>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 kolejka Ligue 1 [20.10-22.10.2017]

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
10 kolejka Ligue 1

Kursy od: Bah
Czy pędzące jak pendolino PSG zostanie w końcu zatrzymane?. Kto dotrzyma kroku Paryżanom w walce o mistrzostwo?. Czy zespołu z dołu tabeli w końcu zaczną się piąć w górę?
To są pytania przed nadchodzącą kolejką.
Zapraszam do kulturalnej dyskusji oraz do podawania Typów popartych analizą.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 20:45
Spotkanie Saint Etienne - Montpellier
Typ: 1/1
Kurs 3.40
Buk Fortuna
Analiza: Pierwsze spotkanie w 10 kolejce francuskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Saint Etienne na wlasnym stadionie podejmowała będzie ekipę Montpellier. Gospodarze są delikatnym faworytem do zdobycia kompletu punktów, bowiem grają na swoim stadionie gdzie w tym sezonie występowali już 5 razy, nie przegrali ani razu , zanotowali 3 zwycięstwa oraz 2 podziały punktów, tutaj też moim zdaniem nie powinni ponieść porażki, bowiem na wyjazdach Montpellier w 4 spotkaniach zanotował tylko 1 zwycięstwo 1 remis oraz 2 porażki, ich bilans bramkowy to 3:4 . Ogólnie jeśli spojrzymy w statystykę spotkań pomiędzy tymi dwiema ekipami z poprzednich sezonów, to gospodarze na swoim stadionie wyglądali na prawdę bardzo dobrze, 9 spotkań aż 8 wygranych Saint Etienne 1 remis oraz ani jednej porażki zespołu gospodarzy , więc myślę że w tym meczu wzorem lat poprzednich to gospodarze po końcowym gwizdku sędziego będą się cieszyć ze zdobycia kompletu punktów, tak więc mój typ to 1:0 do połowy oraz 2:1 po 90 minutach rywalizacji, myślę że w tym meczu obie ekipy strzelą bramki na co jest ładny kurs,ale warto też pomyśleć nad typem over 1.5 gola.

daimonfreyy 114

daimonfreyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
St. Etienne dziś bez Bamba i Dabo czyli dwóch swoich najlepszych strzelców, jak dla mnie X2 po kursie @1.58 jak najbardziej do gry ????
✅✅✅

piele 143

piele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódź
St. Etienne dziś bez Bamba i Dabo czyli dwóch swoich najlepszych strzelców, jak dla mnie X2 po kursie @1.58 jak najbardziej do gry ????
nie zagra jeszcze kapitan Perrin (8/0) oraz Ronael Pierre-Gabriel (8/0). W kadrze Montpellier zabraknie Roussillon (8/0). Jednak Montpellier nie udało się wygrać na Geoffroy-Guichard w XXI wieku.
Dla mnie w tym meczu jedynym ciekawym typem jest BTS po 2.01 na efortuna.

M 144

menocompadre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marseille - Paris St Germain ----&gt; 2/BTS @2,29 Fortuna
PSG ma aktualnie najlepszy atak na świecie, jednak ich skład nie jest jeszcze kompletny. W lidze potrafią nastrzelać mnóstwo goli przeciwnikom jednak nawet słabsze zespoły potrafią znaleźć droge do bramki Les Parisiens. Gole strzelały im takie drużyny jak Metz, Dijon czy Toulouse. Z drugiej strony mamy Marsylię, która prezentuje się całkiem solidnie w tym sezonie, zajmują 4 miejsce i w lidze ostatni raz przegrali 10 września. H2H pomiędzy tymi drużynami również mocno przemawia za tym typem, ostatnie pięć spotkań w Marsylii zawsze kończyło się wygraną PSG i golami po obu stronach. Media donoszą że do gry wraca Thiago Silva, lecz nieoczekiwanie nie zagra inny Brazylijczyk, Dani Alves. Trener Garcia nie zgłosił żadnych urazów, wszyscy w Marsylii są zdolni do gry. Liczę na dobre spotkanie, wysoką wygraną Paryżan i gola ze strony Les Phocéens.
2:2 ⛔⛔⛔
generalnie nie wierze co sie działo w tym meczu, PSG remisuje mimo że przeszli obok meczu, fatalne decyzje sędziego i jeszcze fatalniejszy Rabiot

