dawid.400
Forum VIP
Nie wiem czy wiesz ale Jonsson jest chory raczej dzisiaj pojedzie, ale może być mu dzisiaj ciężko.
wiem, ale stawka spotkania jest na tyle wysoka, że takie szczegóły nie powinny odegrać dużego znaczenia. Naszprycują go medykamentami żeby był w stanie mecz objechać i będzie się ścigał na poziomie, do którego przyzwyczaił przy W69.Nie wiem czy wiesz ale Jonsson jest chory raczej dzisiaj pojedzie, ale może być mu dzisiaj ciężko.
Nieśmiało sugeruję zastanowienie się nad postawieniem na under Golloba, ale warto byłoby czekać do pierwszego obrazu z Zielonej Góry, czy pada, czy też niekoniecznie. Tomasz zarówno w tym, jak i w poprzednim sezonie wyraźnie pokazuje, że - owszem, jeździ tam, gdzie inni nie wsadziliby małego palca - ale z drugiej strony jeśli obawia się kontuzji, w niepewnych warunkach itd. itp., to jest absolutnie innym człowiekiem. Nie szarżującym, raczej trzymającym swój wynik po wyjściu spod taśmy. Zatem, moja rada jest następująca: o 20:15 przed odbiorniki, jeśli będzie bardzo mokro -
Gollob under 13 Bet365 2,00
Po głębszym namyśle nie inaczej powinno być z Hancockiem, ale tutaj wstrzymuję się. W każdym razie jakieś pary z Pepe itd. jak najbardziej na tego drugiego. Zbyt duża szansa na wygraną w cyklu, żeby teraz się rozbijać.
I dalej nikt, bolesna prawda jest taka, że ja dzisiaj wygranej Stali nie widzę, prędzej grałbym handi na falubaz.Mysle, ze Tomek tak 11 pkt to spokojnie nabije w 5 startach, i choc nie lubie tego stwierdzenia to jednak jak nie Gollob to kto w Stali? Nicki i dalej? ;<