>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 $ free /atlanticvegas / tylko do gry Cleopatra treasure

J 151

jamess77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też z nimi rozmawiałem mam do wypłaty 200$ info na maila przysłali po jakiś 10 min trzeba wysłać skan dowodu, karty, i jakiś rachunek z adresem i jeszcze to (The FAXBACK Form is required for a player&#39;s validation. Moreover, every player&#39;s initial withdrawal request in excess of US$50 must be accompanied by the FAXBACK Form)

C 339

chablo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile temu z nimi rozmawiałeś ?? bo z tej rozmowy wynika , że powinni się z tobą skontaktować w ciągu godziny ????

Dostalem maila od nich w przeciagu 1h. Pytanie czy jest sens dzialac dalej.

Dobrze by bylo, aby jakas dobrze znajaca angielski przetlumaczyla tekst (zwlaszcza ten na dole) w tym Faxback Form.

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Hehe, z tego drugiego kodu ugrałem 18.80 GBP ???? Zobaczymy czy poszczęści się na rulecie :spokodfhgfh:

C 339

chablo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypelnilem ten fax back swoimi danymi i wyslalem im na [email protected] (rozmawialem na chacie) i maja po 2-3 dniach zweryfikowac dane. Numer karty podalem bez 4 ostatnich cyfr, wstawilem xxxx.
Sean: These documents include Passport copy, Recent Utility Bill and Faxback Form and only after the approval you will receive confirmation for withdrawal
you: what i must do when i dont pay any bill?
you: may i send Faxback Form and scan of drivers licence only?
Sean: yes please
Sean: send them to [email protected]
you: may i completed fax back form in word and send you?
Sean: yes please sure
you: i must fill everything in fax back form?
you: i dont want give my credit card number
Sean: yes and please be accurate with information
you: may i enter my credit card number without 4 last numbers?
Sean: Yes sure this is for your security purposes
Sean: Please hide out the last four digits while entering the code
you: ok
Sean: Is there a specific question I can help you with?
you: yes
you: at tha bottom of fax back is Signature, i cant Signature in Word, its nessesary?
Sean: please enter your name in full
you: ok
you: when i may request withdrawal?
Sean: the security department should review your documents and your wagerings should e calculated by our side, please understand it may take a little while 2 or 3 days, moreover, it&#39;s a weekend now and the Management and Security personnel is not available, hope for your patience
you: Management and Security will contact with me?
Sean: No, we will contact you as soon as we receive their confirmation on approval

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów

a mi sie tak trafilo z tego drugiego kodu mysle ze juz nie duzo mam do obrotu ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no kurcze udalo sie teraz tylko zlecic to jakos

to jak to jest? zebym zlecil to co musze bo kazdy pisze co inaczej ! panowie co teraz musze zrobic?

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promotional Terms:
* Minimum 30 times wagering of Bonus on CLEOPATRA TREASURE only.
* Minimum withdrawal amount is $200 and maximum withdrawal amount is $300.
* Offer only available to players with no account balance and no pending withdrawals.
* Offer available once per player and not valid in conjunction with any other offers.
* Only available to those players to whom the offer was sent and not valid for players with locked accounts.

Tak więc minimalna wypłata to 200 a max 300

C 339

chablo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no kurcze udalo sie teraz tylko zlecic to jakos

to jak to jest? zebym zlecil to co musze bo kazdy pisze co inaczej ! panowie co teraz musze zrobic?

Minimum do wyplaty 200$ maksimum 300$. Tak mi powiedzieli na chacie.

Only available to those players to whom the offer was sent and not valid for players with locked accounts.
Zastanawiajacy punkt: Bonus dostepny tylko dla graczy, do ktorych zostala wyslana oferta?

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Minimum do wyplaty 200$ maksimum 300$. Tak mi powiedzieli na chacie.

Zastanawiajacy punkt: Bonus dostepny tylko dla graczy, do ktorych zostala wyslana oferta?

no no to dziwne wogule dostal ktos miela od nich o tym? mam 140 funtow! moze dobije zaraz do 200

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no no to dziwne wogule dostal ktos miela od nich o tym? mam 140 funtow! moze dobije zaraz do 200

No to może być problem z wypłatą. Na ich stronie nie pisze nic o tym bonusie.

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
puscilem za wszytko na bj mialbmy 280 ale mam niestety 0 wiec nie bedzie problemu z wyplata ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
ktoś zrobił wymagany obrót na tym wogóle ? ???? bo coś mi się wydaje , że nikt z tego nie wypłaci :jezora::jezora: ugrać minimum 200 to nie jest tak lekko ;)

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
wlasnie zrobilem konto na mam wybraelm walute USD i mam 240 USD i juz obrót zrobiony ! teraz jade na uczelnie a potem jak worce pogadam na chacie i zelce wyplate ! myslicie ze da sie wybrac?
283.25 USD ????