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
lecz nieoczekiwanie nie zagra inny Brazylijczyk, Dani Alves.
Akurat brak Alvesa to nie jest wielka strata gdy w obwodzie jest Thomas Meunier. Belg ostatnio prezentuje się bardzo dobrze, a październik ma wyśmienity (4 mecze, 4 gole). Nie będzie zaskoczeniem jeśli niebawem na dobre zastąpi Brazylijczyka na skrzydle. PSG stawia mocno na atak i strata bramki nie jest dla nich końcem świata, bo sami strzelają co najmniej 3. Typ popieram i sądzę, że PSG nie będzie miało litości nad rywalem.
Mnie zastanawia gra na Nice. Mecze gdzie są faworytami wygrywają, a i w Lidze Europejskiej też sobie poczynają dobrze. Ostatnio mierzyli się z lepszymi zespołami i tu nie podołali ale dzisiejszy rywal jak najbardziej do ogrania. Na wyjazdach Strasbourg spisuje się fatalnie. Sądzę, że ten beniaminek nadal nie dorósł do gry w Ligue 1 i wyniki z początku sezonu to przedstawiają. Nicea w składzie ma paru doświadczonych i znanych zawodników w tym Balotelliego, który zaczął strzelać na zawołanie i to może okazać się decydujące.
Nice - Strasbourg 1,78 Fortuna ⛔ 1-2

M 144

menocompadre

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat brak Alvesa to nie jest wielka strata gdy w obwodzie jest Thomas Meunier. Belg ostatnio prezentuje się bardzo dobrze, a październik ma wyśmienity (4 mecze, 4 gole). Nie będzie zaskoczeniem jeśli niebawem na dobre zastąpi Brazylijczyka na skrzydle. PSG stawia mocno na atak i strata bramki nie jest dla nich końcem świata, bo sami strzelają co najmniej 3. Typ popieram i sądzę, że PSG nie będzie miało litości nad rywalem.
Mnie zastanawia gra na Nice. Mecze gdzie są faworytami wygrywają, a i w Lidze Europejskiej też sobie poczynają dobrze. Ostatnio mierzyli się z lepszymi zespołami i tu nie podołali ale dzisiejszy rywal jak najbardziej do ogrania. Na wyjazdach Strasbourg spisuje się fatalnie. Sądzę, że ten beniaminek nadal nie dorósł do gry w Ligue 1 i wyniki z początku sezonu to przedstawiają. Nicea w składzie ma paru doświadczonych i znanych zawodników w tym Balotelliego, który zaczął strzelać na zawołanie i to może okazać się decydujące.
Nice - Strasbourg 1,78 Fortuna
Obawiam się że Neymar nie pozwoli na to żeby Alves usiadł ????
A co do Nice to raczej powinni wygrać, ale mam przeczucie że zremisują dzisiaj, boisko wszystko zweryfikuje.

rekretyper 2,1K

rekretyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Byl Bedzie Jest
A ja spróbuje zagrać rzuty różne a dokładnie kto więcej Marsylia po kursie 3.25 w ForBet.
Paryzanie w spotkaniach które wygrywali mieli po 1-2 rzutów różnych jedynie w meczach gdzie musieli grać do konca Dijon, Montpelier mieli po ~10 cornerow.
Faworytem w spotkaniu są Paryzanie i myślę że oni beda mieli mecz pod kontrolą a co za tym idzie jak we wcześniejszych meczach mało nabitych cornerow, tym bardziej że obie drużyny grały mecze w tyg. z tym ze Paryż dzień wcześniej i to może mieć też znaczenie.

Status
Zamknięty.