- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Kto chce, ten sprawdzi. Mamy "Weekend mistrzów" i dajemy 100 PLN każdemu, kto wpłaci kasę i założy się w ten weekend na STS.PL
gdzie jest regulamin promocji? jakies minimalne kwoty i kursy lub obroty?
Do obrotu zaliczają się stawki tylko z wygranych kuponów z kursem całkowitym nie mniejszym niż 1,91.
a przy wpłacie 100 zł i obstawieniu za 100 zł jaką wysokość bonusu się dostaje?
To jest właśnie poziom tych pseudo buków.
Liczy się tylko pierwszy kupon i równowartość tego kuponu będzie kwotą bonusu czy mogę zawrzeć dwa kupony po 50zł i wtedy również uzyskam bonus w kwocie 100zł ?
Wpłaciłem, zagrałem bonusu póki co na koncie nie ma a na chacie dostałem info ze do 6 mają czas choć w mailu było wyraźnie że bonus do 2h powinien się pojawić :/ Tak więc nie spieszą się za bardzo z jego dopisywaniem jakby ktoś na to liczył
Jak narazie w dalszym ciągu bonusu na koncie nie mam a juz prawie 24h od depozytu i rozliczenia zakladu mijaja
Kiedy przyznawane są bonusy?
Bonus powinieneś otrzymać bezpośrednio na konto bonusowe do dwóch godzin od momentu rozliczenia kuponu. Najpóźniej nastąpi to 6 czerwca.
Bywa, lecz wszystko wyraźnie jest napisane. Jeśli bierzesz udział w promocji to oznacza, że akceptujesz regulamin, którego i tak z lenistwa nie chciało ci się przeczytać.tylko ty jeden nie to mozna sie wkurzyc troche