>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10$ No Bez Depozytu

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witka.Na stronce teraz pisze cos takiego &quot;Player must wager a minimum of $200 in order to make a withdrawal&quot; czyli musze uzbierac 200 zeby wypłacic?? bo mam teraz 120$ i nie wiem czy ja teraz zrobie wpłate to bede mogł odrazu wypłacic?? czekam na odp i pozdrawiam

matizoj33 0

matizoj33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy tylko ja czy inni dostali zamiast 10 euro to 6,5 euro. ?

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja ugralem 120 dolarow chcialbym sie zapytac w jaki sposob moge wyplacic pieniaze i czy wogole ten buk jest wyplacalny.Trzeba robic jakis depozyt bo z tego co sie zorientowalem to podczas wyplaty trzeba wpisac jakis PIN.Jak ktos juz probowal wyplacac hasj to niech napisze krok po kroku co jak robil?

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tak wogole jak wplace te 25 dolarow bede musial je obracac

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dołączam sie do pytania Mariusza116.panowie pomozcie nam ???? bo nie wiem co robic czy grac dalej czy wypłacac? i czy jak sie wpłaci to trzeba jeszcze to obracac?

D 0

djork

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wager, czyli musicie wpłacić 200$... powodzenia

adask23 0

adask23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wager, czyli musicie wpłacić 200$... powodzenia

Z tego co się orientuję to &quot;wager&quot; wcale nie znaczy wpłacić... Na ich głównej stronie napisane jest: &quot;Player must wager a minimum of $200 in order to make a withdrawal.&quot;, czyli trzeba postawić zakłady za co najmniej 200$ przed wypłatą. Co do wpłaty to pewnie wystarczy minimum, czyli te 25$ (taka kiedyś była minimalna wpłata, a jak jest teraz to nie wiem).

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pisalem do supportu czy by nie przyslalli by ten PIN code.Okazalo sie ze oni przysylaja te PIN y jesli sie o to ich poprosi i wysle sie do nich dane osobowe w celu weryfikacj konta.Dostalem ten PIN i probowalem go wystukac w cashierze ale niestety przyslali mi jakis trefny bo nie dziala.Jak chceci mozecie pogadac z supportem moze wam wyskle wazny PIN i wyplacicie hasj bez depozytu.
Pozro

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tylko neteller zablokowany do połowy czerwca. Natomiast w połowie tego miesiąca ma pojawić się również wpłata i wypłata prez pay pal, mb.

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy moglby ktos udzielic info czy wyplacil ktos pieniadze z tego buka a jesli tak to czy wplacal cos i czy musial obracac gotowka?

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyjaśniam wszelkie wątpliwości. Obecnie dostępne opcje wypłaty to moneygram oraz Western Union i czek. Jeśli korzystaliśmy z promocji w okresie kiedy trzeba bylo uzbierać 100$ do wypłaty więc jeśli mamy powyżej 100$ można pisać maila na [email protected] i prosić o wypłate. Natomiast analogiczna sytuacja dla osób, które skorzystały z promocji w ostatnim okresie musimy uzbierać ponad 200$ i piszemy maila z prośbą o wypłate.
Przypominam moneygram albo Western Union.

Jeśli zdecydujemy sie na depozyt poprzez wpłatę na konto bankowe możemy skorzystać podczas wypłaty z przelewu bankowego

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja najparwdopodopnie nie aktualna ale mi chodzi o to czy ktos wyplacil z tamta jakies pieniadze i czy wogole oplca sie tam robic depozyt (wkoncu 25 USD to nie jest malo na nasze jakies ok 60 PLN).Prosze o szybka odpowiedz bo mam na koncie 120 USD i nie wiem czy oplaca sie szarpac o te pare groszy.

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musze to napisać, najpierw piszesz że 25$ &quot;to nie jest mało&quot;, a potem że 120$ to grosze.
1.Wczesniej już ktoś pisał że wypłacał pieniądze i buk wypłacalny.
2.Jak już była mowa o tym wczesnie aby wypłacić musisz mieć 100$ lub 200$ zależy jakie warunki promocji obowiązywały w momencie kiedy otrzymałeś bonus.
3. Moim zdaniem opłaca się 120$ to nie mało ????

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak tylko przy wyplacie trzeba wpisac jakis PIN i nie wiem skad go wziac.Pisalem do Supportu zeby mi przyznali PIN oni opisali mi cos takiego:
&quot;Your PIN number is ******* Write this number down in a notepad file so that
you can look it up, and use it again in the future.&quot;
Wiec wchodze na konto i proboje go wprowadzic ale okazuje sie ze jest nieprawidlowy wiec pisze do supportu co jest grane a oni mi odpisali tak:

&quot;That is the number I found in your account page. I have generated a new PIN
number for you. It is *******&quot;
Wchodze na strone wpisuje ten PIN i zas pisze ze jest nieprawidlowy.Wiec zas pisze do supportu w jaki spoob moge wyplacic pieniadze a oni mi odpisali cos takiego:

&quot;Unfortunately we no longer handle deposits, withdrawals, or bonuses for
DimeLineSports.&quot;
Czy ktos cos z tego rozumie.Byc moze sie czepiaja ze nie zlozylem depozytu ale z drugiej strony po jakiego *** przysylaja niewzne PINY