>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 € od Neobet

Status
Zamknięty.
F 0

flakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zarejestrowałem sie, ale dopiero za 3 tygodnie dopiero wystartuje podobno ta stronka

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
kiedyś i ile dobrze pamietam bylo cos podobnego. najpierw trzeba było sie rejestrować a za jakieś właśnie 2-3 tygodnie mieli dopisać kasę i to też chyba miało być 10€. a skończyło się że dużo ludzi &quot;poleciało&quot; na to promo i jak przyszło co do czego to nikt kasy nie zobaczył. Co prawda buk nazywał się inaczej i oby teraz tak nie było. Aczkolwiek ja nie zamierzam czekać ????

P 0

polpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tamto to było betexperience czy jakoś tak - zebrali dane, maile itp. i się zawinęli ;) dla 10e nie warto sie rejestrować nie wiadomo gdzie...

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
dokładnie. pozbierają meile a poźniej spam na poczte. ja tam radziłbym nie tracić czasu nikomu

D 23

djpavelas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radomsko
oj tam odrazu marnowanie czasu ... rejestracja zajmuje 2minuty, a nóż widelec się trafi to 10€ ;) lepiej spróbować i żałować, niż załować, że sie nie spróbowalo ;)

P 0

polpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
10e to nie majątek dla którego warto podawać swoje dane nie wiadomo komu... nie wiem jak można żałować, że się nie połasiło na głupie 10e ????

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zamknijcie ten temat bo jest żałosny :p

A 37

andr_w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cwaniaki pewnie teraz będą spamować ???? albo odsprzedawać jakimś firmom bazy danych :p

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czego się spodziewaliście? oddaliście swoje dane za 40 zł... podziwiam Was... a przepraszam nie dostaliście tych 10euro ???? jesteście wielcy ????

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już samo to, że serwer mają w Niemczech budzi podejrzenie... z reguły nowe buki rozpoczynają swą działalność na Malcie czy też w Panamie , by uniknąć wysokich podatków na samym starcie.. więc wątpie że ta &quot;firma&quot; planuje swoją działalność w najbliższej przyszłosci w branży hazardowej ????

G 23

gandziorrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PANOWIE , STRONA RUSZYŁA ŻADEN PIC NA WODE! 10 EURO W BALANCE ???? SPRAWDZAJCIE KONTA
edit: NA STRONCE PISZE ZE WYPLATY NAWET w 2H

haftus 140

haftus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
hmm.. a jest jakaś weryfikacja konta? tzn. jakiś telefon?
i czy dla tych co zarejestrują się dzis tez bonus?

K 0

krzysztof76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
neobet
wchodze na stronke neobet i tylko mozna sie zarejestrowac,czyli nic nowego,zadnego obstawiania jeszcze nie ma

G 23

gandziorrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tego nie wiem poczytaj w dziale promocje odnosnie tego bonusu wiem ze 10 euro napewno było przed startem tej promocji a teraz za rejestracje jest bodajże 5 euro, zadna weryfikacja nie była przed tym chyba tylko przed wypłata będą chcieli dowod i jakis rachunek ale to tylko moje domyślenia

G 23

gandziorrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam wszystko, juz puscilem 3 kupony, krecik1988 zalozyles konto przed tym jak stronka startnela czy przed chwila?

Status
Zamknięty.