>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10. Grand Prix Wielkiej Brytanii [08.07 - 10.07.2016]

Status
Zamknięty.
ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle tylko ze na Bottasa jest 3,25

Wczoraj bylo 3.25 na Vettela i ja to zagralem ale teraz wszedlem na konto i mam zwrot. Buk sie kapnal ze zrobil blad i wycofal zaklady. Jestem mega wkur*iony

heros123 1K

heros123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyścig - niedziela 14:00

Valtteri Bottas - Felipe Massa @ 1,33⛔
Daniił Kwiat - Carlos Sainz @ 1,22✅
Fernando Alonso - Jenson Button @ 1,25⛔
Ako: 2,03 bet365⛔

Na dzisiaj taki trebel leci. O Bottasie i Massie pisałem wczoraj, więc jak ktoś chce, to może sobie zerknąć. W każdym razie powtarzam ten typ.
Sainz wczoraj pojechał naprawdę bardzo dobrą czasówkę. Wszedł do Q3 i wykręcił dziewiąty czas. Kwiat bardzo nieudane kwalifikacje, dopiero piętnasty czas i będzie musiał się sporo namęczyć, aby zdobyć w ogóle jakieś punkty dzisiaj. Sainz już nie raz pokazywał, że w wyścigu potrafi pojechać jeszcze lepiej i zdobyć lepsze miejsce na mecie, niż to z którego wystartował. Tych dwóch kierowców dzieli 7 lokat na starcie, a w tej formie w jakiej jest obecnie Rosjanin, nie widzę tu większych szans na powodzenie w tym pojedynku.
Honda powoli odżywa i można się z tego tylko cieszyć. Alonso po raz kolejny w Q3 z nadzieją na punkty dzisiaj. Szkoda Jensona, bo po tym co pokazywali w treningach, była szansa na zobaczenie dwóch bolidów Hondy w Q3, a tak to Jenson startuje dziś z końca stawki. Tutaj jest podobnie jak u Sainza i Kwiata. Duża różnica już jest na starcie i choć Button jeździł w ten weekend naprawdę solidnie, to myślę, że nie da rady odrobić takiej straty do Nando. No chyba, że znowu zawiedzie silnik...

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
GP Wlk. Brytanii - wyscig, niedziela 14:00
Vettel - Bottas
Typ: Vettel @ 3.25 Betsson

Widze w tym typie spore value. Wg mnie kursy wystawial ktos niespelna rozumu albo pijany no bo tak... kurs w parze Vettel - Raikkonen rozklada sie tak 1.8 do 1.9 czyli faworytem delikatnym jest Seb. Za to juz w parze Raikkonen - Bottas mamy kursy 1.3 do 3.25 czyli faworyt to Kimi. Wiec skoro w parze Seb vs Kimi mamy faworyta Seba to dlaczego na Kimiego w parze z Bottasem jest taki niski kurs a na Seba taki wysoki?

Poniewaz jesli tych trzech kierowcow sie zjedzie to:
Raikkonen bedzie walczyl z Bottasem
Vettel by walczyl z Bottasem ale jest daleko od niego
Raikkonen przepiusci Vettela bez gadania

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
GP Wlk. Brytanii - wyścig, niedziela 14:00
Verstappen - Raikkonen 1 @ 1,35✅
Ricciardo - Vettel 1 @ 1,40
✅
Bottas - Perez 1 @ 1,60 ⛔ Bottas katastrofa eh
AKO @ 3,02 betsafe

Ja na dziś taki oto zestaw gram. Red Bull spisuje się dużo lepiej niż Ferrari. Raikkonen już bodaj dwa wyścigi nie mógł pokonać Maxa, było tak w Hiszpanii kiedy do samego końca szukał luki by go wyprzedzić, Max nie daje się łatwo objechać. Ponadto tydzień temu w Austrii także walczył z Kimim o 2 miejsce. Kimi wczoraj kłopoty, wystartuje na oponach, które mają lekkie spłaszczenie po tym jak w Q2 próbował walczyć o wejście do Q3 ..

Vettel z P11, Ricciardo walczy o pudło, nie mam wątpliwości co do tego.

Perez i Force India jakoś nie zachwyca, pewnie w wyścigu będzie inaczej, będą szybsi niż wczoraj w kwalifikacjach, ale jednak Silverstone powinno sprzyjać Bottasowi moim zdaniem. P6 na starcie Valteriego daje pewną przewagę, czas na dobre ściganie Williamsa wreszcie.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
GP Wlk. Brytanii - wyscig, niedziela 14:00
Sainz - Massa
Typ: Sainz ✅✅✅ miodzio :cool:
Kurs: 2.10
Bukmacher: Expekt

Jako ze poprzedni typ bukmacher mi anulowal gram cos takiego. Sainz caly weekend bardzo dobrze rowno i przekonywująco. Massa dokladnie odwrotnie. Caly weekend z problemami, slabo i niepewnie. Torro Rosso w ostatnich kilku wyscigach rozczarowujaco, duza liczba defektow i zapowiada sie ze w ten weekend bedzie przelamanie. Sainz bardzo ladnie tutaj sie prezentuje i startuje z 7 miejsca. Za to Massa jak to Massa z 12 pola. Felipe jest zawodnikiem bardzo chimerycznym i jakos nie widze go tutaj wyzej niz Sainz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robson-united +30 Punkty (Widzę, że Sainz w ten week dał zarobić. Graty. Mi dziś Bottas żenująco spieprzył tripla...)
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyścig:

Kara dla Nico:

Status
Zamknięty.