo sie ladowalo

This promotion is by invitation only.

tylko dla wybranych
zapewne tylko dla tych co otrzymali maila od canbet w ktorym bylo info o promocji......

I 1

icytower77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,prosze o odpowiedź.
Jesli ugrałbym na tych spianch przykladowo 10 euro to nie moge tego przelac na zakaldy bo anulują mi bonus i zostanie mi 0? Czyli jak ugram te 10 euro to moge sobie przelac na ruletke tam ugarc 20 uero i potem przelac 10 euro na zakłady?? Nie anulują mi tych 10 euro co przeleje jesli zostawie 10 euro na ruletce czy gdzies tam? Ten obrót 30 razy to jest tylko na tej grze czy w kasynie??
edit: dz babilon

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
1.Jesli ugrałbym na tych spianch przykladowo 10 euro to nie moge tego przelac na zakaldy bo anulują mi bonus i zostanie mi 0? - nie da rady przelac
2.Czyli jak ugram te 10 euro to moge sobie przelac na ruletke tam ugarc 20 uero i potem przelac 10 euro na zakłady?? - tak
3.Nie anulują mi tych 10 euro co przeleje jesli zostawie 10 euro na ruletce czy gdzies tam? - nie
4. Ten obrót 30 razy to jest tylko na tej grze czy w kasynie?? - w kasynie

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT
A po co się rejestrować, skoro nie dostaniesz już tych spinów.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
heh chłopaki niedługo okaże się czy idzie z tego coś ugrać, u mnie na 1mb na razie gra chodzi i ładuje się idealnie, polecam po włączeniu kompa uruchomienie gry, wtedy przy następnych włączeniach gra wczytuje się błyskawicznie ????

bah 0

bah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no rozumiem was jakby Polska grala w finale i dawaliby 1 spina darmowego w zdzichubet to czasie trwania meczu to tez pewnie byscie sie rzucili, rejestrawali nowe konta, blagali o podanie kodu promocyjnego ogarnijcie sie idzcie obejrzyc mecz a nie sepcicie a najlepsi sa ci co teraz zakladaja konta zal mi was promocja jest dla stalych uzytkownikow a nie dla takich sepow wiec nie myslcie ze dostanie kase albo wyplacinie nie pozdrawiam zegna,

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ,przy 80 spinow wygralem kolejne-do wyboru 12 16 albo 24 ???? z wybranym multiplerem ????

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i na beirzcie najmniejsza ilosc spinow z najwiekszym multipelerem,najbardziejn sie oplaca ????

kksg 6

kksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gracie na pobranym czy jak bo ja cos nie mam

Status
Zamknięty.