>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

100% first deposit do 100E + 10euro free

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a takie pytanie, bo mowicie ze conamniej 3 zdazenia i kurs conajmniej 2,0 ale czy moge zrobic powiedzmy 2 zdarzenia np z podporkami po kursach 1,10 i jeden moj typ ktory ma kurs np 1,70 ?? (wtedy kurs łączny wychodzi ponad 2,00 :pP)

Tak , aby tylko łacznie na zadład był burs 2.0-wówczas liczy się do obrotu-ale nie może to być system-musi to być pojedyńczy zakład w Twoim przypadku.Tak 3X 200.

C 8

carlosmarc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Buk jest stary, ale po klęsce Playbanksa lepiej na niego uwazac. Ma wszystko na stronie takie jak Playbanks. Tamci tez placili do pewnego momentu.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Buk jest stary, ale po klęsce Playbanksa lepiej na niego uwazac. Ma wszystko na stronie takie jak Playbanks. Tamci tez placili do pewnego momentu.

Nie mogę złego słowa powiedzieć o Playbanksie-wypłacili co do groszą w końcówce jak mieli padać , nawet jak sie z nimi pokłóciłem czemu tak wolno rozliczają zakłady to mi 10 Euro za free dopisali do konta.To że maja podobne stronki o niczym nie świadczy winnibet i starbet też mają podobne i też są &quot;braćmi&quot;....wątpie

G 0

gnomek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak dla pewnosci ...
wplaty z moneybokers kwalifikuja sie do bonusa?

nero9 0

nero9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co wiem obrot 100 euro jest trudny... dlaczego ? trudno obrocic taka sume gdy zrobia ci limit 10-30 Euro na zaklad ????
juz lepiej wplacic tam z 20 Euro.
A jesli chodzi o mnie... niech zapomna ze chodz jedno moje euro tam zobacza.

C 0

cycbabimost

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;There are some invalid characters in your fields&quot; - wyskakuje mi to przy rejestracji
wie ktos o co chodzi?? wszystko uzupelnione jest poprawnnie i wyskakuje mi takie cos :/

A jeszcze jedna sprawa, gracie tam ludzie? ja wplacilem niedawo kase chce postawic zakald juz mam 3 zdarzenia na kuponie stawke wpisuje robie &quot;confirm&quot; i w tym momencie staje, nic sie nie dzieje :/ wie ktos czemu nie moge postawic?? help meee ???? )

nie niom sorry juz ok, poprostu wina opery, w internet explorerze wszystko ok !!

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;There are some invalid characters in your fields&quot; - wyskakuje mi to przy rejestracji
wie ktos o co chodzi?? wszystko uzupelnione jest poprawnnie i wyskakuje mi takie cos :/
tlumaczac z wolna to znaczy ze uzyles jakis znakow ktorych nie wolno [moze chodzi o polskie znaki] wypelniajac pola

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
wypłaciłem ponad 400Euro na MB bez żadnych problemów.
bardzo dobry buk, polecam.
super promocja.

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legia Warszawa
Witam , wpłaciłem dziś do buka 25 euro , czy te dodatkowe 10 z reflinka zostanie mi dodane wraz z podwojeniem depozytu :grin: ?
Dzieki za odpwiedz
Pozdro

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Mam pytanie czy ten buk jest w pełni wypłacalny?? Czy ma bogatą oferte?? I jakie są warunki obrotu bonusa??

volky 0

volky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja niestety utopiłem kase na tym buku ... : /
Musze przyznac że bardzo UBOGA oferta typów.
Spotkania jakie dają nie za bardzo mnie interesują i są na wyższym poziomie ryzyka porażki.
Jak w danym dniu jest 20 meczy to z nich jest tylko 12 do wyboru. tenis .... no coments.
Bonus dodać trzeba sobie samemu. Tzn jak wpłacamy kase to trzeba pozniej przelac go z konta na konto bonusowe. 10 euro dostałem potwierdzam OK
W skali do 10 oceniam go na 4.