>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 dolców, obrót x25 (bez dep.)

Status
Zamknięty.
katoen 0

katoen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z katowni
mi juz w rtg wyplacali, wiec sie pokusze ???? nie znalazlem tego kasyna na &quot;czarnych listach&quot; na innych stronach/forach wiec chyba mozna zaryzykowac ????

arti1700 0

arti1700

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rotterdam
Rejestrowałem sie ponad 48 godzin temu. Czemu jeszcze nie mam pieniędzy na koncie ?? Trzeba coś wysłać do supportu czy kasa jest dodawana automatycznie ?

K 0

karoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
W niedziele sie zarejestrowalem, wypelnilem formularz o bonus itp. do tej pory nie ma kasy, wiec poprostu olalem i skasowalem ich soft, osobiscie nie polecam

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slask
Ja 2 razy pisałem do nich meile ale bez efektów. Live-chat też się nie zgłasza;) Jak kolega wyżej stwierdziłem, że to strata czasu.

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
Ja 2 razy pisałem do nich meile ale bez efektów. Live-chat też się nie zgłasza;) Jak kolega wyżej stwierdziłem, że to strata czasu.

Dokładnie zgadzam sie z karoo i dfrugo... tez wysłałem 3 maile bez zadnej odpowiedzi... :/ zal dla tego kasyne...

F 34

forfan6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
potwierdzam, support nie dziala a na koncie 0, juz z tydzien czekam
Jeżeli korzystało się już z bonusu w innym kasynie CGTV to tutaj go nie dostaniemy.

S 0

sotomajor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
hehehe pokręciłem sobie dla próby, zrobiłem wymagany obrót i zleciłem wypłatę 30 dolców i doszło ???? Nie ma się czym jarać, ale zawsze na jakieś piwko będzie 8)

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja niestety czekam juz 4 dzien i kasy na koncie nadal nie ma

Status
Zamknięty.