>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

100 darmowych spinow-Landbrokes

Status
Zamknięty.
michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legia Warszawa
Witam,a więc powiem tak:spokojnie bez pośpiechu,każdy spiny powinien dostać,ja sie rejestrowałem wczoraj ok 17 i spiny dostałem dziś o 19 po wejsciu do gry a nie do samego kasyna.Miałem dużo szczęścia i ugrałem 69.63 euro.Powodzenia wszystkim i jeszcze raz : Bądzcie cierpliwi a na pewno dostaniecie spiny w swoim czasie
Pozdrawiam

T 0

tomixx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chodzi mi czy wysylaliscie polski czy zagraniczny adres e-mail swoj ;]

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legia Warszawa
Aha i jeszcze jedno,kase można odrazu przelać na zakłady tak jak ja to zrobiłem albo przelać sobie na konto w banku lub MB.Co do gry to powiem wam czemu trafiłem aż tyle : bo dostałem jakiś ekstra bonus : 10 free ekstra spin,samo kręciło i to mi nabiło ponad 60 e
Pozdrawiam

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Panowie, ale ten temat nie powstał do przechwalania się kto ile wygrał. Kto ma więcej szczęścia, wygra więcej. Zachowajcie to dla siebie.
Za chwilę znowu temat zostanie zablokowany a później będziecie mieli pretensje.
chodzi mi czy wysylaliscie polski czy zagraniczny adres e-mail swoj ;]
Z końcówką .pl.

misiax 0

misiax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Ja też dostałem już spiny ???? Niech ktoś pomoże bo nie wiem jak sie w tą gre gra ???? i nie chciałbym od razu tego przegrać ???? pomóżcie ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też dostałem już spiny ???? Niech ktoś pomoże bo nie wiem jak sie w tą gre gra ???? i nie chciałbym od razu tego przegrać ???? pomóżcie ????

Gra jest mało skomplikowana, wystarczy caly czas klikac SPIN i tyle reszta zalezy od szczescia

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacił ktoś wczoraj lub dziś po tym jak rzekomo maja kasować Polaków,bo promocja ich nie dotyczy?Bo własnie ugrałem te 20 ojrosów,po przerzuceniu sobie kasy na zaklady i sie zastanawiam czy da rade wyplacic

N 0

neptun35

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli ktoś by mógł powiedzieć czy jest potrzebny skan do wypłaty bo dałem rano zlecenie na mb a że mam skaner zepsuty to musiałbym jakby co podskoczyć gdzieś dowód zeskanować

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie trzeba prawdopodobnie nic wysyłać.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promo trwa do 29,02 -a jak do tej pory to tylko część osób otrzymała spiny a reszta nie.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2. This offer does not apply to customers residing in certain jurisdictions and these currently include customers residing in China and Poland.

I po sprawie.

Status
Zamknięty.