>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 darmowych spinów na Betsson

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie rozumiem tutaj w ogóle dyskusji: Po co wszyscy CIĄGLE się pytają jak to jest z tym bonusem, czy obracać, czy można wypłacać?

PRZECIEŻ BETSSON CIAGLE ROBI JAKIES PROMOCJE I ZASADY SĄ CIĄGLE!! TAKIE SAME.

To co ponad bonus przelewamy i luz (albo obracamy bonus w kasynie x razy).

PS.turlaj - żeś się popisał

chelsea 0

chelsea

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja nie rozumiem tutaj w ogóle dyskusji: Po co wszyscy CIĄGLE się pytają jak to jest z tym bonusem, czy obracać, czy można wypłacać?
PRZECIEŻ BETSSON CIAGLE ROBI JAKIES PROMOCJE I ZASADY SĄ CIĄGLE!! TAKIE SAME.
To co ponad bonus przelewamy i luz (albo obracamy bonus w kasynie x razy).
PS.turlaj - żeś się popisał
Dokładnie, gó.wno nas to obchodzi kto ile wygrał. Te same zasady, wystarczy tylko poinformować na jakiej grze sa spiny i dziekujemy.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi wpadło ponad 45 euro ???? W pierwszej grze 2.90 a w drugiej 2x trafiłem free spiny i się uzbierało ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Wystarczy, że jedna osoba napisze, ile wygrała. Wiedzą już wszyscy, że spiny są dostępne na dwóch nowych grach, wiedzą też zapewne, że &quot;nawet siada&quot; na nich ????

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i mi sie w koncu udalo cos wygrac ;) na tej pierwszej gierce 40 euro, na drugiej 1 ???? obrocik zrobiony i troszke kaski wyplacone ???? szkoda tylko, ze ruletka nie dala mi ani razu wygrac a do tego 2 ostatnie ruchy w obrocie (stawialem czarne+czerwone 10/10) to.... 0 ;] wiec moglo byc 40 euroskow wiecej ale tak czy siak humor sie poprawil ???? super promo ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Wystarczy, że jedna osoba napisze, ile wygrała. Wiedzą już wszyscy, że spiny są dostępne na dwóch nowych grach, wiedzą też zapewne, że &quot;nawet siada&quot; na nich ????

i mi sie w koncu udalo cos wygrac na tej pierwszej gierce 40 euro, na drugiej 1 obrocik zrobiony i troszke kaski wyplacone szkoda tylko, ze ruletka nie dala mi ani razu wygrac a do tego 2 ostatnie ruchy w obrocie (stawialem czarne+czerwone 10/10) to.... 0 ;] wiec moglo byc 40 euroskow wiecej ale tak czy siak humor sie poprawil super promo

Normalnie jak krew w piach. Możesz sobie gadać pisać a ludzie i tak będą patrzeli tylko na swoje posty.

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a kim ty tu jestes ze bedziesz mi mowil co moge pisac a czego nie ? spoleczniaku jeden

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Regulamin obowiązuje, jak się nie umiesz dostosować to wypad i przestań zgrywać cwaniaka ????

S 0

sotomajor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
10+10 spinów po 3 linie za 0,01 = 0,60 EUR.. a wy robicie rozkmine jak kot srający na pustyni...
opanujcie się sępy...

G 0

godel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lol
zlecilem w piatek wyplate na konto bankowe dzis chce wejsc na betsson-a i mi wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika OoO co najdziwniejsze zmienic haslo moge i na działa na uzytkownika + maila ... wyslalem do suportu maila ale nie wiem kiedy odpisza a wychodze teraz ;/ miał ktos podobnie?

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
lol
zlecilem w piatek wyplate na konto bankowe dzis chce wejsc na betsson-a i mi wyskakuje ze nie ma takiego uzytkownika OoO co najdziwniejsze zmienic haslo moge i na działa na uzytkownika + maila ... wyslalem do suportu maila ale nie wiem kiedy odpisza a wychodze teraz ;/ miał ktos podobnie?

Wychodzi na to, że zablokowali Ci konto, tylko pytanie pozostaje, z jakiego powodu?

E 59

exploser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja miałem podobnie, napisałem do nich meila &quot;o co chodzi?&quot; odpisali że potrzebują dokumenty potwierdzające tożsamość, wysłałem i konto odblokowali ???? .

G 0

godel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MI ODPISALI
Drogi Panie Mateuszu ,

Dziękujemy za kontakt z Betsson.

Uprzejmie informujemy, że Departament Kontroli Gier po szczegółowej analizie Pana konta podjął decyzję o jego zamknięciu. Decyzja ta jest ostateczna. Wszelkie apelacje oraz zażalenia prosimy bezpośrednio kierować do Agencji LGA (Lotteries and Gaming Authority) [URL='http://www.lga.org.mt/lga/home.asp']http://www.lga.org.mt/lga/home.asp[/URL]), która odpowiedzialna jest za licencję firmy Betsson.
Jednocześnie informujemy, że Betsson nie udzieli odpowiedzi na żadne ewentualne pytania dotyczące tej sprawy.

OMG ! ???? NIBY Z FREESPINOW;D ALE NA SRODE PRZYDALO BY SIE TE 93 ZL BO IDE NA IMPREZE;D

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
komus juz wyplacili ? ja czekam od czwartku i nadal nic

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w czwartek zlecilem wyplate ale moglem ja jeszcze anulowac. W piatek mozliwosc anulowania wyplaty zniknela a pieniedzy nadal nie ma na koncie :/

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
No to coz mozemy zrobic. Wspolczujemy Ci. Z tym raczej musisz do supportu isc????