najbardziej logicznym typem wydaje się Zagłębie Lubin,
solidne wzmocnienia, własny stadion i wysokie aspiracje (po raz kolejny hehe) powinny wystarczyć na Portowców. Pogoń ma słabego trenera i kadrowo wygląda na ogon ligi.
Jeśli nie wpadną gościom jakieś kartofle, a szaman afrykański nie zaczaruje bramki gości to myśle skończy się jakieś 2:0 po przewadze w posiadaniu piłki i przewadze w liczbie groźnych sytuacji
z opisywanych tu meczów nie podoba mi się over w Kielcach. Korona u siebie traci mało bramek (tylko 10 w zeszłym sezonie, u siebie mniej straciła tylko Legia). Scyzory pokażą zapewne to z czego są znani, gryzienie trawy naokrągło w każdym fragmencie boiska, WKS czeka ciężki mecz, typowy mecz walki gdzie zdobyty gol ustawi mecz, wyrównane spotkanie ale festiwalu goli sie nie spodziewam.
co do meczu w Krakowie to nie rozumiem zachwytu nad przygotowaniami Smudy, przecież on wchodził już w rundę kiedyś z Zagłębiem czy Legią i były to prawdziwe katastrofy. ja na pewno nie zaufam jego warsztatowi a także klubowi gdzie bramkarz jest z łapanki i brakuje napastnika, kpina.
Górnik ze swoją solidnością, jęsli tylko będzie cierpliwy to wypunktuje Wiślaków
Lechia powinna zwyciężyć, ale tu warto poczekać na cyrk obwoźny z Barceloną, bo granie spotkania 2 dni przed startem ligi pokazuje jaka ta liga jest śmieszna. żeby wyjść jakoś z twarzą, dla kibiców, Probierz zapewne pomiesza 11stki na każdą połowe w taki sposób aby teoretyczna podstawa zagrała max 45min.
inny zespół móglby to wykorzystać, ale Bielsko obecnie ma duże problemy kadrowe i nie sądzę by Mourinho poskładał to na tyle dobrze, żeby coś ugrać na północy. może remis, ale Lechia zdaje się jest na liście wierzycieli po rundzie wiosennej, więc komplet wg mnie raczej zostanie w Gdansku, na pewno daje temu scenariuszowi więcej szans niż oddsmakerzy.
Legia zdmuchnie Widzew, jakieś 3 moze 4 do jajka.
RTS to główny kandydat do spadku obecnie. Legia nawet jak wymieni pół składu to jak ukąsi rywala, to potem udusi. Widzew od bardzo dawna przyjeżdża do stolicy odcinać
kupony.