Nie możesz wypłacić jeśli dalej masz bonus do obrotu na koncie, ale obrót bonusem robisz tylko za bonusowa kasę i jak ją przegrasz możesz swoje 200 PLN wypłacić.
Np.
grasz pierwszy zakład ZA SWOJE 200*1,01 i dopisują ci bonus , więc masz 200 bonusu + 202 swoich [no chyba że 1,01 nie wejdzie

]
stawiasz 200*1,6 i masz 202 swoich + ew. 320 bonusu i obrót 200/1200 [ wszystko ładnie mają rozpisane, co jest ich plusem]
teraz jeszcze raz 200*1,5 i masz 202 swoje + 120 bonusu+ew. 300 bonusu(jak wejdzie)
i obrót 400/1200
EDIT
Wlasnie reszte zakladow postawilem przez zwykla strone i wszystko policzylo - sprawdzone.
Postawiłem 100 pln na mecz
argentyna-
japonia (po 1,5 jeszcze bylo) przez stronę główną i nie policzyło mi do obrotu, a pare minut później ten sam zakład przez
https://mobile.bet365.com/Default.aspx?lng=21 i nie było problemu. Nie wiem jak było u ciebie, ale nie ma chyba sensu ryzykować niepotrzebnie

dajmy na to że nie weszło i stawiasz pozostałe 160 z bonusu i znowu przegrywasz więc ci zostaje tylko twoje 202 I DOPIERO W TYM MOMENCIE MOŻESZ WYPŁACIĆ BO WCZEŚNIEJ ANULOWALIBY BONUS. W każdym razie poza pierwszym zakładem po dowolnym kursie nie ryzykujemy własnej kasy.
Mam nadzieję że w miarę przejrzyście napisałem