>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 euro w totosi.com

rykos 0

rykos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przasnysz
Wyslalem do nich tez maila co jest z moimi pieniedzmi, bo jak narazie to nawet nie prosili mnie o skan dowodu :|.

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Do tych co zlecili wyplate a pieniedzy jeszcze nie maja :

Dzisiaj dostalem od nich maila ze mieli jakies problemy z systemem i na biezaco beda teraz uzupelniac zaleglosci.

R 0

rybka333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Dostałem od nich takiego emaila mógłby ktoś przetłumaczyć z góry dzięki.

&quot;Kindly be informed that your payment bank request has been processed as requested and money would be credited into your Bank Account next thursday.&quot;

A 2

areklipno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lipno
o ile sie nie myle napisali ci ze prześla ci kase w natepny czwartek

jeszcze prosze innych o potwierdzenie mojego tłumaczenie

K 358

koeman66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
ja konto zalozylem i nawet zadnego maila mi na skrzynke na wp nie przyslali, nie wspominam nawet o tych 10 ojro

michauek 2

michauek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Mam takie pytanie, mam konto w Eurobanku jednak ten bank nie obsługuje przelewów zagranicznych, czy jest możliwość przesłania kasy na konto np. brata/siostry lub rodziców jeżeli jest takie samo naziwsko ? Ewentualnie przyszłałbym im jakiś dowód, że to rodzina. Wiem że moge sie ich spytać ale oni mają tyle roboty że mailowanie z nimi mogłoby mi zająć długi czas, no a jeśli tak nie można to pozostaje mi założyć nowe konto :/

B 0

bartek9628

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hahaha. Eurobank, a obsługuje tylko polskie przelewy&lt;lol&gt;. Ale spróbuj wysłać im swój skan dowodu a przelej na jakieś inne konto. Ja tak zrobiłem w Betson. Wysłałem pieniądze na inne konto niż są dane i kasa przyszła.

B 0

bartek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam dopiero 15 i będę jeszcze grał. Ale pytanie. Czy wszyscy co wypłacali wysyłali im skany dowodu? Bo z tym może być mały problem :;/:

michauek 2

michauek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
hahaha. Eurobank, a obsługuje tylko polskie przelewy&lt;lol&gt;. Ale spróbuj wysłać im swój skan dowodu a przelej na jakieś inne konto. Ja tak zrobiłem w Betsson. Wysłałem pieniądze na inne konto niż są dane i kasa przyszła.

No straszne to mają , nie kumam ich nazwy ???? To znaczy na 100 % nie wiem ale szukałem kodu swift u nich na stronie i w ogóle na necie to jedyne co znalazłem to cytat: &quot;Eurobank nie obsługuje zagranicznych przelewów&quot; ????

Ja mam dopiero 15 i będę jeszcze grał. Ale pytanie. Czy wszyscy co wypłacali wysyłali im skany dowodu? Bo z tym może być mały problem :;/:

U nich na 100 % będą chcieli twój dowód, ba jeśli tylko dowod to bedzie dobrze bo niektorzy pisali ze chcieli tez paszporty itp

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sluchajcie wcale przecierz nie trzeba wysylac na swoje konto z dokladnie swoimi danymi trzeba tylko wyslac swoj dowod osobisty ktory sie zgadza z danymi podanymi przy rejestracji
pozniej mozesz wysylac kase na jakie chcesz banki jesli one to obsluguja
bo przecierz totosi nie moze sprawdzic czy konto na ktore wysylaja twoja kase jest zgodne z kontem u nich bo przecierz bank ma ochrona danych osobowych i nie moga tak podawac informacji na temat kont kto je ma gdzie mieskza ten ktos itp itd
ja jak im wysle dowod to wyplaca na konto kumpla bo swojego nie mam.

B 0

bartek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sluchajcie wcale przecierz nie trzeba wysylac na swoje konto z dokladnie swoimi danymi trzeba tylko wyslac swoj dowod osobisty ktory sie zgadza z danymi podanymi przy rejestracji
bo przecierz totosi nie moze sprawdzic czy konto na ktore wysylaja twoja kase jest zgodne z kontem u nich bo przecierz bank ma ochrona danych osobowych i nie moga tak podawac informacji na temat kont kto je ma gdzie mieskza ten ktos itp itd

Tylko, że ja mam problem ze skanem dowodu. Po pierwsze go nie posiadam, po drugie mam zepsuty skaner.

michauek 2

michauek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland

Tylko, że ja mam problem ze skanem dowodu. Po pierwsze go nie posiadam, po drugie mam zepsuty skaner.

No to chyba logiczne ze jak nie masz 18 to sie rejestrujesz np. na rodzica, brata/siostre starszego, jak wpisales swoje dane to zdaje sie masz pograne

B 0

bartek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No wiem. Zawsze tak robiłem, ale raz mi się udało wypłacić z kądś ze swoimi danymi i od wtedy piszę swoje dane. Zapomniałem, że niektórzy chcą skany dowodu.

I 0

idea_ziom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja nie dostalem zadnych 10 euro moze trzeba ustalic limity czy nie bo nie ustalalem