>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

100 SPINÓW w przerwie Finału EURO (Canbet)

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem na maila info, że jeśli ktoś zaloguje się do kasyna Canbet i włączy grę SURE WIN podczas przerwy finału EURO to otrzyma 100 spinów (wg mnie z takiej ilości można coś ugrać)

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ciekawe Ci co nie mają tam jeszcze konta też mogą skorzystać?
nie wiem, ale założenie konta długo nie trwa a ze 100 spinów zawsze można coś ugrać

K 0

kjaskulski1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak myślicie jak bym teraz założył konto to bym mógł też skorzystać z tych spinów.

szymongigant 1

szymongigant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gromnik
Też takie coś dostałem przeszukałem spam i tam to znalazłem ale mysle że każdy może z tego skorzystać!!

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
też to mam, i z tego co piszę to wygraną można zachować... skoro to spiny to chociaż nie trzeba się martwić o wybór danej gry czy też stawki, to próbujemy i po przerwie w finale się tu spotykamy panowie heh ????

P 0

pettersen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podejrzewam, ze serwery beda tak przeciazone, ze niewielu zagra ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
może i będą, ale swoją drogą to z tylu spinów można coś wygrać konkretnego ????

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Suwalki
A gdzie to gre SURE WIN szukać, bo ja nie dostałem tego meila, jakby ktoś mógł to proszę go tutaj wkleić .

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

u mnie ta gra jest na górze bo jest już zainstalowana, a u ciebie będzie alfabetycznie czyli pomiędzy grami na literkę &quot;s&quot; ????

S 0

szpila1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha , ciekawy jestem jak to bedzie ???? czy w ogole bedzie mozna sie polaczyc z kasynem!? ok odpowiedz jutro ! powodzenia ;p

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Według mnie ta gra musi byc podkrecona troche ;)bo w innym wypadku buk zaliczyłby straty ....

No,ale zobaczymy jak to bedzie i po ile ugramy ???? Jak wogole wejdziemy w ta gre ....:spokodfhgfh:

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mialem 2 dni temu na betwey 25 free spinow na tej grze ugralem z tego 7 usd poszlem na ruletke i mialem juz 17 ale jak zrobilem przelew na zaklady to niestety 5 skasowali takze pewno i tak tu bedzie trzeba sie zastanowic czy nielepiej robic obrot

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja mialem 2 dni temu na betwey 25 free spinow na tej grze ugralem z tego 7 usd poszlem na ruletke i mialem juz 17 ale jak zrobilem przelew na zaklady to niestety 5 skasowali takze pewno i tak tu bedzie trzeba sie zastanowic czy nielepiej robic obrot
bo wiadomo to co się ugra z darmowych spinów to jest traktowane jako bonus i pewnie obrót jest dość wysoki, więc lepiej jesli wygra się sensowną kwotę ponad to to lepiej to przelać na zakłady (wtedy oczywiście bonuś nam przepada). I lepiej już chyba teraz ściągnąć sobie tą gę, bo później mogą być serwery zapchane.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
bo wiadomo to co się ugra z darmowych spinów to jest traktowane jako bonus i pewnie obrót jest dość wysoki, więc lepiej jesli wygra się sensowną kwotę ponad to to lepiej to przelać na zakłady (wtedy oczywiście bonuś nam przepada). I lepiej już chyba teraz ściągnąć sobie tą gę, bo później mogą być serwery zapchane.

masz rację, ściagnąć soft i zainstalować grę, ja już czekam :-D

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
OBRÓT POTRZEBNY DO WYPŁACENIA PIENIĘDZY 30X UGRANA KWOTA !!!

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
nie wiem jak wy ale juz w tej chwili mam problemy z wczytaniem gry (nic nie ładuje)

Status
Zamknięty.