>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 krotnosc

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
jade dalej POZIOM 3
IA AKRANES-HK KOPAVOGUR 1over0.5 @1.18
NIGERIA-BURUNDI [email protected]
dubel @1.65 16 j buk 365   co za duzo to i swinie...... za duzo nastepny system gram 1 poziom w ciagu dnia zalezy od oferty 

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
OK troche przerwy od tematu bylo ale czas zaczac tak dla przypomnienia 10krotnosc to agresywna progresja polegajaca na pomnozenia stawki wyjsciowej razy 10 grajac all in bede probowal w lipcu osiagnac dwa progi zaczynajac od 5j do 50j i nastepnie od 10j do 100j to cel na lipiec trzeba probowac..Ktos kiedys powiedzial ze progresja to szybki sposob na bankruta ale i jeszcze szybszy sposob na dojscie do duzych kwot kursy  preferowane to @ 1.45--@ 1.70 daje sobie miesiac.. KOMENTARZE PROBY MODYFIKACJI   ITP MILE WIDZIANE odp na kazdy ok czas zaczac
 POZIOM 1
Gruzja
BOLNISI-DINAMO TBILISI btts @1.70  5j buk 365   pipa z tego

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Powiem Ci tak. Uwielbiam takie zabawy więc możesz być pewien, że będę ściskać kciuki :)

Sama po cichu bawię się w ten sposób od trzech dni. Z tym, że wybieram kursy 1,10-1,20. Na razie dwa kupony weszły a trzeci w trakcie.

Mam nadzieję, że uda Ci się dopiąć swego. Będziemy obserwować, powodzenia   :))

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
POZIOM 3
Singapur
Albirex Niigata-Warriors FC 1 over 1.5 @1.44  11j buk 365  
az nie chce mi sie nic pisac qwa mac

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
POZIOM 1
FC Astana-CFR Cluj 1 over 0.5 @1.28  
Dudelange-Valletta 1 over 0.5 @1.16  
dubel @1.5   5j buk 365 wygrana 7.5j

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Mam wrażenie, że te wszystkie overy, undery są zgubne w grze "pre". Moim zdaniem zdecydowanie lepiej sprawdzają się na live.

Może lepiej grać niższe kursy wybierając 1x, x2?

To, że Bate dzisiaj nie przegra w eliminacjach ligi mistrzów z jakimś egzotycznym rywalem z Gliwic to raczej oczywiste a kurs na 1x wynosi 1,17. 
Rosenborg, chociaż bez formy też powinien dać radę Linfield, x2 ma kurs ok.1,10.
W Korei płd. Seul z pewnością poradzi sobie z Jeju Utd i jakieś punkty zgarnie. x2 to kurs ok.1,33.
AKO w takim układzie wynosi powyżej 1,7 a szanse powodzenia zdecydowanie powyżej 50%.
Może lepiej tak zamiast overów, które często są zgubne? Ale to tylko moje sugestie i przemyślenia. Nie zabroniłeś pisać w swoim wątku to pozwoliłam sobie głośno pomyśleć  ;)
Powodzonka.

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
cytat z dnia 10 lipca 2019 10:34 przez kamilcia21Mam wrażenie, że te wszystkie overy, undery są zgubne w grze "pre". Moim zdaniem zdecydowanie lepiej sprawdzają się na live.

Może lepiej grać niższe kursy wybierając 1x, x2?

To, że Bate dzisiaj nie przegra w eliminacjach ligi mistrzów z jakimś egzotycznym rywalem z Gliwic to raczej oczywiste a kurs na 1x wynosi 1,17. 
Rosenborg, chociaż bez formy też powinien dać radę Linfield, x2 ma kurs ok.1,10.
W Korei płd. Seul z pewnością poradzi sobie z Jeju Utd i jakieś punkty zgarnie. x2 to kurs ok.1,33.
AKO w takim układzie wynosi powyżej 1,7 a szanse powodzenia zdecydowanie powyżej 50%.
Może lepiej tak zamiast overów, które często są zgubne? Ale to tylko moje sugestie i przemyślenia. Nie zabroniłeś pisać w swoim wątku to pozwoliłam sobie głośno pomyśleć  ;)
Powodzonka.

od lat nie gram calych meczy a overy szczegolnie 0.5 jak rusza ligi sa w 97% meczy jak przejrzalas watek caly co zapewne wpadlo ci w oko ze w ciagu jednego dnia skonczylem system i odrazu zaczolem drugi ktory tez skonczylem tak jak napisalem jest to dobre uzupelnienie gry live i nie raz doszlem do duzych kwot tu trzeba cierpliwosc a i tylko 5% meczy co gram tu wpisuje zazwyczaj z lenistwa PROGRESJA TO MOJ ZYWIOL  na remisy na kursy 1.7 na 2 tylko tak gram i nikt tego nie zmieni w temacie chce zobrazowac jak wyglada 10krotnosc ze nawet na smieciach idzie zarobic  pozdro bo gol wpada w dzisiejszej pilce bardzo czesto cierpliwosc trzeba czekac na ligi...a i PIEKNE MOJE GLIWICE NIE SA EGZOTYCZNE

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Odnośnie egzotyki miałam na myśli, że już praktycznie cała Europa patrzy na nas w ten sposób. Niestety, nasze kluby sumiennie zapracowały aby się z nimi nie liczyć.

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
LEVEL1
Basel-LASK Linz 1 over 0.5 @1.14
Basaksehir-Olimpiakos 1 over 0.5 @1.34
Dubel @1.53      3.2j  buk 365
pozdro dla nalogowcow z zaj..... zimnego polskiego morza

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
1 Wrzesien postanowilem wrocic do tematu 6 levelow ako 1.44-1.60 max proba pomnozenia 10 razy stawki poczatkowej
Japonia J2      Level1
Machida-Chiba
1over [email protected]  
Singapur
Hougang-Home United
1 over [email protected]  
ako @1.47 stawka 1.6 j buk 365  wygrana 2.3j
tak apropo poszukuje tak jeszcze ze 3 typerow do stworzenia mlej grupy grajacej tym systemem ktos chetny zapraszam na PW

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Camilla P. +6 Punkty (????)
zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
Witam po przerwie jedziemy dalej 10krotnosc ale tym razem gram systemem PATENT i w nowym buku jest to Szwajcarski totalizator
ktory ma w swojej ofercie zaklady bukmacherskie ale tylko pre plus gra bez podatku podatek dopiero od wygranej 1000CHF..Szwajcaria poszla sladami polakow i zaczela blokowac popularnych bukow plus utrudnione depozyty wiec trzeba sie dostosowac zaczynamy i zobaczymy efekty.
Dania
AGF Aarhus-FC Nordsjaelland   
btts @1.44
Holandia
RKC Waalwijk-Vitesse Arnhem  
btts @1.49
Japonia
Shonan Bellmare-Shimizu S-Pluse  
[email protected]
stawka razy 4  28j   ew wygrana 58j   buk Sporttip    zwrot 27j   tupanie w miejscu
1j --1CHF Szwajcarski

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice
mialem juz nie pisac w temacie ale jakos mnie tak naszlo znow na systemik 10 krotnosc wiec zaczne znow 
Level 1
Chile 23.30
Everton-Curico Unido
btts @1.98 15 j buk sporttip  wygrana 29.7 j