>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10$ Cnd

D 0

danielsson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przyznam że maja bardzo szybki support w ciagu kliku albo kilkunastu minut odpisaują

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odpisują szybko i dopisali mi bonus już

i ugrałem 40 baksów, ale jak zwykle to bywa w kasynie przychodzi kryzys i zakończyło sie wtopą

B 0

bojan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed chwilą wysłałem im skan dowodu, mam nadzieję, że to im wystarczy:-D

D 0

danielsson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi odpisali:
We are in receipt of your e-mail.

Please be advised that we have received a copy of your passport. However, the below informaion is required before the bonus can be credited.

macie to samo?

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zostaw resztę pustą, i tak ten 1 kod trzeba im w mailu powtarzać (no ale na 1 miejscu też go wpisałem)

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
lol ciekawe po co im skan Rachunku przy takim bonusie i trzeba jeszcze im skan dowodu wysyłać dobra wysłałem zobaczymy co z tego będzie
Ps. a trzeba obydwie strony dowodu wysyłać czy wystarczy tylko przedni cześć

kapitolio 0

kapitolio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mi się wydaje że z tego będzie wielka kupa nie warta zachodu (obym się mylił) ????

B 0

bojan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
minęły 4h od kiedy wysłałem im 2 strony dowodu , narazie zero odzewu:kwasny4565: mam nadzieję, że nie będą chcieli rachunków bo wtedy będę miał spory problem:-?

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wedlug mnie to szkoda czasu na takie duperele.Jak zwykle Polacy sie rzuca nawet po 10$;/

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
po 6h wysłałem im skan dowodu po 10min przyszło mi ze mam 10$ wchodzę a tam 0$ to chyba jest Kpina napisałem do nich ze nie mam tych 10$ już 3h i 0 odzewu to jak chyba odpisali mi po 10min to i powinni zaraz mi odpisać a tu 0 odzewu chyba sobie jaja robią

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzieciaczki, skończcie pierdo..., bo tego waszego jękliwego tekstu czytać nie można. Co z tego, że wcześniej odpisali po 10 minutach, to porządna firma. Kapitolio, teksty takie jak o wielkiej kupie zostaw dla siebie.

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Dzieciaczki, skończcie pierdo..., bo tego waszego jękliwego tekstu czytać nie można. Co z tego, że wcześniej odpisali po 10 minutach, to porządna firma. Kapitolio, teksty takie jak o wielkiej kupie zostaw dla siebie.
sam jesteś dziecko Frajerze to jest gówno a nie porządna firma przyjdzie dzień wypłaty to to zrozumiesz. Bo właśnie mój kumpel zrobił obrót zrobił wszystko to promo już trwa od 5 sierpnia i do dziś nie ma ani kasy na koncie ani wróconej kasy i już chyba napisał 20 meili do nich i do tego czasu 0 odzewu tylko szkoda czasu.

B 0

bojan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

takie teksty to możesz mówić do kumpli z podwórka anie tutaj:jezora:
firma daje dupy, bonus powinni dawać od razu a nie żądać dowodów czy jakiś rachunków, takie rzeczy powinny być w momencie wypłaty, ja wysłałem skan dowodu i czekam ponad 6h i nic ???? więc tekst że firma jest ok wsać sobie wiesz gdzie:-D

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie wasza sprawa kiedy biorą dowód, bardzo dobrze robią bo od razu zapobiegają oszustwom. Roger obrażając mnie nie dodasz sobie ani lat ani rozumu więc niepotrzebnie to robisz, wystarczy spojrzeć na sbr i wszystko jasne na temat danej firmy.

B 0

bojan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed chwilą dostałem maila że otrzymałem bonus i 10$ na koncie:spokodfhgfh:

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
To nie wasza sprawa kiedy biorą dowód, bardzo dobrze robią bo od razu zapobiegają oszustwom. Roger obrażając mnie nie dodasz sobie ani lat ani rozumu więc niepotrzebnie to robisz, wystarczy spojrzeć na sbr i wszystko jasne na temat danej firmy.

heheh ja cię wcale nie obraziłem jakbym chciałbym to bym to naprawdę zrobił ale
nie będę byle czym ryzykował dla bana ty pierwszy zaczołes i nie twierdz ze ta firma jest dobra zobaczysz jak będziesz chciał wyjąc kasę od nich a swoją droga po co im rachunek jak wystarczy dowód to jest w tym najśmieszniejsze:jezora: