>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

1 konto bankowe, a kilka kont na buku.

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Czy mogę używać jednego konta bankowego do wypłaty z kilku kont u jednego buka.

Przypuśćmy że mam konto na bah, a konto także ma tam mój kumpel.
Czy możemy wysyłać kasę na jedno konto czy buk może coś działać w tej sprawie.

I jeszcze druga opcja: Jeśli np. na bahu zablokują mi konto na którym wypłacałem kasę na konto, to czy wysyłając kasę na drugim koncie na to samo konto w banku mogą się w przyczepić? (teoretycznie multikonto, ale tylko nr. konta w banku będzie ten sam)

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
przeciez taka akcja smierdzi walem na odleglosc.
kazde konto bankowe/skrill musi nalezec do tej samej osoby co konto u bukmachera.

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeśli mam konto np. na mamę to mogę wypłacać kasę na swoje konto?
Oczywiście w tym przypadku już bez żadnych multikont.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Toretycznie mozesz wyplacac na konto mamy. Podajesz numer konta, na ktore chcesz wplacic i swoje dane. Buk nie ma podgladu do kogo nalezy konto. Jednak pomysl, ugrasz troche kasy, poprosza o screna i lezysz ...nie prosciej zalozyc skrilla ?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba mieć 18 lat żeby założyć skrilla ;) A po tym, jak MisterFister napisał że ma konto na mamę to śmiem twierdzić, że do osiemnastki mu jeszcze brakuje.

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konto już mam i jest wszystko elegancko tylko jest taka sprawa.
Czy mogę wpłacić pierwszą kasę z innego konta, a potem wypłacać na takie dane jakie jest konto w bahu?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A po co kombinujesz? Jak chcesz już wałki robić to wpłać przez paysafecard czy ukash i będziesz mógł wypłacić na konto które chcesz, bez obaw że buk coś wyczuje

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Toretycznie mozesz wyplacac na konto mamy. Podajesz numer konta, na ktore chcesz wplacic i swoje dane. Buk nie ma podgladu do kogo nalezy konto. Jednak pomysl, ugrasz troche kasy, poprosza o screna i lezysz ...nie prosciej zalozyc skrilla ?

Jasne ze nie ma ale z reguły nie ktorzy bukmacherzy wymagaja wyciagu bankowego w celu potwierdzenia danych.