>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10$,goldengoosegaming.com

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TST
Nie wiem czy sciema, ale powiedzieli mi na chacie ze bonus juz niedostepny. Ja kasy nie dostalem

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
szkoda robić se nadziei z tym kasynem! już kręcą ze można tylko wypłacać na ecocard potem coś wymyśla i w końcu zamka konta!
lipne są te kasyna i myślę ze szkoda czasu na to

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie również napisali, że wypłata przez ecocard. Wysłałem im z Neteller 25$ i zleciłem od razu wypłatę, dam znać jak się sprawy dalej potoczyły.
Pozdrawiam

dajallinas 23

dajallinas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i dzisiaj zlecilem wyplate na ecocard i po 2h kasa na koncie ✅ dla nich

napisz proszę jakie skany im wysłałeś i o co biega z tym ecocard - bo pierwsze słyszę, zalega mi tam 150 papiera i chętnie również wypłacę...

R 0

roger123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ecocard to takie cos jak Moneybookers tylko ze bardziej stosuja ta wplate firmy amerykańskie. Do kasyna wyslalem scan dowodou osobitego i prawa jazdy bo chcieli jeszcze 2 dokument. Do Ecocard w celu weryfikacji oprocz tych 2 skanow chcieli jeszcze jakis rachunek na moje dane wiec im wyslalem dzisiaj mi zweryfikowali konto. Zlecilem wyplate w kasynie i po 2h kasa byla na koncie

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pochwała dla nich ✅

- wydzieli, że kalecze angielski powiedzieli że moge sobie pisać po polsku będą to sobie tłumaczyć i również odpisywali w języku polskim - tłumaczyli przez słownik on-line
- miałem problem z zarejestrowaniem się z ecocard głownie dlatego, że ciągle do mnie dzwonili i chcieli rozmawiać a ja nie potrafie mówić po angielsku, napisałem do goldengoosengaming, że zakładam tam konto tylko dla nich, ale nie potrafię przejsc weryfikacji to mi pomogli, zadzownili do ecocard, wyjasnili co i jak.
- wypłata zlecona 24.08. wieczorem, kasa była o dzisiaj o 8 rano.

więc duży plus dla nich!

P.S. Ile idzie wypłata na konto bankowe z ecocard ?