>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10$ na stoliki lub 25$ na turnieje

Status
Zamknięty.
piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Get $10 Free cash or $25 of Tournament tokens when you sign up to Green Joker Poker through UK POKERNEWS.

Make sure you have pop up ups enabled.

If you have any problems during installation please email [email protected] .

Claim your $10 in Free cash or $25 in Tournament tokens!
No Deposit needed!

All you need to do is set up a real money account with Green Joker Poker through download button above and send an email to [email protected] containing your Name, Poker Nickname and whether you would like $10 Free Cash to play on Green Joker Poker or $25 worth of tournament tokens.

French &amp; German players:

We cannot accept Credit or Debit cards from players in France or Germany. Neteller, Ukash and moneybookers can be used.

Terms &amp; Conditions:
1: This offer is open only to new players who sign up through the download button on this page.
2: Only one account per person.
3: Green Joker Poker does not accept players from the United States of America.
4: The $10 Free Cash or $25 worth of tournament tokens will be credited to your account within 2 working days of Green Joker Poker recieving your email.
5: The $25 tournament tokens consist of one $10+$1 token for the 8.30pm daily $30,000 Gtd, one $10+$1 token for the daily 7.30pm $10,000 Gtd and one token for the $5+$.50 daily 9.10pm $10,000 Gtd.

Green Joker Poker cannot accept players from the following countries:
USA
Turkey
Israel
Holland
Hong Kong
Antigua and Barbuda
Bulgaria
Cyprus
Estonia
Israel
Netherlands Antilles
Philippines

http://www.greenjokerpoker.com/ukpokernews.html

Zakładamy konto. Wysyłamy email do nich na adres [email protected] . w treści wpisując Imie i nazwisko, nick i to czy chcecie 10$ na stoliki czy tokeny na turnieje ( 3 turnieje wymienione w 5pkt regulaminu).
Promo sprawdzone ja dostalem 3 tokeny. A jak ktoś miał wcześniej konto w BlueSquer to niech sie nawet nie rejestruje bo od razu mu zablokują konto;) Pozdro

PS. Lord masz promo. Teraz ty sie wykaż i jakieś znajdź a nie nabijaj postów tak jak w innym temacie

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
orientuje się ktos ile gra ludzi w tych turniejach ???? ?

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
to są normalne turnieje gdzie możesz sobie sam wykupic wstęp. Soft ten sam co expekt noIQ. Wiec tam mozesz sprawdzic ile osób gra w tych turkach

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale widze, ze przy rejestracji trzeba podac netlera?

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ciekawe.. trzeba wybrac tokeny ????
dostałes juz to piotrek?

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
moze mi ktos powiedziec ile jest akltualnie osob na tym pokerze bo nie wiem czy sie oplaca rejestrowac ja bedzie malo osob

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
tak. ja sie rejestrowałem dwa dni temu i dzisiaj dostałem tokeny. Niby tyle sie czeka ale nie raz ktoś dostaje wcześniej ;)
moze mi ktos powiedziec ile jest akltualnie osob na tym pokerze bo nie wiem czy sie oplaca rejestrowac ja bedzie malo osob
lol człowieku pisałem Ci że to ten sam soft co NoIQ, Tony G poker, Titan poker, Cd poker wiec graczy nie brakuje

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko, wazne, że sie dostaje. Trzeba byc cierpliwym. Tokeny do takich turów fajna rzecz.. ciekawe ile gra osob w takich turach ????

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja napisalem cos takiego i kasa przyszla odrazu
Please banned my account because I&#39;m under-age
odrazu bedziesz mial ta kase
gwarantuje
hah ???? może jeszcze coś gratis dorzucą ???? też musze spróbowac :jezora:
edit: na turku o 7:30 pm gdzie walka toczy się o pulę $10k jest narazie 20 osob... ale jeszcze 5 godzin do konca rejstracji więc można spodziewać sie około 250 osób a może i więcej

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grzywkers 250 to i tak jest mało z taka pula, bedzie dobrze. Czekamy na tokeny.
ps. musze wysąłc tego maila, pewnie dadza dodatkowa kase.

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja wysłałem ????
dostałem email zwrotny z gratulacjami za podanie poprawnego special bonus code ???? i teraz mam 25$ na turniej i 5$ na stoliki:jupisdfgdfg:
dzięki za podpowiedź Anapolon ???? :jezora:
ps. cholera musze neteller założyć ????
jak wygląda przykładowy numer ? ile cyfr musi mieć... mam nadzieję, później da się zmienić numer

Status
Zamknięty.