panowie pomóżic emi, czyli jak ugram 200 zł to mogę wypłacać czy muszę postawić kuponów za te 200 zł. I jak postawię dubla po kursach 1.45 i 1.40 to liczy się do obrotu?? bo tam jest napisane że moze byc singiel po kursie 1.50 przynajmniej, wiec jak liczą kupony z wieksza iloscia zdarzen??
Co do tego to wydaje się być bzdurą... Może mieć nawet 20 zł,jeśli mu tylko tyle zostanie a zrobi obrót za te 200 zł będzie mógł wypłacić kaske.trzema ugrac 200zl a Ty pewnie masz na koncie 75zl![]()
Czyli jednak nie obróciłeś całości po tym kursie 1.50 a w regulaminie wyraźnie to napisali nic twoja wina,ale co jak co jak ci zbyt sporo dodali obrotu to napisz im maila ze się pomylili...Dostałem tego Freebeta. Na początku kiedy wchodziłem w Moje konto > Wypłata widniał napis, że mam aktywny bonus i muszę obrócić 200 zł, aby móc wypłacić jakieś pieniądze. Zagrałem łącznie za 230 zł i kiedy wczoraj kliknąłem na wypłatę to nie było już napisu o aktywnym bonusie tylko : Dostępne do wypłaty 153,70 PLN. Zleciłem więc wypłatę 50 zł, ale cofnęli ją i dodali 125 zł obrotu... Nawet nie wiem skąd wzięła się ta liczba, bo obróciłem 110 zł po kursach wyższych niż te 1,50. Więc jak już to powinno być 90 zł, a nie 125.
Ogólnie to w każdym temacie brzeku narzekasz a bo tego a to tamtego, a promocje ND są zawsze trudne nigdy nie spodziewaj się, że wypłacisz to tak łatwo jak swoją wpłaconą i zainwestowaną kase. To tak w woli przypomnienia jeśli w następnym coś napiszesz. Chcesz bezproblemowo wypłacać? Wpłacaj swoją kase i graj.