>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10€ No Deposit

Status
Zamknięty.
wilu 9

wilu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
A ja mam inny problem, nie wiem czy to wina tego że nie ma już promocji. otóż mam na koncie już 10 euro ale nie potrafię postawić zakładu. Klikam na dany kurs i nic się nie pojawia :/
Ma ktoś też taki problem?

K 0

kjaskulski1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ku*wa a ja wczoraj wieczorem sie zarejestrowałem i na o2 wogule nie przyszedł link aktywacyjny!!!

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam inny problem, nie wiem czy to wina tego że nie ma już promocji. otóż mam na koncie już 10 euro ale nie potrafię postawić zakładu. Klikam na dany kurs i nic się nie pojawia :/
powinno ci po prawej stronie na górze wyskoczyć okienko gdzie musisz wpisać stawkę i potwierdzić kupon ;]

K 0

ktsbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam inny problem klikam na betting a nie ma zakładów do obstawiania pisze
&quot;Service is under maintenance currently. Please visit us later.&quot; i tak od wczoraj.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
bez sensu takie promocje, kilka godzin i już po promo a ja nie zdążyłem skorzystać z promo????KU**WA
Do kogo masz pretensje? I kogo to obchodzi, że nie zdążyłeś? Mnie na pewno nie. Innych raczej też nie. Masz pecha i tyle. Ogarnij się trochę i przestań pisać takie rzeczy.

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed 12 nigd kasy nei dostanie raczej...
ja ciagle mam pending...
ale jestem baaaardzo pozytywnie nastawiony,po tym jak tak szybko zablokowali ta promocję...gdyby trzymali to promo kilka godzin dluzej,byliby stratni i robiliby znane nam wszystkim problemy przy wyplacie...
a tak ???? licze ze ci co zlecili pienaidze wczoraj,dzisiaj otrzymaja je na moneybookers ????

kalemba_9 5

kalemba_9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Choose your skill games alias
Co tam mam wpisac.Pomozcie!!!

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Choose your skill games alias

Co tam mam wpisac.Pomozcie!!!

co chcesz wpisz, może być ksywa byle co ????
to nie jest akurat ważna rubryka do wypelnienia

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
+358 (0)18 24 170 tutaj jest nuemr do nich,moze by ktos sprobowal zadzwonic i sie dowiedziec o wyplaty na moneybookers?Czy nie trzeba depozytu,kiedy wyplacaja pieniadze,itd?
Bo ja mam niestety puste konto na komorce ????

M 0

marcinello16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kolo Rzeszowa

mam to samo ale tylko dotyczy to zdarzeń na dzisiaj na jutro wchodzą spokojnie nie wiem dlaczego tak sie dzieje sprawdzałem na kilkup rzeglądarkach i tak samo
trzeba stawiać zdarzenia dzień wcześniej

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niemozlwie,ja wczoraj postawilem jakies drobne na zaklad ktory odbywal sie 15 minut pozniej...

spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
No ja tez tak miałem , ale w innej przegladarce normalnie mi szło ...

F 0

flushdraw666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla tych wszystkich co sie nie zalapali, mysle ze jest jedno rozwiazanie, poszukac na necie kodu bonusowego :p pewnie sie zmienil.....
A mi tak przy okazji na interie mail wogole nie przyszedl..rejestrowalem sie kolo 21 ;|

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na szczescie promocja chyba calkowicie zamknieta ????

D 0

dangorka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlatego zawsze przy takich promocjach,podawajcie konto na gmailu ???? dochodzi meil w 3 sekundy ????

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
wcale mnie nie dziwi, że zakończyli juz to promo, bo jak wy wypłacacie po 1 krotnym obrocie po 10 € ? Hm .. moim zdaniem wypadałoby uzbierać jakąs sumkę .. nie wiem 100 €, 50 € .. ja mam przynajmniej taki zamiar ... sorry z OT 8)

Pozdro

Status
Zamknięty.